KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 74

• 52 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 555

Хареса ми интервюто. Берги отговаря откровено и без излишно самочувствие.
Даже се изненадах, че сподели и лични неща свързани с Халит и Али.

Ааа тя си говори спокойно за тях. И преди го е правила. Само в  началото на връзката им с Халит беше по-обрана. Макар че и това не е съвсем точно, защото точно тогава имаше едно интервю с много силни думи за чувствата й към Халит. Но сега е хиляди пъти по-спокойна с журналистите, много, много повече себе си е с тях. Преди се парализираше от страх.

Аз затова им харесвам интервютата. Защото в тях говорят и за себе си без да го правят натрапчиво и да прекаляват.

# 556
И на мен ми хареса интервюто на Берг  Peace Благодаря на Варничка  bouquet

# 557
 Варна, Hug благодаря ти! smile3525                  
Страхотно е интервюто, много ме усмихна! Grinning Grinning
Очаквам с нетърпение  втората част!
А Али, той е едно невероятно чаровно дете - с чувствителна и романтична душа! Heart Eyes Heart Eyes
Такива са водолеите...... Grinning Heart Eyes

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 22:01 от HELEN60

# 558
Жумръ!  rotfImao
Коментар под новия трей на КС в YouTube:
Kemal please transform yourself to a bad boy like Mahir Kara did it in Karadayi and beat the shit out Emir.
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 559

Варна, благодаря за превода!

Редовно влизам да чета в темата ви. Толкова информираност и позитивизъм има в нея!

# 560
Добро утро и хубав неделен ден!
Сигурно са публикувани тези снимки,но тази хубост заслужава да се повтори

.

# 561

Добро утро!  Hug Hug Hug

Фотосесия на Бергюша за вестник "Хюриет". Има и интервю. Не са особено оригинални въпросите, но ще го преведа по-късно.

# 562
# 563
                                                             Здравейте! Hug
                                                 Слънчева и усмихната неделя! Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 08:32 от HELEN60

# 564
# 565
Интервюто с Берг във вестник "Хюриет"

Чували сме те да пееш в сериалите, в които участваш. Но сега имаш и албум. Вече певица ли си?

Не, не съм. Никога сама не бих почукала на нечия врата, казвайки: „Искам да направя албум“. Този албум се появи, защото господин Айкут беше избрал мен за проекта си. Когато чух аранжимента на песните, останах възхитена. Много ми хареса идеята да се даде нова, джаз интерпретация на песните на Сезен Аксу. Аз не съм джаз певица. Изпях песните, както ги усети сърцето ми. Не като джаз певица, а като актрисата Бергюзар Корел.

Сезен Аксу чу ли албума? Направи ли някакъв коментар?

Преди  известно време бях направила аматьорски запис на една песен на Джемал Сюрея. Когато я чу, ми каза: „Ти си само на 30 и няколко години. Какво толкова си преживяла, че така добре усещаш чувствата, вложени в тази песен?“ Каза хубави думи и за албума.

Кои от песните в албума са най-специални за теб?

Бях подбрани песни, които са подходящи за моя глас. Само една си избрах аз. „Благодаря ти, живот!“

Господин Халит също пее. Мислили ли сте за албум?

Не, изобщо. Но разбира се, че бих искала да направим.

Винаги ли си живяла така като принцеса?

Никога не съм имала живот на принцеса. Когато се обърна назад към детството си, виждам едно класическо турско семейство. През 2005 година изгубих баща си, по това време ме споходи и популярността и животът се промени. Всъщност трудното започна тогава.

Кое беше трудно?

Ами помисли си. Бях само на 23 години и за една нощ станах известна в цялата страна.

Това не е ли нещо, за което си мечтае всеки актьор?

Беше трудно. Не умеех да изразявам какво чувствам, какво мисля. Години наред смятах, че се отнасят несправедливо с мен. Всеки ден по мой адрес имаше коментари във вестниците, които прекрачваха добрия тон, критикуваха и играта ми.  Магазинните предавания имаха доста сурово отношение към личния ми живот. Направо бях стигнала до положение да не мога сама да взема решение за живота си. Седях до сутринта в очакване какво ново за мен ще излезе по вестниците. Когато си помисля за онези години, споменът, който най-отчетливо изплува в съзнанието ми е чувството за страх.

Мислиш ли, че напук на всички критики си успяла да докажеш себе си.

КД беше крайгълен камък в кариерата ми. Получих изключително много награди за ролята на Фериде. След като навърших 30 всичко си дойде на мястото. Всяка жена извървява път, в който открива себе си. Мога да кажа, че аз съм в началото на този път.

Сутрин те снимат по анцуг. Ходиш на пазара. Тези неща колко се вписват с образа на звезда.

Никога не съм се правела на звезда. Никога не се гримирам, само защото има опасност някой да ме разпознае по улиците. Това просто не е в стила ми, не съм аз. Ако живея подобен живот,  не бих могла да дишам спокойно.

Какво мислиш за това, че сцени като неприличното предложение в ББГ и целувките, любовните сцени в КД се коментират дни наред.

Глупаво е, че се прави. Но по целият свят сексът все още привлича силно вниманието на хората.

Това плаши ли те?

Имам своите страхове като майка. Стигнах дотам да казвам на детето си „Алиджим, никой няма право да те докосва, ако ти не желаеш.“ Чудя се кога стана толкова лош светът. Или може би винаги е бил лош, но ние едва сега си даваме сметка за това.

Би ли искала да се махнеш от Турция, да оставиш всичко това зад гърба си?

Защо да напускам родината си? Тук съм родена и искам да живея тук. Единственият ми страх е как ще успея да опазя детето си от цялата лошотия.

Какво би могло да е решението?

Наказания, които биха имали възпиращ ефект. Сега хората знаят, ще извършат престъпление, ще си излежат присъдата и по някое време ще ги помилват. Няма нищо, което да ги накара да се замислят и да се спрат.

Бракът ви продължава вече 7 години. Казват, че любовта трае три години.

Разбира се,  с течение на времето ръцете ти и краката ти не треперят от вълнение като в началото. Но всеки ден благодаря на Бога, че имам Халит и Али в живота си.

Как толкова известни хора като вас успяват да съхранят връзката си?

Трябва да затвориш вратата на дома си. Научих това с течение на годините. Всеки ден научавам по нещо ново. Пораствам.

Кое е първото, което ти идва наум, когато чуеш името Халит Ергенч?

Толерантност. Дори когато  съм прекалено безмилостна и жестока в оценките  за самата себе си, Халит е човекът, който ми припомня всичко хубаво и ценно, което нося.

А вярно ли е, че си ходила на снимачните площадки, защото си го ревнувала?

И ти ли Хакан! /смее се/ Разбира се, че нищо подобно не се е случвало. Бях дала едно интервю за гръцка медия две години преди да започне ВВ. Те бяха извадили думите ми от контекста и ги бяха свързали с ВВ. Никога не съм имала проблеми нито с Мерием, нито с някоя друга екранна партньорка на Халит.

Мислиш ли да станеш майка още веднъж?

Да, нямам търпение. Би било прекрасно, ако си имам и дъщеря. Разбира се, най-важно е детето да е здраво.

Този сезон и двамата не работите. Как прекарвате времето си?

С Халит вечер гледаме телевизия вкъщи. Имаме възможност да вечеряме заедно цялото семейство. В Джихангир отворихме малко кафене. През уикенда ходим там. Започнах да вземам уроци по рисуване и танго. Правя снимки.

Айкут Горел: 30 години живеем с песните на Сезен Аксу. Тя е изпяла най-хубавите песни в турската поп музика. Винаги съм си мислил, че би било прекрасно, ако им придадем едно по-универсално звучене. Направихме демо записи. Когато се чудих кой да ги изпее, съпругата ми каза, че има актриси с много хубави гласове. Започнах да слушам различни записи в ютюб. Най- силно ме докосна гласът на госпожа Бергюзар. Когато стъпи в студиото за първи път беше много напрегната. Но се справи с всичко от раз. Искам да направя и други песни по същия начин с талантливи и известни имена. Ако госпожа Бергюзар приеме, бих работил и във втория си проект с нея.

# 566

Халил Кандок: Бергюзар Корел накара всички да говорят за певческите й умения

Не мога да повярвам, че тоя е написал нещо хубаво за Берг. Обикновено всички турски актьори са под ножа в неговите статии. Нищо не стрували в сравнение с холивудските звезди. Провинциална работа.  Joy Само Енгин Акюрек признава.  Laughing

Ако имам време ще преведа материала.

http://halilkandok.blogspot.bg/2016/04/berguzar-korel-sarkclgn-k … yor.html?spref=tw

# 567
Новини от неделния ден.

Репортерите са срещнали Зейнеб в квартал Бебек. Казала е, че до раждането остават 4 седмици. Очаква сина си с вълнение.

"Качих 9 килограма. Казах на мъжа ми да дойде с мен в родилната зала, но отказа. Той се страхува повече от мен. Против съм т.н baby shower партита /парти малко преди раждането на бебето/. Ще родя детето си в Турция."

Енгин Акюрек щял да заеме мястото на Екин Коч през новия сезон на "Кьосем". В края на този героят на Екин султан Ахмед ще умре и на престола ще се възкачи брат му Мустафа. Неговата роля ще се играе от Енгин. Говорело се, че договорът е подписан и Енгин започнал работа по проекта.

..............................

Илкер Калели и Бурчин Т. също хванати в Бебек.  Казали, че още им е рано да се женят.

След Къванч, Кенан и Таркан, още един кандидат да прави "сватба на годината".  Grinning На въпроса "Кога ще се жените с Аслъ Енвер?", известният певец Мурат Боз отговорил: "Все още обмисляме датата. Най-добре е да я научите от нас."

Страстната целувка между Elçin Sangu и  Barış Arduç в "Любов назаем" предизвикала голям интерес зред зрителите. Според вестник "Поста" Баръшчо взел разрешение от любимата си Gupse Özay преди да заснеме сцената.

.......................

Чачко дал интервю. Сигурно ще бъде преведено в съответната тема. Основните моменти.

- на 16 години работел като сервитьор в Бодрум. Там се сблъскал с живота. За първи път се отделял от семейството си

- смята се за късметлия. "Ще бъде грехота да кажа, че не съм."

- Кенан аби му бил за пример в "Лудо сърце". Още много го обича. Репортерът казва, че се опитват да ги сравняват двамата. Чачко: "Не той ми е батко, той е мой идол. Опитвам се да извлека полза от неговия опит. От време на време се срещаме. Дава ми идеи.

- два месеца и половина вземал уроци по английски в ЛА.

- готви се за ново дизи на Ай Япъм за следващия сезон

- обича риболова, къмпингуването сред природата, да ходи на безлюдни места, да остане насаме със себе си, да "слуша" природата, да се докосне до земята. Пише истории, сценарии. Рисува, обикновено пейзажи, понякога работи и с маслени бои.

- В ЛА снимал като режисьор късометражен филм. Разказва в 30 минути историята на един бездомник. "Един приятел написа сценария и заедно заснехме филма. ЛА е град, който предоставя страхотни възможности за хората на филмовото изкуство. Аз не играя във филма. Включихме хора, които се занимават с актьорството като хоби. Адвокат играе ролята на бездомника. Искам да покажа филма на фестивали.

- човек не усеща промените в себе си, така че не може да каже дали славата го е разглезила. Трябва да бъдат питани другите. Опитва се да не изгуби връзка с нещата, с които е бил свикнал и преди да стане известен

- влага си парите в недвижими имоти и изкупуване на пустеещи земи

- на празника Hıdırellez написал на листче желанието си да спечели Best Model и да играе главната роля в хубав сериал. После сложил листчето под един розов храст. Донесло му късмет. Сега си пожелава единствено здраве.

- предразположен е към напълняване, затова внимава с храните. Не яде бял хляб, не ползва захар. Ограничава млечните продукти. Преди започването на проект спазва диета. Спортува.

- не му харесва, че сериалите са толкова дълги, но няма проблем да работи и така. Не бяга от работата.

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 10:38 от varna_2

# 568
Здравейте  Hug  Grinning Heart Eyes
Много благодаря за всички снимки, новини и преводи!  bouquet

Колежката Георгиева я няма да се порадва на идолите си  Laughing  аз ще ги сложа  Heart Eyes Heart Eyes

Цитат

Много красива фотосесия на Берг  Peace

Нинола е също е направила страхотно съчетание  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Само този отговор на Берг ме озадачи  Rolling Eyes малко в стил "ощипана кадъна"
Цитат
Глупаво е, че се прави. Но по целият свят сексът все още привлича силно вниманието на хората.

Варна го е превела "глупаво", но го срещнах и "смешно е"...  Thinking
Ето едно мнение на руски с което съм съгласна  Wink
Скрит текст:
Здесь с ней не соглашусь, не сексуальные сцены привлекают внимание, а трепет любви от простого взгляда, прикосновения и признания - для ЛЮБВИ и слов порой не нужно - Карадайи передали ВЕРХ совершенства этой любовной Магии ....

# 569
Жумръ!  rotfImao
Коментар под новия трей на КС в YouTube:
Kemal please transform yourself to a bad boy like Mahir Kara did it in Karadayi and beat the shit out Emir.
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Сел  Hug не съм наясно как върви Кара севдата...обаче тук от Ай Япъм са качили ръководство по Махир Кара как се трошат чаши с длан и се кършат крайници , все едно са сухи клонки  hahaha hahaha hahaha жИстокооо!  Heart Eyes Кемал може да започва  Joy

Общи условия

Активация на акаунт