Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 665
  • 779
  •   1
Отговори
# 735
От тук само Бурак си е на мястото, нищо че не го посочих в номинациите си.  Wink А и какво е това топ 3 на красавци без Къванч в него понее? newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 736
  • София
Моята лична причина да не гласувам за Киво е, че бях сигурна, че всички ще гласоват масово за него, предполагам, че и много други мислят като мен.

# 737
Дано не е късно да гласувам!  Wink

1. Мурат Йълдъръм

2. Ибрахим Челиккол

3. Кадир Доулу

# 738
  • Бургас
Скрит текст:
Дано не е късно да гласувам!  Wink

1. Мурат Йълдъръм

2. Ибрахим Челиккол

3. Кадир Доулу

Поздравления! И моят избор беше такъв, радвам се, че имам такъв съмишленик!

# 739

1.  Кадир Доулу

2. Бурак Йозчивит

3.Ибрахим Челиккол 

# 740
Моята лична причина да не гласувам за Киво е, че бях сигурна, че всички ще гласоват масово за него, предполагам, че и много други мислят като мен.
Същото, както и с Бурак и Мурат  Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 11:23 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 741
От тук само Бурак си е на мястото, нищо че не го посочих в номинациите си.  Wink А и какво е това топ 3 на красавци без Къванч в него понее? newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снежи, и в двете теми непрекъснато обясняваш кой е на мястото си и кой не. Хората във форума не са малоумни. Много добре знаят за кого и ЗАЩО гласуват. Всеки си има своята мотивация. Какво било топ 3 без Къванч? Моите почитания към него, без да съм му никакъв фен, изписах не знам колко поста да защитавам жена му и решенията за личния му живот, но собствените му почитателки пишат, че е погрознял, подпухнал, изцеден и не им помня вече целия репертоар, ти искаш другите да го харесват.

Аз съм гласувала за Халит, далеч съм от третата възраст, каквито подмятания се правят тук, прекрасно знам какво ми е дал като емоция през всички осем години, в които съм следила живота и кариерата му. Прекрасно го знаят и останалите 89 души, които са гласували за него. Не ме интересува кой колко бицепса, "баклави" има и на колко класически "стандарта" за красота отговаря. Стандартни красавци, излезли изпод индиго, дето след пет години ще са изместени от "поредната реколта" не ме вълнуват. . Престанете да менторствате и да давате оценки.

# 742
Снежи, и в двете теми непрекъснато обясняваш кой е на мястото си и кой не. Хората във форума не са малоумни. Много добре знаят за кого и ЗАЩО гласуват. Всеки си има своята мотивация. Какво било топ 3 без Къванч? Моите почитания към него, без да съм му никакъв фен, изписах не знам колко поста да защитавам жена му и решенията за личния му живот, но собствените му почитателки пишат, че е погрознял, подпухнал, изцеден и не им помня вече целия репертоар, ти искаш другите да го харесват.

Аз съм гласувала за Халит, далеч съм от третата възраст, каквито подмятания се правят друг, прекрасно знам какво ми е дал като емоция през всички осем години, в които съм следила живота и кариерата му. Прексрасно го знаят и останалите 89 души, които са гласували за него. Не ме интересува кой колко бицепса, "баклави" има и на колко класически "стандарта" за красота отговаря. Стандартни красавци, излезли изпод индиго, дето след пет години ще са изместени от "поредната реколта" не ме вълнуват. . Престанете да менторствате и да давате оценки.

Дишай дълбоко.  Mr. Green Където си искам и каквото си искам ще обяснявам, форумът е свободен.   Peace

# 743

Дишай дълбоко. Където си искам, там ще обяснявам и каквото си искам.

Ами очевидно ти последна ще забележиш, че ти липсва чувство за мярка.

# 744

Дишай дълбоко. Където си искам, там ще обяснявам и каквото си искам.

Ами очевидно ти последна ще забележиш, че ти липсва чувство за мярка.

ooooh! ooooh! ooooh! Сигурно. Peace

# 745
  • София
Но 50-та страница сме - не ми докарвайте инфаркт. Joy Joy Joy
Размисли и страсти - МОЛЯ, в темата за актрисите. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 746
Тинче, кога свършва анкетата  newsm78

# 747
Но 50-та страница сме - не ми докарвайте инфаркт. Joy Joy Joy
Размисли и страсти - МОЛЯ, в темата за актрисите. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Ма по-добре да се свършва тая мъка Тинче, че стана пълна излагация  Peace Избираме красота, таланта с годините  Crazy

# 748
  • София
Днес, към 11 ваше време.
Да кажа и тук, че няма да съм наоколо към 11 (защото това е 9 английско време), тъй като е петък вечер, все пак. Grinning Но, веднага като се върна, ще обявя резултатите. Анкетата автоматично ще спре и вие ще видите какво е положението - само самото обявяване ще бъде по-късно. Peace Peace

# 749
Днес, към 11 ваше време.
Да кажа и тук, че няма да съм наоколо към 11 (защото това е 9 английско време), тъй като е петък вечер, все пак. Grinning Но, веднага като се върна, ще обявя резултатите. Анкетата автоматично ще спре и вие ще видите какво е положението - само самото обявяване ще бъде по-късно. Peace Peace
Ясно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт