В момента чета...45

• 84 602
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Вени, не съм стигнала още до последната. Аз и някои от по-старите на Чайлд още не съм чела, мисля тези дни да видя каква е хронологията им и да ги карам подред. И на Картър имам една-две нечетени, пазя си ги за десерт. Simple Smile Ама то кое по-напред, толкова книги съм насъбрала, че трябва да си взема няколко години отпуск. Simple Smile

# 571
  • София
System, добре си ти значи, няма да те мисля, щом и от двата автора имаш повечко за дочитане.
Естел, не съм чела и двете трилогии! А не е като да не съм ги чувала, даже "Кървавото евангелие" скоро мислех да го започна, но бях заела доста книги и реших първо тях прочета.
Благодаря ти за препоръката!

# 572
System, добре си ти значи, няма да те мисля, щом и от двата автора имаш повечко за дочитане.
Тъкмо се чудех какво да започвам, и ти ме насочи - Крис Картър, "Един по един". Simple Smile

# 573
  • Пловдив
момичета, изключително ми беше приятно да прочета дискусията ви на тема Дона  Simple Smile наистина, интелигентен спор Peace аз съм от групата на Лу, силно моя е авторката, макар че съм чела само Щиглецът, но още докато четях нея, се снабдих с останалите два романа на авторката Simple Smile обожавам дългите романи, които ако ме грабнат, ме държат толкова дълго в лапите си, че чак ми е мъчно да се разделя с тях когато ги прочета,подобно нещо се случи с Щиглецът Rolling Eyes наистина детайлизирането е много силна страна и да си призная сякаш когато описваше разни наркомански и пиянски сцени беше толкова образно, че на мен ми се драйфаше Crazy Sick това е най-големия негатив на Щиглецът според мен  Laughing
Лу, макар че и Къщата на духовете ми е много на сърце, така ми се иска да продължа с някоя от книгите на Дона, че се чудя дали да не зарежа идеята да продължа с другите две книги от трилогията и без това ги нямам налични Thinking и, ще чакам с нетърпение отзив за Поправките, събуди ми любопитството с тази книга и автор:) Hug

# 574
Какво съвпадение с четящите по-назад в темата - и аз открих Несбьо! И не мога да спра да чета - толкова да ми харесва - изгълтах на един дъх Снежния човек и Леопардът. Това имах електронно, сега съм приготвила и последните две, мисля че бяха Фантом и Полиция  Simple Smile В imdb-то пише, че ще има филм по Снежния човек и в ролята на Хуле ще е Майкъл Фасбендър - мисля, че той е перфектен за този образ.  Simple Smile

Но, струва ми се, редно е да си почина малко и днес пробвах Фани Хил или мемоарите на една лека жена - хич не се настроих и я оставих на 30-та страница. Паралелно си налагам да чета и една книга за Монтесори метода на възпитание, но нещо я отлагам, а детето расте...  Crazy

# 575
  • London, UK
Много ми беше интересно да ви прочета дискусията за Тарт ... отново  Grinning Изобщо - тя буди много полемики, но това е изкуството - да те оставя отвратен, шокиран, удовлетворен, но никога равнодушен.

Аз още не мога да се включа и да кажа в кой отбор ще съм, и интуицията не ми говори нищо този път Simple Smile

Вени, мога да се присъединя към теб, защото и аз съм сред феновете на Картър и Саймън Бекет, но от последния си имам още за четене и не е толкова страшна работата. Докато от Картър всичко прочетох и сега се надявам тази година да изкара нова от побърканите си психарски истории Mr. Green Разгледах годините на издаване в Гудрийдс и забелязах, че всяка година вади по един, та на ред е и тази  Crazy

Знам, че има фенове тук на Династията на Тюдорите и бързам да кажа за книгата, за която току-що разбрах -  предстои да излезе на 21-ви април от "Хермес" - "Последната кралица", роман за Катрин Пар, последната съпруга на този женопогубец Хенри Simple Smile 

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 03:16 от ~Adamant~

# 576
Мишуто,  кога се очаква филма за Хари Хуле?

# 577

През 2017г., всички го чакаме с нетърпение  Grinning
Освен Майкъл Фасбендър, участие ще има и София Хелин (Сага Норен от сериала , след който никой сериал не може да ми задържи вниманието - "Мостът")  Simple Smile

# 578
  • София

През 2017г., всички го чакаме с нетърпение  Grinning
Освен Майкъл Фасбендър, участие ще има и София Хелин (Сага Норен от сериала , след който никой сериал не може да ми задържи вниманието - "Мостът")  Simple Smile
Охо, супер! Не знаех, че София Хелин ще участва. Аз от седмица не съм чела много, защото съм на "Мостът"  Laughing.

~Adamant~, не знаех, че си фен на тези двамцата Simple Smile, дано напише нещичко Картър!
А относно историческата книжка, ще очаквам с интерес коментари. Още не знам дали ще си я купя, защото чакам романа на Филипката за Катрин Пар.

# 579
Като заговорихте за Картър, знам, че има филм по "Един по един". В смисъл сещам се, че съм гледала филм с почти същия сценарий, като естествено има тук таме някоя разлика, но не мога да се сетя за името на филма. Не че е нещо важно, но ме гложди отвътре. Simple Smile Някой сеща ли се?

# 580
Добре, че е темата та да науча за филма за Хари Хуле.
Аз във филмовите подфоруми не влизам.

Продължавам с Невинност. Интересно защо се казва така.

# 581
Добре, че е темата та да науча за филма за Хари Хуле.

Ти и "Мостът" гледай междувременно ...  Sunglasses
Шведско-датската версия, че има и американска, да не се минеш с нея  Laughing

# 582
Рядко гледам филми. Разсейвам се и губя нишката. Налага се някой да ми дообяснява.

Виж, ако играе Виго Мортенсен мога и два пъти да гледам филма.

Имаше някакъв Мост по Фокс Лайф или Крайм. С мъж и жена детективи, мексиканци май.

# 583
Много се радвам, че открих тази тема! bouquet

Вчера освен с "Я като ястреб" се сдобих и с "Вечерята"на Кох, първата на Юрт и Русенфелт, Йозеф Схованец "Моят живот с аутизма" и "Богът на малките неща" на Арундати Рой. Книгите на Алиенде на чешки език са изчерпани, няма ги и в нета. Много исках красиви издания с твърди корици.... Crossing Arms
ММ ми подари на Киндъл "Японският любовник" и "Дъщеря на съдбата", и поръчах "Сборът на дните" и "Моята измислена страна" на хартия, но за тях ще почакам.

Да ви кажа, много съм доволна.  Blush
Сега остана да преценя в какъв ред да ги чета. Първа ще е "Я като ястреб", много ми е любопитна авторката.

Четейки Паула вчера, попаднах на мястото където Алиенде споменава японския хомеопат и терапевт, който така я е впечатлил, че си го е "запазила" за герой на бъдещ роман. След ястребите ще чета "Японският любовник".

# 584
Каква е историята в ястребите и има ли я в ел вариант на бг?

Общи условия

Активация на акаунт