Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~86~

• 29 168
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Еви Heart Eyes Hug а такаааа-пък и тук не ми барат ашкъмите Joy Joy Joyпък те са боооол....
Васе Heart Eyes Hugайне ойле-бана не Joy Joy Joy
Филипинче Heart Eyes Hug мен нещо май ме гепи пролетната умара Joy Joyтя ако питаш мен ,не ме е пускала Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy ем, голямо ти сърцето, има място за всички Laughing

Миме Hug Heart EyesЕве Hug Heart EyesФилипа Hug Heart Eyes
Снощи някой щеше да ме бие през ръцете, ама вече не си спомням кой. Ама аз не слушам много какво ми говорят и ще си правя квот искам, пък на  smile3533 smile3533

# 721
Еви Heart Eyes Hug а такаааа-пък и тук не ми барат ашкъмите Joy Joy Joyпък те са боооол....
Филипинче Heart Eyes Hug мен нещо май ме гепи пролетната умара Joy Joyтя ако питаш мен ,не ме е пускала Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy ем, голямо ти сърцето, има място за всички Laughing

Миме Hug Heart EyesЕве Hug Heart EyesФилипа Hug Heart Eyes
Снощи някой щеше да ме бие през ръцете, ама вече не си спомням кой. Ама аз не слушам много какво ми говорят и ще си правя квот искам, пък на  smile3533 smile3533
А, де Mr. Green просиш си го  fight fight fight fight fight fight

# 722

А, де Mr. Green просиш си го  fight fight fight fight fight fight
ААА, не така с лошо, ще си извикам
да ме спасява
чакай тука по-страшно да изглежда

# 723
Здрасти Hug Hug Hug

НОВА ТЕМА

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910943.new#new

Аз па немоем да се примирим с Халит Naughty Mr. Green иначе ми е бана не кой е 1 2 3 или 5 Naughty

# 724
  • близо до брега на морето
Здрасти Hug Hug Hug

НОВА ТЕМА

Аз па немоем да се примирим с Халит Naughty Mr. Green иначе ми е бана не кой е 1 2 3 или 5 Naughty
Ми кош и ги мятай-ко губиш заман.....Мерси за новата тема-ши пусна фотка на Халит (спешъл фор ю)

# 725
Скрит текст:

А, де Mr. Green просиш си го  fight fight fight fight fight fight
ААА, не така с лошо, ще си извикам
да ме спасява
чакай тука по-страшно да изглежда
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy тц. не ти се получи Laughing я какъв ми е убавец Heart Eyes

Ренка Hug Heart Eyes че ко му е на Халит Laughing има си очи, нос, уста ... hahaha

# 726
  • София
Здрасти Hug Hug Hug

НОВА ТЕМА

На мен също но просто ми дойде до гуша от тази агитация за Фе  smile3533

# 727

А мене пролетната умора май не ме е пускала , НО като дойде сряда съм  newsm44 newsm68

# 728

# 729

Мимка  love001 love001 love001

Кой предаде сега Тарък?

Държа си на мислата - Кемал не е  Naughty

# 730

Мимка  love001 love001 love001

Кой предаде сега Тарък?

Държа си на мислата - Кемал не е  Naughty
Миме bouquet

Гале Hug Heart Eyes аз па мислим, че Кемал Laughing

# 731
Галееее Joy Joy Joy Joy ма голяма си лимка бе Joy Joy Joy-ма затова те ловквам love001 love001 love001
Бе кой го предаде-моа да е нос-а,мая е Кемал Rolling Eyes-ще гледаме-ма е фътре де...и сега нема спиране-бабато уж голям го вадеше,пък как погледна Кемал #Cussing out
Честа им замина

# 732
  • near Sofia, Bulgaria
Аз също се чувствам добре в тази тема, обичам ви  Hug Heart Eyes
Просто ме ядоса как в темата за красавците се възвеличават едни, а се плюят други.  Rolling Eyes Аз си гласувах за моите любимци и не съм обиждала другите.  Crossing Arms Иначе нямам против Халит като актьор, ама не ми е красив, какво да си кривя душата  Whistling Да си го харесва Берг, аз имам различни предпочитания...  Naughty

А тия вече се оляха  ooooh!
Скрит текст:
То бива, ма как смеят и през прозореца да надничат, чудо невиждано в сериалите, а пък да подушат дреха на любимия, това на никой влюбен не би му и хрумнало даже!  Mr. Green

# 733
  • У Диспансера ...♥♥♥
Важното е, че не е първи Халит, инак ми е бана не  Mr. Green
И си гласувах за патроня,  туй също искам го отбележа, пък тая хубаво че не съм я прочела дето така неподготвена се е изказала за него  Naughty

# 734
Н-Няма ли да ме погледнеш в лицето, Кемал?
К-Не виждаш ли, имам големи проблеми?!
Н-Виждам. Нашите братя са по-важни от нас. Сега и ти си съгласен с това.
Т-Той не ми е никакъв брат. Вече за него няма по-голям враг от мен.
Ането-Сине! Сине!
Бабато-Ако Тарък се окаже невинен, как ще се измъкнеш от това?
Т- Не съм направил нищо лошо. Ще ви разкажа всичко.
К-Батко!
Т-Не смей да се доближаваш до мен! Нито жив, нито мъртъв.
Е-Най голямата гробница на човек-е брат му, Туфан. В умелите ръце на врага, той може да се превърне в смъртоносно оръжие.

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 15:56 от savovas

Общи условия

Активация на акаунт