KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 74

• 52 661
  • 738
  •   1
Отговори
# 540

Целите песни може да чуете тук

Чух няколко - аранжировката е супер! И красивият глас на Берг - класа  Peace Heart Eyes Heart Eyes

Супер Кака по случай 1 април Laughing Laughing Laughing

+ Яндъм Али 
Sen Kimsin Lan Soytarı?!    Кой си ти бе, шут ?!  Joy

# 541

Мерсииии!  Hug Hug Hug  Ами чух ги  Peace Сладуша си мърка по същия любим начин, който ме кара да я слушам в захлас всеки път... но не мисля, че бих повторила отново, това не е стила музика, който ми харесва.

# 542
Здравейте Hug

Благодаря за всички преводи, снимки , информация Hug   bouquet Hug

Бергюзар е млада дама, достойна за възхищение!  smile3501
Фотоизложба с кауза, албум за благотворителност - личност, която  не е безразлична към проблемите на другите  Peace

# 543
Статия във вестник "Хюриет".
http://www.hurriyet.com.tr/yabanci-oyunculardan-kirk-kat-daha-ye … rk-oyuncu_unluler
Авторката пише, че сред турските актьори има много по-красиви и представителни, както и много по талантливи , отколкото са чуждестранните артисти - предполагам има предвид холивудските  Grinning
Тя е посочила нейните 8 фаворита - актьори и актриси, които биха се мерили с чуждите: Къванч Татлъту, Зейнеп Абдула Фарах,Кенан Имирзалъолу,Аслъ Енвер,Мерт Фърат, Гьокче Бахадир,Берен Саат, Бурак Йозчивит.

.....

За Кенан пише: "Ето го и господарят на моето сърце. Кенан Имирзалъолу е един от най-важните актьори, които сме виждали от много години насам по турската телевизия.От "Лудо сърце" до "Езел" актьорското му майсторство сякаш става все по-съвършено.Е сега,смятам няма какво още да добавя.

# 544

.....

За Кенан пише: "Ето го и господарят на моето сърце. Кенан Имирзалъолу е един от най-важните актьори, които сме виждали от много години насам по турската телевизия.От "Лудо сърце" до "Езел" актьорското му майсторство сякаш става все по-съвършено.Е сега,смятам няма какво още да добавя.

Вай Косе недей така,на бая години съм, ще получа инфаркт Joy Joy Joy love001

# 545

Добро утро и хубава събота!

Думи на Берг на обложката на албума.

Знаех, че някой ден ще пея. Винаги съм го искала, още от детските си години. Но пеенето беше такава магия, толкова велико нещо, че понякога се страхувах да мечтая за него. И въпреки тези си страхове никога не съм преставала да обичам музиката. Винаги съм я обичала. Микрофона, нотите, музикалните инструменти...След това един ден телефонът ми звънна. Човекът отсреща поиска да стана част от една негова мечта. Приех без да се замислям, въпреки всичките си страхове.

Благодаря безкрайно на Айкут Гюрел, който непрекъснато ми вдъхваше увереност, че ще успея по пътя, на който стъпвах за пръв път и ми позволи да дам живот на тези несравнимо красиви мелодии.

Благодаря на моя вокален педагог Йонджа Коджадаг, която като майка ми вдъхваше кураж всеки път, когато казвах „Няма да се справя, не мога да изпея това, няма да се получи“.

Благодаря на музикантите от оркестъра, които са работили с десетки големи професионалисти, но нито за миг не ме накараха да се чувствам като човек, който за първи път стъпва в студио.

Благодаря на звукорежисьора Сайгън, който ме нахъсваше зад стъклото на звукозаписното студио и се заливаше от смях заедно с мен.

Благодаря безкрайно на моята любов, на моя спътник в живота, на моя Халит, който вярваше в мен от първия до последния миг и ми вдъхваше кураж.

Благодаря на моя Али, който проследи записа на целия албум без да издаде звук, въпреки вълнението, което се криеше в големите му очи.

Благодаря на моята мениджърка Айше Баръм, която стои зад всички правилни решения, които съм взела  относно кариерата ми през последните десет години.

Благодаря на Гозде Йълмаз, която посрещаше с търпение всички мигове, в които ме обземаше нерешителност и желание да напусна студиото. Благодаря на нея и на всички момичета от моята мениджърска агенция.

И накрая- безкрайно  благодаря на нашата Сезен, чиито песни знам наизуст и която от детството ми до ден днешен е била част от толкова много мои съкровени мигове, които не съм споделяла с никого. Благодаря й за това, че повярва в мен и ми повери своите песни.

# 546

Режисьорът Осман Сънав, на когото Кенан дължи много, се е развел преди две седмици след 31 години брак.  Rolling Eyes

http://www.ucankus.com/detay/157686/unlu-yonetmen-ve-senarist-31 … -ruhi-anlasmazlik

# 547
Привет! Приятна и слънчева събота!  Hug Hug Hug

Варничка, мерси за превода на обложката! bouquet  Страхотно ги е наредила Берг   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Режисьорът Осман Сънав, на когото Кенан дължи много, се е развел преди две седмици след 31 години брак.  Rolling Eyes

http://www.ucankus.com/detay/157686/unlu-yonetmen-ve-senarist-31 … -ruhi-anlasmazlik

Хм  Thinking...Осман баба отпада да кумува на сватбата  Wink  Laughing Laughing

Вай Косе недей така,на бая години съм, ще получа инфаркт Joy Joy Joy love001

Ама Пипи , дръж са моля те Hug това са подробности  Crazy за почитателките на БатЮ възраст няма   Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 10:22 от косе-босе

# 548
 varna_2 ,  Hug  newsm51

Мили думи за всеки е намерила Бергюшка! Heart Eyes

Браво за смелостта да сбъдва мечтите си!

# 549
Видео от нинола за очаквания репортаж с Берг, но звука е лош.

http://www.youtube.com/watch?v=1kYoR5UVnqw

Ръза Коджаолу и Керем Фъртъна предната вечер попаднали под обективите на репортерите на излизане от заведение в Джихангир. На актьорите не им харесало вниманието на журналистите  Grinning

# 550

Очаквам с нетърпение интервюто!!!  Hug Hug Hug

След кои думи на сина си Али Бергюзар възкликва: "Боже, какво ще правя сега?"

По какъв начин Бергюзар ни показа, че е влюбена в съпруга си както в първия ден.

Берг: Не си представям живота без Халит. Да пази Бог!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 551

Хванах само края на кратичко интервю с Халит. После ще излезе сигурно цялото.

Каза, че за филма с Туба ще трябва да си махне брадата.  Wink Laughing

# 552
                                                       Здравейте! Hug

Весела събота! Grinning Grinning
                              Добро настроение и безброй слънчеви усмивки! Grinning Heart Eyes
                  Изслушах три- четири клипа с песните, изпълнени от Берг - харесаха ми! Heart Eyes
                                         Благодарности за всичко споделено! Hug Heart Eyes

Една стара снимка на Али, която много обичам Heart Eyes Grinning

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 13:02 от HELEN60

# 553
Първата част на интервюто с Берг

Утре ще излъчат втората.

Тя е успешна актриса, добра съпруга, перфектна майка и човек с ангелско сърце. Към всичко това можем да добавим и актриса с музикален албум. Бергюзар Корел участва като доброволец в съвместния проект на Пантен, чието рекламно лице е и Memeder в подкрепа на ранното диагностициране на рака на гърдата и накара всички да говорят за фотографския й талант. Директорката на магазинните предавания в Шоу ТВ Омюр Сабунджуолу разговаря с обичаната актриса Бергюзар Корел за този проект.

Репортер: Попитат ли ме за добър човек, бих казала Бергюзар Корел. Сега се опитваш с този проект да привлечеш вниманието на жените към това колко важно е рано да се открие рака на гърдата. Направи и фотоизложба по този повод. Ще ни кажеш ли нещо повече за това?

Берг: И ти самата знаеш, че ранното диагностициране на това заболяване е от изключителна важност. Исках да се включа в проект, който ще накара жените да обърнат внимание на този факт. В хода на разговорите ми с различни жени изникна решението да навравя такава изложба. Опитах се, докато си приказваме, да предизвикам най-топлата, най-искрената им усмивка. Сега идвайки тук си дадох още веднъж сметка колко важен е този проект. Много се вълнувам. Всяка от жените е победила рака и всяка придаде особена стойност на снимките ми. Щастлива съм, че имах възможност да се срещна и да работя с тях. Докато снимахме се запознах с историята на всяка от тях. Бях решила да напиша някакви неща, свързани с всичко това. Започнах да пиша, но не можах да продължа.

Глас: Всичко преживяно от сценаристката на последния сериал, в който участва БК Сема Ергенекон по време на борбата й с рака променя отношението на Бергюзар към това заболяване.

Берг: Моята приятелка е много трудолюбив човек, опитва се да направи всичко максимално добре. Всички бяхме шокирани, когато разбрахме да болестта й. Дори и да не го показвахме. Тя се справи прекрасно. Сема промени отношението ми към това заболяване.

Репортер: Подготвя се и твой албум. Какво ще ни кажеш за него?

Берг: В момента албумът ми е пуснат за предварителна продажба в интернет.

Репортер: Знаех, че имаш хубав глас, но не ми е минавало през ум, че ще направиш албум.

Берг: И на мен през ум не ми е минавало. Никога не съм си казвала: „Я да взема да направя един албум“. Иначе имам ли възможност, веднага грабвам микрофона. Другите все казват: „Бергюзар пак се е разпяла.“ Песните са аранжирани в джаз вариант, но аз исках да ги изпея като Бергюзар Корел. Защото аз не съм джаз певица. Нямам такава претенция. Моля капацитети в тази сфера да чуят добре това. Никога не съм имала претенция, че съм изпълнителка на джаз.

Репортер: Как те убедиха да направиш албума?

Берг: Ами стана така... Бяхме в Чешме през лятото. Халит дойде и ми каза: „Айкут Гюрел ми се обади по телефона.“ Аз отвърнах: „Така ли? Какво прави?“ Халит е с музикално образование и знам, че го търсят много с такива предложения. Той каза: „Подготвят албум с песни на Сезен Аксу и искат да работят с теб“.  Аз го изгледах особено. В първия момент реших, че си прави шега с мен. После се обадих на господин Айкут. Разказа ми идеята си. Искаше да работи по този проект с актриса. Защото идеята му беше да постави акцент върху историята, която носят в себе си песните. Веднага ми изпрати някои демо записи. Останах възхитена. Бях много впечатлена от песните. И знаеш ли в кой ден получих предложението му? Точно когато настъпах отровната риба.

Репортер: Тогава ли?

Берг: Да, точно в този ден.

Репортер: Коя ти е любимата песен на Сезен Аксу?

Берг: „Благодаря ти, живот!“ . След това „ Като непознат“, „Малка съм“ , Kacin kurasi /Стрелян заек/. „Buklum, buklum“ доста ме измъчи.

Репортер: Говори ли със Сезен Аксу?

Берг: Да.

Репортер: Какво ти каза?

Берг: Говорих със Сезен...Беше много особено, разбира се. В крайна сметка това са песни, излезли от нейната душа, от нейното сърцето. Чу албума, много й хареса. Каза, че е хубаво, че не съм подходила с някаква претенция. Това е добър начин да стигнеш до ухото на хората. И за мен  това е важното. То е което ме прави щастлива. Защото аз някаква особена претенция нямам. Аз не съм певица.

Глас: Едва ли има някой, който не знае, че Халит Ергенч пее много хубаво.

Репортер: Може би с Халит ще направите дует?

Берг: Колко хубаво би било, ако можех да направя дует с него. Съпругът ми пее толкова хубаво. Възможно е, всичко е възможно... Не знам...

Репортер: Али интересува ли се от музика?

Берг: Много. Али има подчертан и много изявен  интерес към музиката. Има и талант. Много от малък започна да се интересува от музика. Другите деца търсят играчки, нашият слуша опера. Слуша  много плочи, в стаята му има грамофон. В Джихангир има един продавач на плочи. Непрекъснато си взема по нещо от него. Човекът вече ни познава.  Преди няколко дни каза на баща си: „ Моят проблем в този живот е музиката“. Такова  изречение ни поднесе.  /смее се/

Глас: Али от ден на ден расте. И това прави интереса към майка му  по-голям.

Берг: Усеща се любовта му към мен. Наистина става дума за любов. Ревнува ме.

Репортер: От баща си ли?

Берг: Не, от баща си не. От другите хора около нас. Онзи ден ми изпрати есемес. Беше написал: „Искаш ли да прекараме днешния ден само двамата?“ Останах с отворена уста. Смаях се. „Да прекараме деня само двамата.“ Толкова романтично ми се стори. Викам си: „Боже, какво ще правя?“ Много е странно. Това е основната разлика  да си майка на момче.

Репортер: В началото приличаше повече на баща си, но после започна да взема черти и от теб.

Берг: Честно казано, като го видят, хората казват: „Колко прилича на баща си това дете!“ И на мен прилича. Приятелите ми казват: „Когато е в твоите ръце, прилича на Халит, когато Халит го държи, прилича на теб.“ Откриват черти и от двама ни в него.

Репортер: Седем години сте вече заедно с Халит. Каква е тайната на щастливия брак?

Берг: Уважението. Това е първото, за което се сещам. Наистина, не го казвам, защото така е прието. В крайна сметка двама души с различни характери и потекло се събират да живеят заедно. Дори и с майка си да живееш в един дом, се проявяват различията помежду ви. Ние с Халит винаги сме се опитвали да проявяваме разбиране и уважение един към друг.  Обичаме се много. Познавам Халит вече 12 години. Разбира се, измерението на отношенията ни се промени в рамките на това време. Вече сме женени. Но той  винаги е  присъствал и преди това в живота ми като мой приятел. Толерантността в отношенията също е важна. Любовта. Много обичам Халит и не си представям живота без него. Да не дава Господ.

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 16:06 от varna_2

# 554
 varna_2   Hug   

Хареса ми интервюто. Берги отговаря откровено и без излишно самочувствие.
Даже се изненадах, че сподели и лични неща свързани с Халит и Али.
От сърце се смях за есемеса  Joy и
Цитат
  Преди няколко дни каза на баща си: „ Моят проблем в този живот е музиката“.
Joy Joy
Голям образ е Алито. Да са живи и здрави и винаги да са заедно.

Общи условия

Активация на акаунт