Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 680
  • 779
  •   1
Отговори
# 660

Бре голямо гласуване, голяма надпревара. #2gunfire
 Кака на разногледа стана.
Темите обърка, ама се редактира.  Blush
Кака чукна, както номинира. Mr. Green
 Joy Hug

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 12:13 от kaka Радка

# 661
hahaha hahaha hahaha hahaha ти верно ли  Laughing

Тинче,като гледам анкетата,няма никакъв смисъл от нова анкета за най-добър актьор... Rolling Eyes
Чудно къде бяха тия фенки на улегналите мъже при номинациите... Mr. Green

Joy Joy Joy Joy
май май само трябва да сменим името на класацията  hahaha hahaha hahaha
макар че въпреки улегналите мъже и тая красота неземна,моята слабост Бубенцето е напред  Heart Eyes

# 662
  • София
Анкетата е валидна 2 дни. Wink Wink

Същият въпрос, както и при актрисите -  приключва на 11 март в 22,51?

Същият отговор - да, Снеже. hahaha Hug Hug

Аз предлагам да изчакаме двете теми да приключат и после да ги обединим в една - следващата анкета да е "Най-любима двойка" и да опъвам само една черга. Joy

П.П. "любима" е най-окей, че ако е "най-красива", "най-добра", пак ще има проблеми. Rolling Eyes

# 663
Мерси, ТинчеHug Heart Eyes пак да си агитирам за моите хора. Wink Съгласна съм с предложението. Hug

Къванч Татлъту

Джансел Елчин

Кенан Имирзалъоулу

# 664
1.КАДИР ДОУЛУ
2.КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ
3.КЕНАН ИМИРЗАЛЪОУЛУ

# 665
  • София
Топ 3 засега:

1. Бурак Йозчивит 98 (14%)
2. Халит Ергенч 78 (11%)
3. Мурат Йълдъръм 63 (9%)

# 666
  • Бургас

И Патроня ви следи ииии...., никак не е доволен!
Я, се вземете в ръце и го подкрепете! Какво му е на момчето???????!!!!!!!!!!!! newsm17

Стига с тоя Бурак!

# 667
t1n43t0, чудесна топ тройка!  Hug Hug

От тези n-броя фенки, явно повечето не правят разлика между 40 - 35 - 30 годишните,
стига да имат качествата на КРАСИВИ АКТЬОРИ!  Peace

Радвам се на хубавата тема и в повечето случаи на интелигентни гласове!  bouquet bouquet

# 668
  • У Диспансера ...♥♥♥
От много побутване и агитиране за  Борето, го докарахте до третото място, от първото  hahaha hahaha hahaha
Поправям се, на четвърто  Mr. Green

# 669
Извинете,че не харесвам 40 годишни чичковци,било то и актьори  Mr. Green защото за мен на тази възраст са си точно чичета  Mr. Green

И малесеф пуу как ме е яд,че не съм от интелигентните гласове

# 670
  • София
Обаче тук за бронза ще е страшно - Мурат, Баръш и Енгин са на по една точка разлика. Shocked Shocked Shocked

# 671

Тинче,като гледам анкетата,няма никакъв смисъл от нова анкета за най-добър актьор... Rolling Eyes

Joy Joy Joy Joy
макар че въпреки улегналите мъже и тая красота неземна,моята слабост Бубенцето е напред  Heart Eyes
Ма не обичаш ли да ти мирише на "арсеник и стари дантели"  Joy Голяма излагации, чакам сега Халит да измести и Бу  hahaha

# 672
 Тинче бе защо са тия мъки  , защо си го причиняваш  Joy за най- красив турски актяор виде ли кво стана     ooooh! hahaha кой красив , кой не бил   кой с талант  защо този а не онзи  ooooh! #Crazy

ако ша правиш други номинации и анкети за екранни двойки  най - добри и най - добри сериали и актьори считай, че с  каски и бойни  и патрони  ooooh! #Crazy трябва си носим предварително , кагато  ша напрайш темата .  За най - хубава екранна двойка съм бетон Mr. Green Wink и анти сополива също    Sick hahaha анти двойки колкото искаш

# 673
  • София
За любима двойка си имам топ 5 бетон, за анти також. За любим сериал също си имам топ 5.

# 674

Joy Joy Joy Joy
Ма не обичаш ли да ти мирише на "арсеник и стари дантели"  Joy Голяма излагации, чакам сега Халит да измести и Бу  hahaha
И на нафталин в къщата Joy Joy ай мерси  hahaha

Предпочитам младо и с баклава да радва окото  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт