Неочаквано - бременна на 40 години

• 43 024
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
Като жена, която от години се бори да износи и роди детенце, никога не бих направила аборт. Даже като лекаря ни казваше, че може да направи редукция на ембрионите ако се закрепят  повече от два, мъжът ми каза, че никога няма да се съгласи...   

Колко романтично за човек, който не знае ужаса недоносено дете и рисковете от него  Tired

# 121
Вита, нищо ти няма, и на 40 можеш да износиш и родиш здраво бебе.

Само си направи всички фетални изследвания през бременността...

Пък после таткото да помага повече, щом се радва толкова.  Simple Smile

# 122
  • София
Авторката написа, че ще прави аборт.

# 123
За теб знаем кое подкрепяш, няма нужда да се напъваш. Simple Smile

Вита, задръж си бебето, после ще си щастлива от човешкото си решение! Няма нищо по-ценно от новия живот!

# 124
  • София
 Joy Кой се напъва? Реших, че не си видяла какво е писала. Освен ако си видяла, но си решила да се напъваш да я убеждаваш в нещо, де.

# 125
Тракия твоето мнение по въпроса също е ясно на всички.
Как разбра, че после ще е щастлива?
Или си мислиш,че щом ти ще си щастлива, като родиш на 40+,няма начин и другите да не са.

# 126
Тракия иска три деца.
Да, но не всички искат по много деца.

# 127
Да, Дева - повечето ги мързи да отгледат и едно дете.    Mr. Green

# 128
Много зависи и какво дете ще ти се падне. Sunglasses
Има такива дето сами се гледат, баш на такива мързеливи майки, та и повече от едно може.

# 129
  • Варна
Колко сме различни!  Grinning
Де да ми се случи случката на Вива- ще изпитвам огромна радост и ще родя. На същата възраст съм. Но ние чакаме второто си дете 7-8 години вече. Не ми дреме за бизнеси и кариери-имам си всичко и с желание бих излязла в майчински. Уж смятах, че на 40 вече ще съм бабка, ама няма бе-все още се надяваме.  Grinning

Но там е работата, че случаят е друг-няма несбъднати мечти по родителския въпрос.
Ако в такава ситуация мъжът ми ме притисне да раждам, непланирано, ще умра от ужас.
За да имате екстра дете, трябва да сте съгласни и двамата. И в крайна сметка крайното решение ще е мое, по този въпрос, в същата ситуация.

# 130
Важно е качеството не количеството.
То някой не деца, ами внучета ще раждат.

Тракия като иска 3 деца да ражда.Няма лошо.Въпроса е да не раждаш,като не ги искаш.

# 131

Колко сме различни!  Grinning
Де да ми се случи случката на Вива- ще изпитвам огромна радост и ще родя. На същата възраст съм. Но ние чакаме второто си дете 7-8 години вече. Не ми дреме за бизнеси и кариери-имам си всичко и с желание бих излязла в майчински. Уж смятах, че на 40 вече ще съм бабка, ама няма бе-все още се надяваме.  Grinning

Стейси Грей, от сърце ти пожелавам скоро да те огрее такава радост! Както и на всички останали наборки, които чакат детенце със желание! Но за мен няма начин да го задържа. Не ме е страх, няма излишни емоции при мен, притеснявам се само за мъжа ми. Дано го приеме спокойно.

# 132
  • Бургас
Вива,след като си взела решение,защо е помолиш да заключат темата?Това е подфорум Бъдещи майки,а не Клюкарик,за да си говори по принцип,ей така.

Мъжът ти трябва да приеме решението ти.Така трябва да бъде!Когато забременях на 41,ММ ми каза че каквото и да реша,той ще ме подкрепи.
Не знам дали си правила аборт,но после ще има моменти,когато ще се чувстваш зле и това е от хормоналния срив.Желая ти късмет и здраве! Heart Eyes

# 133
Темата беше в Клюкарника и си е за там, не е за Бъдещи майки.
Модераторът да я върне. Naughty

# 134
Стейси Грей, дано забременееш съвсем скоро!

Желая ти здраво бебче!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт