KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 74

• 52 631
  • 738
  •   1
Отговори
# 465

То пък това гадже на футболиста е такъв крокозъбел  Mr. Green голямо снимане, голямо фукане...добре е направил, ако се е отървал  Wink

Тя наистина много парадираше с връзката им. Ами като не е умна като Синемчето. Представям си какво ще стане, ако мама Йълдъз цъфне в нейния профил.  Joy

Футболерът изтърва Синемка, заради едната тръпка, сега да си блъска главата. На мен със Синем ми стояха много по-хубаво заедно, отколкото Синем и Кенан.

# 466
На мен със Синем ми стояха много по-хубаво заедно, отколкото Синем и Кенан.

Хади сега  Crossing Arms не започвай и ти като мамашите  hahaha hahaha hahaha
Щом като Господ е разделил едните и събрал другите значи така е трябвало да стане  Grinning Кадер!
Дано да е за добро  Heart Eyes Heart Eyes

# 467
На мен със Синем ми стояха много по-хубаво заедно, отколкото Синем и Кенан.

Хади сега  Crossing Arms не започвай и ти като мамашите  hahaha hahaha hahaha
Щом като Господ е разделил едните и събрал другите значи така е трябвало да стане  Grinning Кадер!
Дано да е за добро  Heart Eyes Heart Eyes

Определено е така.

Просто казвам, че Арда и Синем ги усещах повече на една вълна- младички, лудички и малко отнесени. Докато Кенан има по-солидно излъчване. Но това е само външната страна на нещата.

# 468
                                                                   Здравейте! Hug Hug

Слънчев и много усмихнат ден ви желая! Grinning Grinning

С Бурчин

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 12:54 от HELEN60

# 469
От откриването на фотоизложбата на Берг, свързана с борбата срещу рака на гърдата.

Тук се виждат част снимките от изложбата

И едно клипче

https://www.instagram.com/p/BDh_mPSFC9k/?taken-by=berguzarhalitfrombrazil

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 14:41 от varna_2

# 470
От откриването на фотоизложбата на Берг, свързана с борбата срещу рака на гърдата.

Тук се виждат част снимките от изложбата

Grinning Heart Eyes Хубави снимки е направила Бергюша  Peace

# 471
Още едно клипче, на което се виждат снимки от изложбата. Мисля, че първата снимка е на Сема.

Ей това да е сбъдваш мечтите си - семейство, кафене, албум, фотоизложба ...

Чакаме готварска книга.  Joy

https://www.instagram.com/p/BDiSYcllC3d/?taken-by=berguzarhalitfrombrazil

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 15:25 от varna_2

# 472
Още едно клипче, на което се виждат снимки от изложбата. Мисля, че първата снимка е на Сема.

Ей това да е сбъдваш мечтите си - семейство, кафене, албум, фотоизложба ...

Чакаме готварска книга.  Joy

https://www.instagram.com/p/BDiSYcllC3d/?taken-by=berguzarhalitfrombrazil
Зравейте HugЗа споделеното.. bouquet
Възхищавам и се на Берги Heart EyesСтрахотно излъчване,от нея греят доброта,красота,любов и т.н..Уникална жена,с каквото и да се захване си личи нейния подпис.. bowuuБраво,достойна е за възхищение Peace....
П.П..По нагоре в темата прочетох,че Арда се разделил с приятелката си,даже не съм и обръщала внимание..Но на него Да,еми доста грозноватичък ми е!!Синем се е отървала../Не съм си позволявала до сега да давам оценки за знаменитости,защото и моето мнение не е важно за никой от тях,но реших да се изкажа този път/А и тази сутрин го срещнах някъде из фейса,и се сетих за него като ви прочетох!!И аз като "бъдеща свекърва"се изказах,дано не съм засегнала някой,мнението си е мое!! LaughingХубав следобед Hug

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 16:09 от d_tomova

# 473
                                              Много се радвам за Берг! Hug Heart Eyes
                                                        Както винаги,
              вниманието на различните медии е насочено към нея и нейните действия.

В случая подобаващо отразяват фотоизложбата й,
                                    както и преди дни дебюта на нейния първи албум!
Peace

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 16:18 от HELEN60

# 474

Кенан и сега не е пълен. Но е попораснал и възмъжал. Тогава е бил кожа и мускули. /Освен костите  Laughing/

и козинката  Wink hahaha Joy Joy Joy

Laughing Косе, той е от единиците, които пренебрегват космаците. Слава богу!

# 475
  • Варна

Една снимка в Инстаграм може да стане дори повод за раздяла. Гаджето на Арда пусна преди няколко дни нейна снимка заедно с майка й и майката на Арда, след което последваха коментари в профила й, че това било знак, че скоро ще се женят. Арда се разфучал. Преди два дни изтри всичките й снимки в своя профил. Снощи тя си закри профила. Неговия брат спря да следи "снахата", нейната сестра "зачеркна" Арда. И така, без да има нужда от официално съобщение, медиите обявиха днес края на връзката.

То пък това гадже на футболиста е такъв крокозъбел  Mr. Green голямо снимане, голямо фукане...добре е направил, ако се е отървал  Wink

Тойгарина от време на време споделя хубавата си музика  Peace Heart Eyes Heart Eyes

Ateşe Yürümek   ...Варничка  Hug как се превежда заглавието  newsm78 " Вървя по жарава"
Дайте я тая жарава да я ползвам за телефона си, отде да я изтегля?(Отговаряйте като за начинаещи, моля)

# 476

Дайте я тая жарава да я ползвам за телефона си, отде да я изтегля?(Отговаряйте като за начинаещи, моля)

Колежке Великова Hug все моят хулиган вкъщи ми ги прави тези работи  33uu през MP3 конвертор, но не съм сигурна точно как...ще го попитам.

Laughing Косе, той е от единиците, които пренебрегват космаците. Слава богу!

Ха ха!  Joy Криси  thumbsup
Плюша си го пази за колежките  Wink  Laughing

а за гаджето се беше постарал  Stuck Out Tongue Winking Eye hahaha

# 477

Не стига, че гледахме изтупан по последна мода кондурджия,  ако беше и епилиран, щяха да пишат протестна нота до турския СЕМ.   Grinning Grinning Grinning

# 478

Не стига, че гледахме изтупан по последна мода кондурджия,  ако беше и епилиран, щяха да пишат протестна нота до турския СЕМ.   Grinning Grinning Grinning

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Махир Кара щеше да бъде голям язийор  hahaha

Нещо което е споделила във ФБ една моя приятелка - туркиня с родители - български изселници. Тя учи тук в България, но сега е в Лондон.

İki Cumhurbaşkanı ve iki okul.
Her iki resim arasında yaklaşık yüz yıllık bir zaman farkı var, hangisi daha eski veya hangisi daha çağdaş sizce?

...Двама президента в две училища. Между двете снимки има сто години разлика във времето. Как мислиш, коя е по-съвременна?

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 18:40 от косе-босе

# 479
Свръхдоза Бергюз днес.  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт