Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 920
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
Нямам никакви претенции да познавам всички турски актьори, защото не съм гледала мноооого турски филми, но ми е странно: Баръш Ардуч добър актьор ли е, или е САМО красив (но не е моят тип  Mr. Green)  newsm78 newsm78  Rolling Eyes

# 451
И аз се отбелязва,
единствен и неповторим,с лош вкус за жени,но с красота в излишък Баръш Ардуч
ще се възползвам и от другите две възможности :Кадир Доулу и Ибрахим Челиккол !

Такъв спортен ми е много на сърце  Heart Eyes

# 452
  • Варненска клюкарка
Леле, леле, тук се гласува със скоростта на светлината, Mr. Green на живот и смърт. Joy
Права си Ивче, сега , ще има повече гласували и е нормално да е така.

Така е Наде, накрая съм почти сигурна че първите места ще се менкат между Ча, Къванч и Бурак й.
Чаатай, който беше с наполовина от гласовете на първите, сега  ги е минал...

# 453
  • Варненска клюкарка
Нямам никакви претенции да познавам всички турски актьори, защото не съм гледала мноооого турски филми, но ми е странно: Баръш Ардуч добър актьор ли е, или е САМО красив (но не е моят тип  Mr. Green)  newsm78 newsm78  Rolling Eyes
Нито едното, нито другото Mr. Green

# 454

Така е Наде, накрая съм почти сигурна че първите места ще се менкат между Ча, Къванч и Бурак й.
Чаатай, който беше с наполовина от гласовете на първите, сега  ги е минал...

По-скоро Ибрахим, Къванч и Бурак  Mr. Green

# 455
 По веднъж ли може се гласува в анкетата ? Mr. Green newsm78

# 456
Нито едното, нито другото Mr. Green
+10000000000000000000 Mr. Green

По веднъж ли може се гласува в анкетата ? Mr. Green newsm78
Таз па и нахална Mr. Green аха Laughing само 1 глас за Джонито Twisted Evil

# 457
Естествено гласувах за зетя Боре  Heart Eyes
И за Ибо  Heart Eyes не можах да пусна стратегически глас за някой грозофил  hahaha

# 458
Ако му забранят да се бръсне и все гледа лошо,може и да е хубав  Peace Mr. Green
Скрит текст:

# 459
Гласувах за : Баръш Ардуч , Бурак Йозчивит , Кадир Доулу

# 460

Гласувах за Халит Ергенч, Кадир Доулу и Ибрахим Челиккол...

# 461
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз гласувах само за Чачко, като си мислех, че ще мога на по-късен етап да си пусна другите 2 гласа, ама не би.  ooooh! Embarassed Ами така е, като нямам опит с анкети. Embarassed Само с един гол мерак не става. Mr. Green

# 462
  • Пришълец
Чачослав,Къванч и Мурат са моите Peace.Подкрепям с две ръце първия,но и останалите гласове трябва да си използвам в крайна сметка Mr. Green.
Мда,гласувалите сега ще са повече  smile3521.Анонимността ще си каже своето Laughing.

Ирче,цели страници изписахме в замисли да сложим Чачослав в ред-ако трябва лозарска ножица,косачка ще се използват за целта hahaha...Ще се оправи момчето-волно или неволно Naughty

# 463
 Марги  неволно ша са опрай  с лозарската ножица  hahaha изкуството иска жертви и Чачослав се жертва  Naughty Joy

# 464

Благодаря за въпроса jupetrov7 Hug bouquet Аз също си го премятах през акъла, но нали и требе и да сме Ентилигентни... го подминах Високомерно Joy Joy.... Извинявам се на множеството, което е гласувало за това приятно момче..... Но я ме светнете в кой друг сериал си се е изявил и то пак блестящо... На мен честно да си кажа, това име не ми говори нищо, но....... не споря  Stop...не съм гледала нищо с него - та, така да се каже - просто ме светнете....Може и Ази да го Аресам..... Joy Joy Не се знае  - знае ли се.....

Общи условия

Активация на акаунт