Кукундрел в Кабул ша са заточва. Това, сестри, е солджър форчън!

• 41 093
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Е, браву! Много сте добри! Аплодисменти! smile3501 smile3501 smile3501   Мечулин е опасна и много фешън! Ай , честито!                   Ни гу яж, моля!
Къ нема го ям ма... Laughing яз за тва живеем Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 16
  • Варна
Знам, знам....! smile3532  Ша умрА от смях с вазе!

# 17
Знам, знам....! smile3532  Ша умрА от смях с вазе!
newsm47

Бай дъ уей...случайно не видите ли страОтната прилика между сутиена и гащите ми...па Лео съшински мечо...не случайно Баба Меца съ е объркала...май хурмонти са играли там... Mr. Green Joy Joy Joy

# 18
  • Куциндрел
Чуме, идин път си, кака. Peace

Еййй, днес дитету ни спа на обяд и у 18:30 заспа кат пън. Ся са чудя дал няя да има средношну матине?
Квото, пучивни дни са. Ду тугава мама му са утдава на лензини.
Днес съм прайла палачинки и руло Стефани. Дитету и за 2-те каза, че са гадни. hahaha hahaha hahaha

# 19

Еййй, днес дитету ни спа на обяд и у 18:30 заспа кат пън. Ся са чудя дал няя да има средношну матине?
Днес съм прайла палачинки и руло Стефани. Дитету и за 2-те каза, че са гадни. hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 20
  • Куциндрел

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Смей съ ти. Ма яди пуне ут рулоту Стифани. Crossing Arms Щото му казах, чи ши си ляга гладен. Mr. Green

# 21
  • Варна
За неядящо чаве мога романи да напиша....Пък ку почн да изброявам гадната храна, то няа да устане нищу дет става за ийедене. Турмозих са определен период и сякаш свикнах....Ма ша са упраим..няма де да идем! smile3521

# 22
  • Куциндрел
Мойту яде, малко избиратилну, ма иде.
Хубаво, че е градината, че там се изхранва основно. hahaha hahaha hahaha
Ще пруядат, няя де да идат. Peace

# 23
Мойту яде, малко избиратилну, ма иде.
Хубаво, че е градината, че там се изхранва основно. hahaha hahaha hahaha
Ще пруядат, няя де да идат. Peace
Мусаката е сред приУритетите...посли нареждаме зелитУ Grinning Grinning Grinning

Вики, мой ти кажем, чи нивгъш мойте чавета не са принуждавъни да ядат. Храната е жизнено важна за жуота на чуек. В тоя реТ на мисли...нема как детиту да умре ут глад...има инстинкт за самусъхранение... Naughty
Опсссссс...беги, чи филусофа ф мен напира да излези Crazy

# 24
  • Куциндрел
Чуме, пуследну зелиту гу яди саму виднъж. Явну пак мини предпочитанията си, ма още не съм набарала какво иска ся да иде. newsm78
Приди месец прикара 2 седмици на рибена чорба от един руски магазин на центъра. newsm78
Ша гу мисла... Mr. Green

Ейй, сраснах съ с фотьойла и котката. Ся ми са ходи ду вц-ту, ма как да ида?!? Joy

# 25
Чуме, пуследну зелиту гу яди саму виднъж. Явну пак мини предпочитанията си, ма още не съм набарала какво иска ся да иде. newsm78
Приди месец прикара 2 седмици на рибена чорба от един руски магазин на центъра. newsm78
Ша гу мисла... Mr. Green

Ейй, сраснах съ с фотьойла и котката. Ся ми са ходи ду вц-ту, ма как да ида?!? Joy
викни Цецеф да те остърже с лупатата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 26
  • Куциндрел
Ша гу мисла... Mr. Green

викни Цецеф да те остърже с лупатата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Цъ, да дунесе я лиген, я някуй изостанал памперс. hahaha hahaha hahaha

# 27
  • Варна
Ооооо, я знам, че няма да умрЕ от глади. Просто споделих,че е злояда и се тормозех, ама веч' хич. Да е жива и здрава, пък йеденето ша си го упрай, може би! Simple Smile

# 28
Утре кой поднася закускъта...да даа таквиз сандвичи Naughty Joy Joy Joy

# 29

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт