В момента чета...45

• 84 686
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Може да е лично.

При Моъм винаги много съм харесвала това, че рядко ще отсъди нещо от свое име, като автор. Излага ви подробностите под най-фантастични ... ъгли - от близо, отстрани, и вие си решавате, дали одобрявате, дали намирате случката отвратителна или досадна.

# 496
  • София
Благодаря много за споделените впечатления от "Души в окови".  bouquet Обикновено аз не си вадя цитати, докато чета, наслаждавам се на момента и после, каквото ми остане, остане. Но с Моъм не е така - имам извадени цитати и те са 80% от негови книги. Така че мисля да си чета бавно и тази. Wink

# 497
Прочетох "Спасителя" на Ю Несбьо, както винаги не ме разочарова, оправи ми вкуса  Wink Дадох я на мъжа ми, че след "11/22/63" изпадна в дупка и не му се чете нищо, при мен беше станало същото, някак си не можех да се откъсна от историята и не ми се започваше нищо. Но Несбьо ще го спаси  Mr. Green
Сега започнах "1984" на Оруел, защото не съм я чела, а знам че не бива да се пропуска по една или друга причина.

# 498
  • София
Прочетох "Спасителя" на Ю Несбьо, както винаги не ме разочарова, оправи ми вкуса  Wink Дадох я на мъжа ми, че след "11/22/63" изпадна в дупка и не му се чете нищо, при мен беше станало същото, някак си не можех да се откъсна от историята и не ми се започваше нищо. Но Несбьо ще го спаси  Mr. Green
Сега започнах "1984" на Оруел, защото не съм я чела, а знам че не бива да се пропуска по една или друга причина.
След Червеношийка и Немезида коя книга на Несбьо следва? В Уикипедия пише The devil's star, но как е преведена на български?  bouquet
А 1984 съм я чела като тийнейджърка, трябва да си я припомня.

# 499
Дидка, аз ги чета разбъркано, която ми дойде, което не е похвално  Laughing Ще взема да ги прегледам коя след коя е, за да мога да ги чета подред, не са свързани, но в "Спасителя" имаше връзка с предишен случай на Хари Хуле, вероятно от някоя предишна книга.

# 500
  • София
Дидка, аз ги чета разбъркано, която ми дойде, което не е похвално  Laughing Ще взема да ги прегледам коя след коя е, за да мога да ги чета подред, не са свързани, но в "Спасителя" имаше връзка с предишен случай на Хари Хуле, вероятно от някоя предишна книга.
Е да, то и аз първо прочетох една от последните му книги, но после реших да ги подкарам по ред.  Mr. Green

# 501
  • Варна
След Червеношийка и Немезида коя книга на Несбьо следва? В Уикипедия пише The devil's star, но как е преведена на български?  bouquet
А 1984 съм я чела като тийнейджърка, трябва да си я припомня.
Дидка, в такава последователност мисля, че трябва да бъдат:
"Червеношийка"
"Немезида"
"Пентаграма" - The devil's star
"Спасителят"
"Снежния човек"
"Леопардът"
"Фантом"
"Полиция"

# 502
  • София
Супер, мерси. Даже има свободни екземпляри в Столична библиоека, дано не ги взеат до събота.  Hug

# 503
О, Несбьо може да оправи всеки вкус   Mr. Green Сега чакам и първата от поредицата за Хари Хуле - "Прилепът"  Grinning
Обърнете внимание и на тандема Юрт&Русенфелт! Книгите им са наравно, ако не и по-добри от тези на Несбьо!

# 504
Прочетох "Спасителя" на Ю Несбьо, както винаги не ме разочарова, оправи ми вкуса  Wink
Хм, ще трябва да го видя този Спасител... Чела съм му само "Снежния човек", но не ми допадна и го бях забравила.

# 505
  • Belgium
Юрт и Русенфелт определено са по-добри от Несбьо  Laughing

Ето ви го и "Прилепът":

# 506
Ау, не мога да повярвам, че ще издадат първата му книга. Ще чакам с нетърпение.

# 507
Прилепът за случая в Австралия ли е?

Реда е даден по - нагоре. Има го и в Уикипедия с търсене Несбьо.

Някой чел ли е Невинност на Дийн Кунц? Как изглежда Адисън?

# 508
Здравейте

Влизам директно с въпрос: дали книгата на Елизабет Гилбърт Big Magic има превод на български език? Благодаря  Peace

# 509
  • София
Ето ви го и "Прилепът":
Скрит текст:
Много яка корица  Twisted Evil Peace

Общи условия

Активация на акаунт