В момента чета...45

• 84 609
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Благодаря за мненията за Орхан Памук  Hug

Аз зарязах/отложих Вторият пол на Симон дьо Бовоар докато намеря българското издание.

# 181
Хм, сега разбирам, че имало филм Simple Smile. Ще се разровя в Гугъл да не питам повече.

Здравейте!Да, има филм, по скоро сериал по книгата.Книгата е в 2 тома.Чела съм я.Но сериала повече ми хареса!Мисля, че беше с Патрик Суейзи, ако не се лъжа, в главната роля.

Бъркаш се Simple Smile. Тук действието се развива в град Милтън, Англия, индустриалната революция...

# 182
  • Чукарландия
Чела съм на Памук "Черна книга". Не е мойта бира. Peace
Скоро нямам намерение да се връщам към него.

# 183
Започнах Момчешки живот на Робърт МакКамън.

# 184
  • somewhere over the rainbow
Завърших "Селцето" - прекрасна глътка въздух след бозите, които четох преди това. Понякога ми напомняше "Повелителят на мухите", а понякога 'и на "Вино от глухарчета". Явно си падам по книги, в които главните герои са младежи.

Започнах втората част на "Лекари". Не, че е нещо кой знае какво, но искам да науча какво става нататък.

# 185
Започвам "Виж ме" на Н. Спаркс

# 186
След много чудене започнах " Изповядвам" на Кабре, но съм прочела три листа на кръст. Има много описания и се връщам да препрочитам. Паралелно започнах електронно и Трънски разкази.

# 187
Скрит текст:
Хм, сега разбирам, че имало филм Simple Smile. Ще се разровя в Гугъл да не питам повече.
Здравейте!Да, има филм, по скоро сериал по книгата.Книгата е в 2 тома.Чела съм я.Но сериала повече ми хареса!Мисля, че беше с Патрик Суейзи, ако не се лъжа, в главната роля.

Бъркаш се Simple Smile. Тук действието се развива в град Милтън, Англия, индустриалната революция...

Сериалът с Патрик Суейзи  пак се казва "Север и Юг" и  е правен по едноименната книга, но е писана от Джон Джейкс. Събитията се развиват по време на Гражданската война в Америка.

А в "Север и Юг" на Елизабет Гаскел, действието се развива в Англия  Peace

# 188
  • Чукарландия
Завърших "Жулиета" на Ан Фортие в ел. вариант. Много време я четох, защото все не ми остава врема да чета на компа, докато стигна края, началото ми се загуби. Приятен роман, но не нещо особено.

Започвам "Харем" - Колин Фалконър. Hug

# 189
Аз напредвам с "Истината за случая "Хари Куебърт" и първоначалният ми ентусиазъм започна да се изпарява. Има неща, които ме дразнят много, надявам се поне финалът да е силен.

# 190
И аз да споделя за моето четиво. Исках малко класика, но честно казано след "100 години самота" не мисля, че скоро ще имам пак такива мераци. Сега си чета втората книга на "Милениум" - става, но не е върха на шедьоврите.

# 191
  • София
Аз напредвам с "Истината за случая "Хари Куебърт" и първоначалният ми ентусиазъм започна да се изпарява. Има неща, които ме дразнят много, надявам се поне финалът да е силен.

Да, да, и аз с тази надежда я дочетох напук на раздразнението, но не би  Grinning

# 192
Да, да, и аз с тази надежда я дочетох напук на раздразнението, но не би  Grinning
Ти уби всякакви надежди в мен. Simple Smile

# 193
Става вече досадно затова го слагам в скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

Сериалът с Патрик Суейзи  пак се казва "Север и Юг" и  е правен по едноименната книга, но е писана от Джон Джейкс. Събитията се развиват по време на Гражданската война в Америка.

А в "Север и Юг" на Елизабет Гаскел, действието се развива в Англия  Peace

Уточних вече в  началото, че питам за " Север и Юг" на Гаскел.
Сериалът с Патрик Суейзи съм го гледала амнайсе пъти и знам, че и той е направен по книга.
Учудих се, че и по този " Север и Юг" има направен филм/сериал.
Както и да е. Зарязах я вече. Никой не се изказа ласкателно за нея и въпреки, че "Гордост и предразсъдъци" ми е една от любимите книги, изобщо не мога да ги сравня.

# 194
Kölsches Mädel, гледай филма по книгата на Гаскел, няма да съжаляваш. Само 4 серии са. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт