KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 74

• 52 723
  • 738
  •   1
Отговори
# 585

Цитат
"Но те не ме познават, защо ме обичат." ..... "Но аз не играя в сериали, защо трябва да ме снимат."

Голям сладурко е Али  Laughing Бори се за независимостта си докрай  Joy  Както някой беше писал - Водолейчо   Peace Heart Eyes

# 586
                                      Момичета, прекрасни сте! Hug Heart Eyes
         Чудесна е темата - с много информация, изобилие от красота и усмивки..... Grinning

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 19:23 от HELEN60

# 587

Ето така се прави!

По хулигански!   smile3508

Охо, как се провиква само   "гял, гял...гяяял"  Joy

Кенан с лявата чупи чаши, а с дясната удря. Еднакво добър  и с двете!

Криси  Hug и вашият патрон не лъже  thumbsup Те затова струват толкова скъпо тия момчета  Wink Laughing Laughing
Представям си баш тарикат ефендитУ Керем Чатай колко се е изръсил за този "блек енд уайт" двубой примерно  Joy Но си е струвало  Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 588
Киво тук не ми харесва нещо?  newsm78 Подпухнал ми се види.  newsm43 Може ролята да е такава.  newsm78 Peace
МанИКеньо еВстествено е Уау!  Heart Eyes Wink Grinning Hug

# 589
Тук, освен познатите неща, Халит е казал, че снимките на "Червеният Истанбул" започват през втората седмица на април. Ще бъде емоционален филм, такива, каквито обикновено прави Ферзан Озпетек.

# 590
В "Хабертюрк" всяка седмица има неделна раздумка между водещите журналисти на медията. Коментират събития от седмицата.

Говорили са и за албума на Берг

Е. Й. Бергюзар прави невероятно хубави проекти. Това е един от тях. За мен няма съмнение, че е избрала точния проект.

О. Б. Браво на Айкут Гюрел. Направил е чудесен аранжимент на песните на Сезен Аксу. И да, вярно е, че в тази джаз концепция песните, изпети с гласа на Бергюзар не са станали никак зле.

К. К. Отива й на Бергюзар да пее.

Б. И. Ако се появяваха истински добри певци, ако на музикалната сцена се раждаха истински звезди, както едно време, Бергюзар нямаше да има тази смелост. И да я имаше, не би се получило толкова лесно. Тъй като днес няма истински големи певци, музикалните продуценти ни докараха дотам да чакаме актьорите да изнасят концерти. Но опитът на Бергюзар е изключително успешен.

# 591
Абе един актьор трябва да може всичко  Peace
Я да видим колегата на Берг може ли да пее?      НЕ!
А пее ли?       ДА!
Пука ли му, че не може да пее хубаво?      НЕ!   hahaha Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 18:26 от косе-босе

# 592
Абе един актьор трябва да може всичко  Peace
Я да видим колегата на Берг може ли да пее?      НЕ!
А пее ли?       ДА!
Пука ли му, че не може да пее хубаво?      НЕ!   hahaha Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Ама пък с такова желание пее, чак те хипнотизира и забравяш да пуснеш звука да слушаш, само гледаш, гледаш  Crazy Heart Eyes

# 593
Аз съм за това хората да правят това, което им доставя радост и щастие.

Хубаво, лошо, важното да е от сърце и душа.

Това те зарежда, амбицира, вдъхновява, прави те по-смел, дава ти кураж да опитваш нови неща, освобождава те от парализиращата мисъл "ами ако се изложа, ако сгреша". Колко хубави неща пропускаме, заради това "ако се изложа".

# 594
Варна  Hug много красив аватар!  Heart Eyes

Ще излъжа обаче ако кажа, че е непукист...въпреки демонстрираното самочувствие, някъде вътре в очите му се крие скромност и детска стеснителност, като част от чара му  Wink Laughing Heart Eyes

# 595
Аааа Елиф Сьонмез / Илкнур/ се омъжва.

Вижте колко хубава булка е.

===========

И една снимка, която не си спомням да съм виждала. Намерих я случайно.

Али е като малка гъбка.

# 596
varna_2  Hug благодаря   за преводите на интервютата и новините, за труда и отделеното време да бъдем информирани  Peace

Много забавно ми беше да прочета за "щуротиите" на Али Heart Eyes

Али расте интелигентен , мъдър , със собствено мнение и ярко изразен характер- оформя се прекрасна личност като мама и тате  Grinning

Благодаря и на всички хулиганки за коментарите, клипчета, снимки и новини bouquet

# 597

Варна, Hug благодаря за всички преводи! newsm51 smile3525

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 21:27 от HELEN60

# 598
Аааа Елиф Сьонмез / Илкнур/ се омъжва.

Вижте колко хубава булка е.

Много лъчезарна  Heart Eyes Нека й много щастие!  Hug

Слънцееее,  Heart Eyes много ти хубав аватяря  Heart Eyes Heart Eyes

# 599

Много забавно ми беше да прочета за "щуротиите" на Али Heart Eyes

Али расте интелигентен , мъдър , със собствено мнение и ярко изразен характер- оформя се прекрасна личност като мама и тате  Grinning

И на мен ми е най-интересно да чета и научавам нови неща за него.

Много обичам малки философчета.  Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт