Звездни компромати - 277 част

• 104 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Бижу - не си била на 15, нали?
Е, не! Нали написах, че тъкмо навърших 20! Че аз секс за първи път правих чак на 17, моля те, да не съм някоя пропаднала циганка, да се чекна още на 15! Mr. Green
Обаче на 23 имах три деца и честно, па разните институции след отговорите на въпросите: на колко години сте и имате ли деца, всички вдигаха глава да ме погледнат, за да са сигурни какво виждат, и с кого си имат работа.

# 241
  • До сърцето...
Айде стига с тая Милянкова! Аборт ли е трябвало да направи на 15?!?  Shocked

.... но да се държи сметка на колко години ще раждаш, колко деца ще имаш и на каква възраст

А това със сметка как точно ще стане  newsm78

# 242
  • ❌❌❌
Скрит текст:

...хващаш я и я държиш Flutter

Роузи Хънтингтън Уайтли

Дженифър Лорънс, отново

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 18:28 от Фаина

# 243
Приключихте ли?
Ако ли не, отворете си тема, защото тази е за други работи. Нали се сещате..

# 244
  • София
И като говорим за Милянкова,преди малко я видях в Овча купел вървеше с две от децата си,по малките WinkМежду другото къде живеят с брокера,че детето й е на училище в Овча купел Rolling Eyes

# 245
Kaли с тримата си сина.

Най-големият ѝ син поразително ми прилича на онзи мъж, за когото тя упорито твърди, че не е бащата.  Rolling Eyes

# 246
  • Балчик
как точно и къде го развява ????
Този въпрос риторичен ли е или да обяснявам? Защото досега не съм разбрала за критика от нея към педофила Чолов.

За пореден път казвам - девойката, която всъщност въобще не е девойка, щото е на 30г., въобще не ме интересува, дори не знам с какво се занимава.
След като си толкова настървена спрямо нея, защо не предприе мерки, докато беше "малолетен парцал"? Simple Smile Жената е на 30, има четири големи деца и въобще не виждам смисъл да се коментира на колко ги е родила, защо и как. Колко 14-15-годишни познаваш, които Милянкова е насърчила да раждат?
Защото като разбрах беше минала 18. Аз да не им светя?!
Господина бил ли е съден за педофилия .... ако не , в качеството на каква му слагаш този етикет ?! Просто възмутително !!! Може би имаш данни за престъпления от подобен характер - подай сигнал в полиция , прокуратура.

# 247
  • София
Kaли с тримата си сина.

Най-големият ѝ син поразително ми прилича на онзи мъж, за когото тя упорито твърди, че не е бащата.  Rolling Eyes
Дайте снимка на онзи мъж, да го видим  Flutter
Хубаво изглеждат, браво на нея за визията и хубавите момчета  Heart Eyes

# 248
  • Пловдив
Господина бил ли е съден за педофилия .... ако не , в качеството на каква му слагаш този етикет ?! Просто възмутително !!! Може би имаш данни за престъпления от подобен характер - подай сигнал в полиция , прокуратура.
След като Милянкова ражда, а той признава детето какви повече доказателства, че е правил секс с нея? И да, по закон е разрешен секс с лица над 14, което не пречи личното ми мнение да е, че въпросния е педофил.

# 249
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да не би някой да е толкова наивен да си мисли, че Милянкова е забременяла на 14 от първия полов контакт с въпросния не-педофил Thinking? Вероятността да я е "обичал" още преди навършването на сакралната възраст е много голяма. А дали ще ч.каш дете на 13 години и 11 месеца или такова на 14 години и 1 месец е еднакво гнусно, нищо, че е от двете страни на закона.

# 250
  • Варна
Kaли с тримата си сина.

Най-големият ѝ син поразително ми прилича на онзи мъж, за когото тя упорито твърди, че не е бащата.  Rolling Eyes
Хубава снимка.
Облечена е като на наградите на Пайнер,
същата рокля и ботуши.

# 251
Ама Чолата 4 деца й направи и така и не се ожени за нея. Защо ли?  Thinking Той няма други деца...

# 252
Kaли с тримата си сина.

Много мила снимка и хубави момчета, за тук тоалетът е ок, но за наградите беше кофти, но на тези награди всичко им беше кофти.

# 253
  • Ямбол
Джаред Лето, Рийз Уидърспун и едно роботче:
Скрит текст:

# 254
Скрит текст:
Kaли с тримата си сина.

Най-големият ѝ син поразително ми прилича на онзи мъж, за когото тя упорито твърди, че не е бащата.  Rolling Eyes
Дайте снимка на онзи мъж, да го видим  Flutter
Хубаво изглеждат, браво на нея за визията и хубавите момчета  Heart Eyes
Ами прилича. Особено на тази снимка.

Общи условия

Активация на акаунт