Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~86~

• 29 465
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Честит 8-ми март! Нещо весело за събуждане!!!

# 301
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug
Честит празник  Hug Hug Hug

Да си хубава жена - това е усещане, това е чувство вътре във Вас, което с финес, очарование и щипка умение, излъчвате навън. Бъдете!
Терзи, Еве , Меги  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 302
Терзи  Hug Heart Eyes Ирче  Hug Heart Eyes Бъдете  Peace

# 303
Еви има ли го някъде Сезонът на черешите с бг суб

Няма Линде, преведоха 2-3 серии на Сезонката дружките, кокото да го окипазят и го зарязаха  Peace

Памук съм виждала и в Слънцата бе, Кирето купи на Зейнепче... много сладки бяха  Heart Eyes

Добро утро и от мен !Честит празник на всички - да сме здрави и доволни ! bouquet

А що се отнася до памука , то и ние с моя като гаджета сме го яли - още си спомня как е чакал на една опашка 1 час за захарен памук , защото аз исках .Аман от всичко , което е измислено в Чучулигата !

# 304
Филипинче  Hug Heart Eyes сега се сещам, че и на децата съм купувала, като бяха малки  Rolling Eyes Laughing

# 305
Филипинче  Hug Heart Eyes сега се сещам, че и на децата съм купувала, като бяха малки  Rolling Eyes Laughing

Значи тези от хвърковатото от нас са го взаимствали , Еви ! newsm44 newsm68

# 306

Значи тези от хвърковатото от нас са го взаимствали , Еви ! newsm44 newsm68

# 307
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз още си взимам, и на сина, също  Mr. Green

# 308

Аууу! А бой , де !

# 309
# 310
  • София
Честит празник мили жени  Hug Heart Eyes
Еви  Hug  Терзи   Hug  Ирка  Hug  Фили  Hug и всички влизащи след мен
Бъдете благословени като жени и майки  newsm51 поне в един ден от годината да се поглезим  smile3534

# 311
Добро утро и Честит празник и от  мен момичета Hug Heart Eyes  bouquet Hug Heart Eyes  bouquet Hug Heart Eyes bouquet Бъдете живи и здрави и много много обичани жени,майки и баби Hug Heart Eyes bouquet Благодаря на всички за пожеланията за късмет от снощи  Hug Heart EyesИзчезвам хубав ден стискайте палци ooooh!

# 312
Добро утро и Честит празник и от  мен момичета Hug Heart Eyes  bouquet Hug Heart Eyes  bouquet Hug Heart Eyes bouquet Бъдете живи и здрави и много много обичани жени,майки и баби Hug Heart Eyes bouquet Благодаря на всички за пожеланията за късмет от снощи  Hug Heart EyesИзчезвам хубав ден стискайте палци ooooh!

Успех, Деси ! newsm74

# 313
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug Hug
Добро утро Hug Hug Hug
Честит празник,къзлар bouquet
Деси fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 314
Линде  Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes  fingerscrossed Миме  Hug Blush

Общи условия

Активация на акаунт