Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~86~

• 29 120
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Поли представи си рекламното клипче на Бу  Heart Eyes
Ааа, това го видях... Не е лошо, ама аз не припадам по Бурак и не се впечатлявам много. В мое лице няма никаква опасност, Мичоне може да е спокойна. Виж патрона е друго нещо. Обаче таз вечер ще му изневерявам. Ще гледам онлайн Възела.

# 661
Ай сиктир с тоя Бу бе  ooooh! Си турим патрончето  Mr. Green

Naughty Joy Joy Joy Joy

Мимо честито Heart Eyes

# 662
  • София
Поли представи си рекламното клипче на Бу  Heart Eyes
Ааа, това го видях... Не е лошо, ама аз не припадам по Бурак и не се впечатлявам много. В мое лице няма никаква опасност, Мичоне може да е спокойна. Виж патрона е друго нещо. Обаче таз вечер ще му изневерявам. Ще гледам онлайн Възела.
Знаеш ли че и аз не припадам по Бурак да хубавец е но нещо не ме грабва - виж Кадир ми харесва повече и аз не мога да обясня защо  Thinking
Особено като пусне тази лека чаровна усмивка

# 663
  • близо до брега на морето
Вие като не припадате-аз припадам Embarassed и по колко ooooh! вече им изгубих бройката Joy Joy Joy и ся има йени Joy Joy Joyза пръв път гледам Мурат в кралицата и съм очарована (не е кой знае къв убавец, ма с тоя поглед Embarassed-лапнах Joy Joy Joy).В скоро време трябва да си направя списък и ще го постна Joy Joy Joy

# 664
  • София
Вие като не припадате-аз припадам Embarassed и по колко ooooh! вече им изгубих бройката Joy Joy Joy и ся има йени Joy Joy Joyза пръв път гледам Мурат в кралицата и съм очарована (не е кой знае къв убавец, ма с тоя поглед Embarassed-лапнах Joy Joy Joy).В скоро време трябва да си направя списък и ще го постна Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Миме пази си сърцето да не почне аритмия  Mr. Green
само не ми е ясно как припадаш по всички едновременно  hahaha

# 665
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Миме пази си сърцето да не почне аритмия  Mr. Green
само не ми е ясно как припадаш по всички едновременно  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Eле па некой път кат пуска 3 наведнъж hahaha

# 666
Ренку, мерси Heart Eyes

Ай, Евето  кЪ ми сиктердоса Бубето Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy
Поли Hug добре, че не го аресваш, щото и без тва едвам смогвам от адаша да го вардим  hahaha hahaha

# 667
    Добра вечер момичета  Hug Hug Hug Hug Hug  

love001  за малките красавици  Heart Eyes  Да са Ви живи и здрави Еве  Heart Eyes Hug и Линди  Heart Eyes Hug

Клари  Heart Eyes Hug  spoko  

Рекламата на БУ е хубава , но пък нищо особено и интересно не ми се видя .  Peace

Изгледах около 15 мин от снощната серия и се изнервих вече . Какви са тези глупости - Кемал спаси Нихан целуна я и почна да се обяснява как е сбъркал и не трябвало да го прави  Mr. Green Нито някой го пита в този злощастен момент , нито някой се вълнува от разбора на неговите чувства . Предполага се и е логично Нихан да е уплашена до смърт и тя да е тази , която да бъде  успокоена поне от кемаловата нежност  Peace Mr. Green

# 668
  • Бургас
Бурак е участвал през  2003г. на Best Model of Turkey и е спечелил 1-вото място а след това и на Best Model Of The World и е станал 2-ри  Peace
Скрит текст:

Ето и видео клип с негово участие /Бурак е под № 8/

[/quote]

Ааааа..., по туй не мога си падна и на 100 години да стана! Верно, сега е красив, ноооооо.... не толкова:

а гласът му...... Няма такъв глас!
http://vk.com/video-76350204_456239031?hd=1&t=3m56s

# 669
Поли представи си рекламното клипче на Бу  Heart Eyes
Знаеш ли че и аз не припадам по Бурак да хубавец е но нещо не ме грабва - виж Кадир ми харесва повече и аз не мога да обясня защо  Thinking
Особено като пусне тази лека чаровна усмивка

smile3521 smile3521 така е, защото са в комбинация много качества.
Не е само едната красота.
Рени,  Hug Wink

# 670
Ади ся да си развеем новите килоти из двора Crazy newsm68 newsm68
Васе Heart Eyes bouquet bouquet bouquet благодаря Hug Турих и двата дет си ги сложила, ма само едно излезе Rolling Eyes те еднакви ли са  newsm78 ако не да мащам едното Laughing

Миме  Heart Eyes Hug  тук  не е много харесван Бу , но я виж каква става в темата на  красавците
 108 гласа и 1 място  Peace  , което ме кара да мисля , че доста хора гледат Карато . Не вярвам още от Малки тайни и Чучулигата всички да таят години подред спомени за него  Joy Joy Joy

# 671
  • близо до брега на морето
Адаш Hug ся не мрънкай ич Naughty...не стига че го пазим докато учиш-ми и се оплакваш Joy Joy Joy.Кат се явиш ти го пускам и аршей тамам.Сонра пак-не видиш ли че предупреждавам постоянно новите момичета Joy Joy Joy

# 672
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мичоно Heart Eyes Hug, и като си купиш (кауфен) Клиър, мислиш че такава ли ще ти стане косата, или ще дойде и ще те хване за ръката от дойча направо  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама Мим Heart Eyes Hug, снощи е била хипер активна в онлайна, паднах с вас като ви четох сега  Joy Joy Joy Joy

# 673
Мичоно Heart Eyes Hug, и като си купиш (кауфен) Клиър, мислиш че такава ли ще ти стане косата, или ще дойде и ще те хване за ръката от дойча направо  hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

Краси Hug Поли Hug

# 674
Ади ся да си развеем новите килоти из двора Crazy newsm68 newsm68
Васе Heart Eyes bouquet bouquet bouquet благодаря Hug Турих и двата дет си ги сложила, ма само едно излезе Rolling Eyes те еднакви ли са  newsm78 ако не да мащам едното Laughing
Мичонка, еднакви са в началото Laughing едното е по-късо, а другото е по-дълъг момент Laughing излиза ти едно, тъй като са големички като размери, да се покажат и двете Laughing избери си едно и другото го махни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт