KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 74

• 52 647
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро! 55
Сладурчо плаче или се смее?
Тази снимка е от 8.03,но не съм я виждала
От текста подразбирам,че става въпрос за косата му
на млади години.Любопитно ми е кой от тези момчета е Халит?
Знае ли някой от вас момичета?
Аз не го разпознавам,но и снимката е лоша.

.

Скрит текст:
Akşam'da yer alan habere göre ünlü isimlerin küçükken çekilmiş ilginç karelerine hafta içi Halit Ergenç de saçlarıyla dâhil oldu!

Başarılı oyuncunun gençlik dönemlerinde ortaya çıkan görüntüleri, görenleri bir hayli şaşırttı.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan bu karelerde oyuncun dikkat çeken değişimi ise saçlarının o zaman daha gür ve sık olmasıydı!

# 451
Любопитно ми е кой от тези момчета е Халит?
Знае ли някой от вас момичета?
Аз не го разпознавам,но и снимката е лоша.[/color][/b]
.

Оп, Наде  Hug

Веднага се включвам... залагам, че е човеко до мъжа със зелената тениска (втория от ляво на дясно, на поседналите от първия ред ( мъжа с потника не го броим той клекнал  Laughing Laughing Laughing)

# 452

Сладурчо плаче или се смее?

Май плаче заради репортерите. В един сайт пише, че не искал да го снимат. Тази любов ще си остане несподелена.  Joy Алито не се предава. Колкото майка му и баща му са любезни с репортерите, толкова той ги бойкотира.  Grinning Grinning Grinning

Наде, Халит е момчето точно в средата, голичкият  Grinning Grinning. Майка му беше пуснала снимката в профила си във ФБ.

........................

Един хубав спомен

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 09:19 от varna_2

# 453
Халит е момчето точно в средата, голичкият  Grinning Grinning.

Laughing Laughing Laughing

Радвам се, че не съм познала, ама и отговора на Варничка не ми допада.  Laughing Laughing Laughing

Цитат

Heart Eyes Heart Eyes

# 454
Варна,благодаря! bouquet

# 455
Хубав ден и от мен, сладурки!  Hug Grinning Heart Eyes

Цитат

Laughing Laughing Laughing

Кенан е солидарен  Wink няма да се смеете само на младежките плажни снимки на Халит  hahaha hahaha hahaha

# 456
 Joy Joy Joy

Косе, откъде изкопа този компромат?

Аз като ви казвам, че те последните десет години са се очовечили.  Grinning

Преди двайсет години и модата е била комична.  Grinning

Кенан се е лустросал, ама Халитко си го раздава casual в ежедневието. Бергита и тя.

Добре, че съм си ги харесала не заради "гламура" им  Grinning, както пишат в една тема за техния любимец, че то не е работа всеки ден да следиш отслабнал ли е, напълнял ли е, погрознял ли, сбръчкал ли се е... Joy

# 457
Joy Joy Joy

Косе, откъде изкопа този компромат?

hahaha Имам и още...ама ще ги изкарам ако не публикуват снимки от сватбата  Wink rotfImbo rotfImbo

Синем се прибира у дома, след като е ходила на проба на булчинската рокля в Нишанташъ  Grinning

Скрит текст:

В КД групата на рускините има анкета , какво най-много искаме да видим от престоящата сватба на Кенан и Синем  Laughing
Скрит текст:
Что бы вам больше всего хотелось увидеть с этой Свадьбы??
1. Платье и букет Невесты!

2. Обряд обещания Evet - жить и в горе и в радости - жениха и невесты!

3. Танец Жениха Зейбек, для невесты!

4. Именитых Гостей, меню и прочий свадебный антураж!

5. Свадьбу не жду...

6. Увидеть Всё!!

Познайте от три пъти , аз за какво гласувах  Joy Joy Joy

# 458

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Със сълзи се смея на тази снимка, винаги щом я видя.

Благодаря ви за усмивките!  Hug Hug Hug

Безценни сте!  Heart Eyes

Цитат
Познайте от три пъти , аз за какво гласувах

Да кажа ли аз, може ли аз

# 459

Аз не съм с големи очаквания за сватбата.

Официални снимки със сигурност ще пуснат.

Извън това, ако някой от гостите се напие достатъчно, за да се престраши да пусне нещо.  Joy

Преподполагам, че ще бъдат помолени да не разпространяват снимки в социалните мрежи, както беше на годежа.

# 460
Някои хабери от днешния ден.

Изтекъл е в медиите медицинският картон на Берен Саат, според който февруари миналата година е минала терапия за изкуствено оплождане. След това е прекъснала лечението, заради участието й в "Кьосем". Берен трябва да ги съди тия от болницата. Това ме подсети за изтеклите банкови извлечения на Берг още в началото на ББГ, когато с Халит бяха само приятели, от които се разбра, че той й е дал заем от 6 000 лири и веднага почнаха спекулации и препратки към "неприличното предложение" за 150 000 долара.

Една снимка в Инстаграм може да стане дори повод за раздяла. Гаджето на Арда пусна преди няколко дни нейна снимка заедно с майка й и майката на Арда, след което последваха коментари в профила й, че това било знак, че скоро ще се женят. Арда се разфучал. Преди два дни изтри всичките й снимки в своя профил. Снощи тя си закри профила. Неговия брат спря да следи "снахата", нейната сестра "зачеркна" Арда. И така, без да има нужда от официално съобщение, медиите обявиха днес края на връзката.

# 461
Хубав ден и от мен, сладурки!  Hug Grinning Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha

Ха ха ха, добре,че е бил много слаб , иначе ще потроши магарето(нали така се казваше тая игра?)! Joy Joy JoyЗдравейте! Hug Хубав ден на всички! bouquet Ииии чао до довечера късно, че ще го работя, а там дори телефона си не чувам, та камо ли в интернет да надникна. Joy Joy Joy

# 462

Ей, страхотни снимки сте постнали днес, момичета!

За снимката на Халит - и аз мислех, че е момчето с бялата тениска да момчето с черна такава. Как ви се видя, че е зелена, не разбрах!  Laughing  Но и момчето в средата е хубаво. Особено мускулатурата му. Явно от млад се поддържа здравословно и естетически.

Кенан и сега не е пълен. Но е попораснал и възмъжал. Тогава е бил кожа и мускули. /Освен костите  Laughing/

А за Берен Саат - нямам думи просто. Дано ги осъди. Но странно, защо ли е прекъснала лечението заради каквито и да са снимки!? Според мен би било хубаво да се насочи към игралното кино. Във връзка с това се сещам да ви попитам - Кенан в колко филма играе. Онова със земетресението - 1. Друг?

Хубав ден!

# 463

Една снимка в Инстаграм може да стане дори повод за раздяла. Гаджето на Арда пусна преди няколко дни нейна снимка заедно с майка й и майката на Арда, след което последваха коментари в профила й, че това било знак, че скоро ще се женят. Арда се разфучал. Преди два дни изтри всичките й снимки в своя профил. Снощи тя си закри профила. Неговия брат спря да следи "снахата", нейната сестра "зачеркна" Арда. И така, без да има нужда от официално съобщение, медиите обявиха днес края на връзката.

То пък това гадже на футболиста е такъв крокозъбел  Mr. Green голямо снимане, голямо фукане...добре е направил, ако се е отървал  Wink

Тойгарина от време на време споделя хубавата си музика  Peace Heart Eyes Heart Eyes

Ateşe Yürümek   ...Варничка  Hug как се превежда заглавието  newsm78 " Вървя по жарава"

# 464

Кенан и сега не е пълен. Но е попораснал и възмъжал. Тогава е бил кожа и мускули. /Освен костите  Laughing/

и козинката  Wink hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт