В момента чета...45

• 84 727
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
"Пътна мрежа" ми беше направил много силно впечатление и един от любимите ми романи на Стивън Кинг. Факт е обаче, че има доста хора, на които не им харесва.
Аз изчетох "Милениум" и си дадох малко почивка. Хубаво ми е като чета интересни книги, но домашната работа определено страда заради тях, а и сънят ми...
Сега започнах "Метро 2033". Още съм в началото и ми е трудно да преценя дали пак ще има безсънни нощи.

# 316
  • somewhere over the rainbow
Започнах "Бялата кралица" на Филипа Грегъри.

# 317
  • София
Приключих "В служба на злото (Корморан Страйк, #3)" и много, много ми хареса. Фен съм на авторката.
Започнах тази сутрин "Тайната на семейство Рей".

# 318
Електронно започнах "Никога не ме оставяй" от Казуо Ишигуро. Дайте ми жокер, плийз. Да очаквам ли раздвижване в действието или то така ще си тече ... Минала съм около 50 странички и вече се чудя дали да продължавам да чета.

На хартия си продължавам с "Пазителките на гълъбиците". В читанка заглавието е сгрешено, дадено е ато "Пазителката ....", така че ако някой търси там, може да не я намери с истинското й заглавие.

http://chitanka.info/book/7074-pazitelkata-na-gylybitsite

# 319
  • Belgium
denim123, няма как да очакваш екшън при Ишигуро. Но книгата е велика, аз лично бих те посъветвала да не я оставяш, въпреки че с теб имаме доста различен литературен вкус. Това е сериозна антиутопия, писана със стил.

В краен случай, ако не успееш да я дочетеш, виж филма задължително.

Снощи приключих "Тайната на Ред Хауз" - майчице страшна мъка! Много мразя да имам големи очаквания и така да остана излъгана. Бащата на любимия ми Мечо Пух успя да ме отегчи до смърт само в рамките на някакви си 250 странички. Книжката е скучновато винтидж криминале, с което можете да убиете един мързелив следобед, но толкова. Спокойно може да бъде пропусната.

Сега се чудя дали да почна "Парижки синдром" или "Убийства край Сена". На френска вълна съм и продължавам с тъничките книжки. Имам нужда от пауза с тухлите и съм решила следващите поне 3-4 книги да са под 400 страници всяка  hahaha

# 320

"Снощи приключих "Тайната на Ред Хауз" - майчице страшна мъка! Много мразя да имам големи очаквания и така да остана излъгана. Бащата на любимия ми Мечо Пух успя да ме отегчи до смърт само в рамките на някакви си 250 странички. Книжката е скучновато винтидж криминале, с което можете да убиете един мързелив следобед, но толкова. Спокойно може да бъде пропусната."

Е,аз явно няма да я пропусна Grinning,защото преди малко я получих и сега ще я започвам Grinning

# 321
  • Пловдив
аз даже не успях да я завърша, а тръгнах с огромното желание да ми хареса  Laughing

# 322
Прочетох "Специални връзки" на Дъглас Кенеди. Една на глед банална история,която  неусетно те въвлича с ритъма си и заживяваш с нея. Поне с мен така се случи.  Peace
Дадох и 3 звезди в ГР.

# 323
  • Belgium
аз даже не успях да я завърша, а тръгнах с огромното желание да ми хареса  Laughing

А добре, значи не съм само аз  Laughing

Happy2, просто занижи очакванията до дъното тогава  Peace

# 324
denim123, няма как да очакваш екшън при Ишигуро. Но книгата е велика, аз лично бих те посъветвала да не я оставяш, въпреки че с теб имаме доста различен литературен вкус. Това е сериозна антиутопия, писана със стил.

Благодаря ти за мнението. Ще я дочета! Не съм чела нищо от този автор и наистина не знаех какво да очаквам.

# 325
  • София
Пробуждане в Андите. Още свиквам със стила на автора,определено не ме грабна от първата глава.

# 326
  • В един копнеж!
За доста дълго бях прекъснала всякакво четене. Но снощи започнах "Момичето от влака".
Моля Ви се, някой да ми каже струва ли си времето и да ми каже мнението си, защото на 37 страница съм на път да я зарежа?!

# 327
  • Belgium
Aivelin, за мен "Момичето от влака" е средна работа. Ето какво съм писала за книгата в GoodReads: https://www.goodreads.com/review/show/1356418602

# 328
Реших да започна "Вечното чудо" на Пърл Бък.
И двете нейни книги,които съм чела ми харесаха,дано и с тази да е така.  Wink

# 329
  • В един копнеж!
Aivelin, за мен "Момичето от влака" е средна работа. Ето какво съм писала за книгата в GoodReads: https://www.goodreads.com/review/show/1356418602

Мдаа! Няма смисъл. Благодаря ти! Беше удоволствие да прочета мнението ти.

Общи условия

Активация на акаунт