Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~86~

• 29 088
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Май май ще има вторе рунд между Зезе и Емир...  Joy Гадняра пак ще я използва. Май наистина Карен е жива  newsm78
Габи, Емир пита- Къде е жена ми?, а Танер отговаря- Има някой друг, който повече от теб мисли за жена си.
Миме bouquet

Накрая му каза на Кемо- за три часа дали ще може да спаси всички, които обича?
И пак заплашва Нихан с Кемо Mr. Green Кемал ще гори всяка минута, която не се държи далече от тебе Mr. Green
Чак мен ма стресна Mr. Green
Laughing Laughing Laughing

Гледам ся 20-  Ако повярвам, че никога няма да завладея сърцето ти... ooooh! Mr. Green че с тия негови действия как си мисли, че ще го завладее, дори и свободно да й беше ooooh!

# 61
От време на време ми става жал за Емир  Blush Ама не и в този фраг  Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=35PUuc5Dmwg

# 62
А за Пеликана беше ли ти Laughing

# 63
Да, един път  Mr. Green Когато спаси Маджит, като беше отвлечен и Нериманчето се появи в най-неподходящия момент  hahaha

# 64
Да, един път  Mr. Green Когато спаси Маджит, като беше отвлечен и Нериманчето се появи в най-неподходящия момент  hahaha
hahaha hahaha hahaha аз па се изкефих на  физиономията и Laughing Party

# 65
  • близо до брега на морето
Вай, ма какви сте ми милосърдни-ич не ми е жал ни за Емир, ни за Зезето, ни за никой гад или профан...

# 66
Вай, ма какви сте ми милосърдни-ич не ми е жал ни за Емир, ни за Зезето, ни за никой гад или профан...
И на мене ма Naughty

# 67
  • София
И какво сега - пак се връщаме в изходна позиция  newsm78 newsm12
Аз ако съм на мястото на Нихан ще бягам без да се замисля и няма да се обръщам даже  no running

# 68
Тенкс за фрага и превода bouquet Hug
Полициятс май отива за Тарък newsm78
За Емир ми беше жал когато разказваше за майка си на Нихан,но след това .....
За Пеликанката не ми е ставало мъчно
Насила хубост не става Peace

# 69
От време на време ми става жал за Емир  Blush Ама не и в този фраг  Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=35PUuc5Dmwg
Еви мерси за фрагчето bouquet Кемо тая целувка на носа ще му излезе  ooooh!.Тъпото май и се е приискало пак в леглото на Бат Емко няма по-глупав образ от тая  #2gunfire
За Емко и на мен ми е ставало жал,но за Пелинката никога Peace

# 70
  • Свети Влас
Емир сигурно пак ще прати снимките. А Тарък най-вероятно ще прати в затвора.  newsm78

# 71
  • близо до брега на морето
Емир сигурно пак ще прати снимките. А Тарък най-вероятно ще прати в затвора.  newsm78
Ми сигурно ще стане нещо такова. ..и ще е наранен и то доста.Макар и двамата да му забиха нож в гърба-той още ги мисли.Време е да мисли за себе си и своето щастие.Ма това нема стане скоро Joyимаме време до края на сезона Joy Joy Joyче и втори после Joy Joy Joyима да го тровят още бая Joy Joy

# 72
  • Свети Влас
Така е.  Joy Joy Joy

# 73
И на мене ма Naughty
И на мен не ми е жал Peace на Емко му е малко даже държанието и репченето на Нихан Laughing

# 74
  • Свети Влас
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Уникален колаж !!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт