Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 943
  • 779
  •   1
Отговори
# 465

Благодаря за въпроса jupetrov7 Hug bouquet Аз също си го премятах през акъла, но нали и требе и да сме Ентилигентни... го подминах Високомерно Joy Joy.... Извинявам се на множеството, което е гласувало за това приятно момче..... Но я ме светнете в кой друг сериал си се е изявил и то пак блестящо... На мен честно да си кажа, това име не ми говори нищо, но....... не споря  Stop...не съм гледала нищо с него - та, така да се каже - просто ме светнете....Може и Ази да го Аресам..... Joy Joy
Е, на теб не ти говори, но в момента е на върха в Турция  Peace

# 466
Скрит текст:
Нямам никакви претенции да познавам всички турски актьори, защото не съм гледала мноооого турски филми, но ми е странно: Баръш Ардуч добър актьор ли е, или е САМО красив (но не е моят тип  Mr. Green)  newsm78 newsm78  Rolling Eyes

Благодаря за въпроса jupetrov7 Hug bouquet Аз също си го премятах през акъла, но нали и требе и да сме Ентилигентни... го подминах Високомерно Joy Joy.... Извинявам се на множеството, което е гласувало за това приятно момче..... Но я ме светнете в кой друг сериал си се е изявил и то пак блестящо... На мен честно да си кажа, това име не ми говори нищо, но....... не споря  Stop...не съм гледала нищо с него - та, така да се каже - просто ме светнете....Може и Ази да го Аресам..... Joy Joy
Ако анкетата беше за ''красив и талантлив....'' да говорим така,тук става дума за КРАСИВИ актьори ,не намесвайте кой къде играл и колко успешен е бил проекта!!! Красотата гледаме ние...красотата,аз поне така разбирам заглавието на темата.

# 467

Ако анкетата беше за ''красив и талантлив....'' да говорим така,тук става дума за КРАСИВИ актьори ,не намесвайте кой къде играл и колко успешен е бил проекта!!! Красотата гледаме ние...красотата,аз поне така разбирам заглавието на темата.
Абсолютно  Naughty

И когато  не сте гледали някой актьор някъде не си вадете изводи, че е харесван само заради външния си вид. Погледнете няколко сцени с него и тогава преценявайте  Peace
И човекът не е виновен, че изглежда добре, освен че е добър актьор. Но това си е мое мнение  Peace

# 468

Благодаря за въпроса jupetrov7 Hug bouquet Аз също си го премятах през акъла, но нали и требе и да сме Ентилигентни... го подминах Високомерно Joy Joy.... Извинявам се на множеството, което е гласувало за това приятно момче..... Но я ме светнете в кой друг сериал си се е изявил и то пак блестящо... На мен честно да си кажа, това име не ми говори нищо, но....... не споря  Stop...не съм гледала нищо с него - та, така да се каже - просто ме светнете....Може и Ази да го Аресам..... Joy Joy
Е, на теб не ти говори, но в момента е на върха в Турция  Peace

Е, Браво - да им имам тогава вкуса на забрадените..... Mr. Green

# 469
  • near Sofia, Bulgaria
Тери, много си кротка  Mr. Green Очаквах вече да са се поразхвърчали перушинки наоколо...  Whistling Sunglasses

# 470
  • София
На мен нищо не ми говори Баръш Ардуч. Същото важи и за Каан Урганджиолу и Кадир Доулу  newsm78
И нали темата и анкетата е за красавци, а не за талант. Е за мен, поне на снимка, не са ми красиви и тримата.

# 471
Значи Laughing и на Ча и на Халит някои от феновете им ги е било срам да гласуват явно Mr. Green

# 472
Тери, много си кротка  Mr. Green Очаквах вече да са се поразхвърчали перушинки наоколо...  Whistling Sunglasses
Жената не е казала нищо лошо.  Mr. Green
А и въпрос на гледна точка в крайна сметка  Mr. Green

Значи Laughing и на Ча и на Халит някои от феновете им ги е било срам да гласуват явно Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 473
Скрит текст:
Нямам никакви претенции да познавам всички турски актьори, защото не съм гледала мноооого турски филми, но ми е странно: Баръш Ардуч добър актьор ли е, или е САМО красив (но не е моят тип  Mr. Green)  newsm78 newsm78  Rolling Eyes

Благодаря за въпроса jupetrov7 Hug bouquet Аз също си го премятах през акъла, но нали и требе и да сме Ентилигентни... го подминах Високомерно Joy Joy.... Извинявам се на множеството, което е гласувало за това приятно момче..... Но я ме светнете в кой друг сериал си се е изявил и то пак блестящо... На мен честно да си кажа, това име не ми говори нищо, но....... не споря  Stop...не съм гледала нищо с него - та, така да се каже - просто ме светнете....Може и Ази да го Аресам..... Joy Joy
Да, не споря - красиво е момчето...но, пак и с кои очи се гледа.....В моите очи други се отразяват.... Peace Joy

Ама моля Ви - не смогвам на всички Упреци да отговарям.....  Praynig

Еее, то бива, бива - ама ..... 5 пъти не мога да си публикувам един отговор....

# 474
А защо само Баръш Ардуч се поставя под въпрос  newsm78

# 475
Знам, че ще бъда схрускана...от всъде Peace.....То цяло .....семейно дърво се е тук вкоренило - няма лошо, но .....и  как да е друго...... то, сестри, братя , етърви, балдъзки и още....-....куп.......
Няма как други да виреят, но.......за спорта Ви моля да бъдем коректни Praynig Praynig И не само за спорта..... Hug Hug Hug

# 476
  • Варненска клюкарка

Заради високия процент, пък народа се пита де е таз хубост Mr. Green За протокола Теро аз го гледам и не съм впечатлена ни от от визия ни от игра, добре че е Елчинка, тя внася цват и за двамата!  На Баръш харесвам само тялото му, то е перфектно!

# 477
Завист  Whistling
Вярно ,че останалите актьори са по-познати и с повече опит,но това не значи ,че след като някой не го е чувал Баръш не е талантлив,а и защо обсъждате таланта.Добре не ви харесва външността му ,но след като не сте го чували,защо обсъждате таланта му ?! newsm78

# 478

Ами пак за спорта да си го кажа.....наистина не съм го гледала в дори и съкратен вариант, но наистина .....си е красиво момчето .....даже и много женствено красив....но , до там..... Затова Ви призовах ...подайте ми ми мотив за да го загледам.... Peace Peace Peace

# 479

Заради високия процент, пък народа се пита де е таз хубост Mr. Green За протокола Теро аз го гледам и не съм впечатлена ни от от визия ни от игра, добре че е Елчинка, тя внася цват и за двамата!  На Баръш харесвам само тялото му, то е перфектно!
То па понеже вашия Чачо е много красив  hahaha  hahaha
Всеки да си гледа в паничката  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт