KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 74

• 52 635
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Цитат

Нещо което е споделила във ФБ една моя приятелка - туркиня с родители - български изселници. Тя учи тук в България, но сега е в Лондон.

İki Cumhurbaşkanı ve iki okul.
Her iki resim arasında yaklaşık yüz yıllık bir zaman farkı var, hangisi daha eski veya hangisi daha çağdaş sizce?

...Двама президента в две училища. Между двете снимки има сто години разлика във времето. Как мислиш, коя е по-съвременна?
Страшничко става човеку от подобни снимки.  newsm12

# 481
# 482
Цитат

Ама личи си че е пролет, бееее  Hug Hug Hug Hug Голяма красота в темата!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 483
                                                          Здравейте! Hug

Хубав ден и слънчево настроение! Grinning

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 08:50 от HELEN60

# 484
                                                         Здравейте! Hug

Хубав ден и слънчево настроение! Grinning

Добър ден HugПриказна ни е темичка,за което Благодарско на всички които се трудят за нея bouquetА за Берг,тя е прекрасна.. Heart Eyes
П.П..Отностно снимката в двете училища,си мисля,че втората е съвременна за жалост! ooooh! newsm78..Хубав ден желая на всички Hug

# 485
Привет!Желая ви хубав пролетен ден! Hug  Nature Sun With Face  Heart Eyes

Много...ама много ми харесват тези снимки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Направо съм без думи!

# 486
Добър ден! Hug Минавам набързо, не ви пропускам, но нямам време за повече, тая седмица ми е много натоварена, още не съм погледнала и един сериал Joy Joy Joy, но не е важно, щом нашите любимци не са в тях. Ако бяха нямаше и да спя. Joy Joy Joy Благодаря за всичко споделено! bouquet bouquet bouquet

# 487
Патрона си купил таш еве за 1 милион турски лири в Кючюккьой, Мармарис.
Хубава, ама стара  Laughing кандидат за списъка на Юнеско за световното културно наследство. Селото носи следите от много различни култури , които са живели там през вековете.
http://www.emlakrotasi.com/haber/haber/kenan-imirzalioglundan-1- … n-liralik-yatirim

В селото е сниман филма " Дълга история" Кенан се влюбил в това място и хората му и решил да инвестира там.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 13:03 от косе-босе

# 488

Не разбирам от недвижими имоти, но какво ще я прави Кеньо тази къща? Щом като е културен обект, значи не може да се променя, реновира, разширява, събаря и т.н.  Не знам даже дали е позволена и продажбата.

# 489
                                 Една новина свързана с Халит - Днес се открива изложбата за
                                                               " Великолепният век" в Дубай. Grinning

Халит, вероятно няма да присъства на откриването!

Посетил е ресторанта на Мария/мисля, че е гъркиня и негова приятелка/  Grinning Grinning 24.03./2016

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 14:44 от HELEN60

# 490

Не разбирам от недвижими имоти, но какво ще я прави Кеньо тази къща? Щом като е културен обект, значи не може да се променя, реновира, разширява, събаря и т.н.  Не знам даже дали е позволена и продажбата.

Мда, наистина странна "инвестиция"...ако въобще може да се нарече така. По-скоро както пишат във фейса Кенан е пожертвал 1 млн. лири заради любовта си към това място. Не било важно какво ще спечели, а това, че е вложил в своята страна, като достоен неин син  Grinning Grinning Grinning

Kenan İmirzalıoğlu Küçükkuyu'da

Скрит текст:

# 491
Берг след представянето на социалния проект вчера.

С приятели в Джихангир

Видео

Берг: Добре съм, вие как сте?
Репортер: Да започнем от днешния ден, как мина?
Берг: Днес беше много изморителен ден. С Гьозде сме от сутринта заедно. Дълъг ден беше. Решихме да отидем да изпием по едно кафе. Първо мислехме в моето кафене да е, после размислихме и седнахме тук. Мухсин ни направи снимки. /това е фотографът, който пусна снощи двете  хубави снимки на Берг/.  После дойде Беррак, после друга моя приятелка и така. Сега си седим тук.
Репортер: Как вървят нещата?
Берг: Как вървят...Добре, слава Богу.  Тази година беше много хубава. Днес беше хубав ден. Представихме проект, с който се опитваме да привлечен вниманието на жените върху необходимостта да се преглеждат и да се прави ранна диагностика, за да се избегне ракът на гърдата. Сега празнуваме стартирането на проекта. Беше открита и моя изложба. Много съм щастлива. Всичко мина много добре. Сега всички заедно седим и си приказваме.
Репортер: /не се чува, но и прави комплимент за снимките, доколкото разбирам от отговора й/
Берг: Не говорете такива неща... Какво да кажа? Благодаря ви. Обичам да снимам. Чудех се с какво мога да допринеса за проекта извън това, че съм популярно лице. Реших да направя портретни снимки на жени, които са се преборили с рака. И така се оформи проекта. Стана хубаво.
Репортер: С Али доста добре си прекарвате времето...
Берг: Ох, точно го целувах детето и те ни снимали. Той е излязъл в някаква странна поза. Не се разбира целувам ли го, стискам ли го. И аз не можах да разбера като видях снимката. Снимаха ни и веднага изчезнаха.
...
Берг: Албумът ли? Още не е излязъл. Сега е пуснат за предварителна продажба в Интернет. За мен е изключително вълнуващо, приятели. Не знам, ще видим какво ще се получи. Като излезе пак ще разговаряме.
Репортер: Как си прекарвате времето?
Берг: Имам много време за себе си. Хубаво минава времето.
Репортер: Натоварено, но забавно...
Берг: Да, да, много хубаво.
Репортер: Благодарим Ви.
Берг: Аз ви благодаря.

https://www.facebook.com/235048679891917/videos/1083461471717296/

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 15:43 от varna_2

# 492
По-скоро както пишат във фейса Кенан е пожертвал 1 млн. лири заради любовта си към това място. Не било важно какво ще спечели, а това, че е вложил в своята страна, като достоен неин син  Grinning Grinning Grinning

Да бе, така се дава 1 милион. Хи-хи.

В сайта, в който аз прочетох новината пишеше, че дългосрочно щял да спечели доста пари, но не обясняваха как. Няма значение. Той си знае, едва ли си е инвестирал парите неразумно.

# 493

Да бе, така се дава 1 милион. Хи-хи.

В сайта, в който аз прочетох новината пишеше, че дългосрочно щял да спечели доста пари, но не обясняваха как. Няма значение. Той си знае, едва ли си е инвестирал парите неразумно.

Laughing Е сега...може би ще се наложи да открие и бутик хотел с хубава храна и коктейли близо до паметника на Юнеско, щото то само с култура не се живей  Wink hahaha hahaha hahaha

Берг след представянето на социалния проект вчера.

С приятели в Джихангир

Видео

https://www.facebook.com/235048679891917/videos/1083461471717296/

Много приказлива сладуша  Hug Heart Eyes

# 494
Това мисля, че е Сема.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 15:51 от varna_2

Общи условия

Активация на акаунт