Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 672
  • 779
  •   1
Отговори
# 750
Но 50-та страница сме - не ми докарвайте инфаркт. Joy Joy Joy
Размисли и страсти - МОЛЯ, в темата за актрисите. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Ма по-добре да се свършва тая мъка Тинче, че стана пълна излагация  Peace Избираме красота, таланта с годините  Crazy
Май добрия актьор е смятан за красавец, а не красавеца за добър актьор  Mr. Green

# 751
Днес, към 11 ваше време.
Да кажа и тук, че няма да съм наоколо към 11 (защото това е 9 английско време), тъй като е петък вечер, все пак. Grinning Но, веднага като се върна, ще обявя резултатите. Анкетата автоматично ще спре и вие ще видите какво е положението - само самото обявяване ще бъде по-късно. Peace Peace

КЪМ 11 или към 23 ч.....  newsm78 newsm78 newsm78  ( Все пак, да комуникираме по български.. Joy Joy Joy)

# 752
Момичета  Hug а защо го няма Керем Бурсин  newsm78

# 753
Момичета, скочихме на 51 стр  Laughing Да спрем да пишем  Peace

Не му стигнаха гласове да се класира  Grinning

# 754
Момичета, скочихме на 51 стр  Laughing Да спрем да пишем  Peace

Не му стигнаха гласове да се класира  Grinning
Не мога да повярвам  newsm78 вие сериозно ли  Thinking

# 755
Размисли и страсти - МОЛЯ, в темата за актрисите. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Ма по-добре да се свършва тая мъка Тинче, че стана пълна излагация  Peace Избираме красота, таланта с годините  Crazy
Май добрия актьор е смятан за красавец, а не красавеца за добър актьор  Mr. Green

През цялото време по някакъв начин се правеха опити да се обясни, че всеки вижда с различни очи и няма как всички да харесват едни и същи  актьори. Красотата  е различна за всеки. След като Халит, да не изброявам и други, които са към неговата възраст са чичковци, какво правят в анкетата? Или очакванията са били, че никой няма да гласува за тях и се слагат за попълване на бройката. Чичковците не могат ли да бъдат красиви, чаровни, харесвани от един и нехаресвани от друг. Колкото до тези, които са гласували - нали форумът е свободен за всякакви възрасти. Има го в анкетата - харесва ти - гласуваш - край. Дал си своя глас. Това е твойта гледна точка за красота.
А и има нещо друго. Има хора, които гледат де що дизи излезе. Познават всички тези актьори. Но има и такива, които са гледали само определени сериали. Така, че и много красив да е Кенан Д. лично аз дори не съм чувала за него или Емир не знам кой си. Ами няма как да гласувам за един от тях, просто не ги познавам. Дори и да има снимка - тя нищо не ми говори.
Така, че - имаше анкета - хората си дадоха гласа. Оттам нататък всеки да продължава отново да си харесва когото си иска.

Благодаря на Тинчето и за двете теми! bouquet bouquet

Само да не стане да заключат темата, вече сме на 51 стр.

# 756
Ма по-добре да се свършва тая мъка Тинче, че стана пълна излагация  Peace Избираме красота, таланта с годините  Crazy
Май добрия актьор е смятан за красавец, а не красавеца за добър актьор  Mr. Green

През цялото време по някакъв начин се правеха опити да се обясни, че всеки вижда с различни очи и няма как всички да харесват едни и същи  актьори. Красотата  е различна за всеки. След като Халит, да не изброявам и други, които са към неговата възраст са чичковци, какво правят в анкетата? Или очакванията са били, че никой няма да гласува за тях и се слагат за попълване на бройката. Чичковците не могат ли да бъдат красиви, чаровни, харесвани от един и нехаресвани от друг. Колкото до тези, които са гласували - нали форумът е свободен за всякакви възрасти. Има го в анкетата - харесва ти - гласуваш - край. Дал си своя глас. Това е твойта гледна точка за красота.
А и има нещо друго. Има хора, които гледат де що дизи излезе. Познават всички тези актьори. Но има и такива, които са гледали само определени сериали. Така, че и много красив да е Кенан Д. лично аз дори не съм чувала за него или Емир не знам кой си. Ами няма как да гласувам за един от тях, просто не ги познавам. Дори и да има снимка - тя нищо не ми говори.
Така, че - имаше анкета - хората си дадоха гласа. Оттам нататък всеки да продължава отново да си харесва когото си иска.

Благодаря на Тинчето и за двете теми! bouquet bouquet

Само да не стане да заключат темата, вече сме на 51 стр.

С цялото ми уважение към Халит, при положение, че заради него съм загледала турски сериали и  изобщо нямам идея, защото е на тази възраст  Peace Не може да мине за хубавец, сложи си ръка на сърцето  Hug Харизма...страхотна е, но фигура ли..стойка ли  newsm78

# 757

С цялото ми уважение към Халит, при положение, че заради него съм загледала турски сериали и  изобщо нямам идея, защото е на тази възраст  Peace Не може да мине за хубавец, сложи си ръка на сърцето  Hug Харизма...страхотна е, но фирура ли..стойка ли  newsm78
И това че не сме гледали определени актьори не значи, че не са по-хубавите  Peace
Непознатите за мен имена ги погледнах в гугъл и се информирах  Peace

# 758
Бурсин не минал, а Халит в челната тройка при красавците, а Еркан не... Naughty

# 759
Не адвокатствам на Халит, може гласовете ми да са отишли за други актьори.
Въпросът е, че го има в анкетата и вкусовете на хората са различни.
Не всеки харесва примерно мускули и стойки или даден вид красота.
Думата ми е - за всеки влак си има пътници. Да не се учудваме от резултатите и
от вкусовете на съфорумките. Щом са гласували, значи го отделят по някакъв начин,
пък било и то заради харизмата.
Двама от моите мъже също ги няма в тройката...

# 760
Бурсин не минал, а Халит в челната тройка при красавците, а Еркан не... Naughty
Мани, мани  ooooh!
Ма то трябваше да има и от старата школа представител  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 761
Не адвокатствам на Халит, може гласовете ми да са отишли за други актьори.
Въпросът е, че го има в анкетата и вкусовете на хората са различни.
Не всеки харесва примерно мускули и стойки или даден вид красота.
Думата ми е - за всеки влак си има пътници. Да не се учудваме от резултатите и
от вкусовете на съфорумките. Щом са гласували, значи го отделят по някакъв начин,
пък било и то заради харизмата.

В никакъв случай не казвам, че адвокатстваш  Hug просто ми е странно  newsm78

# 762
Ма харизмата не е красота бе хора  Mr. Green

# 763
Абла, Сис трябваше да номинираме Неджмоша  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 764

Общи условия

Активация на акаунт