Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 655
  • 779
  •   1
Отговори
# 705
Аз обичам младичко, красивичко и с баклава, и за такова вчера си пуснах единствения глас. Crossing Arms
Жалко, че немой ме видите как съм си навирила носа в момента. Mr. Green hahaha
Ай нема нужда  hahaha знаеме,че и ти си Нарцис  hahaha
Що бе Верче, някои ме срещат за сефте.  hahaha
Щом се поздравихме  hahaha къв да си  hahaha

# 706
# 707
# 708
Резултатите са умопомръчителни  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
гласува се за всичко друго, но не и за красота.
Включително и моя избор, но някои са просто  Whistling Joy

Ретуит  Laughing

# 709
  • София
Топ 3 засега:

1. Бурак Йозчивит 108 (15%)
2. Халит Ергенч 84 (11%)
3. Мурат Йълдъръм 73 (10%)

Демек, никаква промяна. Битката е при четвъртото място - между Баръш, Енгин, и Къванч. Wink

# 710
Е хубаво де Joy нека благодари на когото иска  hahaha това че тя го е харесала не значи че е най красивия на красивите  hahaha
 Въртим сучем и пак стигаме до това - не говорим за актьорски качества или кой какъв човек е,а за красота  Peace красота бе хора,не харизма,не че някоя го била взела и край  hahaha най красивия ...айде моля ви се,отворете си малко очите  hahaha

Peace

По тая логика да си сложа моя любимец Heart Eyes Heart Eyes невероятен актьор Heart Eyes

Играл в Хулиганът, Реакция и сега в Стига Peace

Е не е ли красиф Crazy

# 711
Е хубаво де Joy нека благодари на когото иска  hahaha това че тя го е харесала не значи че е най красивия на красивите  hahaha
 Въртим сучем и пак стигаме до това - не говорим за актьорски качества или кой какъв човек е,а за красота  Peace красота бе хора,не харизма,не че някоя го била взела и край  hahaha най красивия ...айде моля ви се,отворете си малко очите  hahaha

Peace

По тая логика да си сложа моя любимец Heart Eyes Heart Eyes невероятен актьор Heart Eyes

Е не е ли красиф Crazy
Тамън за критерия е бомбе Joy Joy
Може да измести Бу даже хаха че и без това Бубето е младичък  hahaha

# 712
  • София

Peace

Е не е ли красиф Crazy
Тамън за критерия е бомбе Joy Joy
Може да измести Бу даже хаха че и без това Бубето е младичък  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 713
# 714
Забелязала съм, че губещите най-много се пъчат - този бил красив, онзи бил младичък, този пък бил не знам какво...  Joy Joy Joy Joy hahaha

Само дето не виждат класацията - 308 гласа - за Бурак, Халит и Мурат Й.!  bowuu bowuu

Това е! Всичко е ЯСНО!  Peace Peace

# 715
# 716
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Боже  doh, най-обичам някой, дето изобщо не знае за кого съм гласувала, да ми начуква канчето и да се изкарва върха на сладоледа. Много на сериозно се вземат някои, а анкетата е само за забавление. Wink
От тримата в челото красив е само Бурак Йозчивит. Халит Ергенч и Мурат Йълдъръм са класни актьори, ама са далеч от епитета красиви. И роднини да ми бяха, пак нямаше да гласувам за тях в такава класация. В друга - да! Peace

# 717
Забелязала съм, че губещите най-много се пъчат - този бил красив, онзи бил младичък, този пък бил не знам какво...  Joy Joy Joy Joy hahaha

Само дето не виждат класацията - 308 гласа - за Бурак, Халит и Мурат Й.!  bowuu bowuu

Това е! Всичко е ЯСНО!  Peace Peace

Нямам нищо против Бурак и Мурат да са напред. Халит ми вади очите  Peace

А не е ли смешно новоизлюпения във форума Баръш да бъде само 15 гласа назад от Халит  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Това ми стига  Mr. Green

# 718
  • У Диспансера ...♥♥♥
Че аз съм избрала печелившия  Joy Joy Joy
И Буболин, мисля не е от старите, също си минава за агнешко, учудващо че се е вредил за първото място като не е замирисал на нафталин  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 719
Че аз съм избрала печелившия  Joy Joy Joy
И Буболин, мисля не е от старите, също си минава за агнешко, учудващо че се е вредил за първото място като не е замирисал на нафталин  hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Сис, тук играят възрастовите групи  Mr. Green които гласуват  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт