Звездни компромати - 277 част

• 103 553
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • ❌❌❌
Мадонката нещо се излага. Докато с Гай Ричи се съдят за синчеца, се държи кат' първата $№%@№$ на сцената, не че нещо ново де, ама... 1 2 Болезнено бездарна жена. Щерка ѝ добре, че ѝ е щерка.

тези двамата... Mr. Green Mr. Green Mr. Green дори обувките ѝ не ми харесват Twisted Evil

Уил и Джейда, децата

# 677
Много ми харесва Лурдес. За кое дете се съдят Гай Ричи и Мадона? Техният син или осиновените?

# 678
За Роко, който иска да живее при баща си и това я съкруши....
и на мен Лурдес много ми харесва ...

# 679
Ами как няма да иска да живее при баща си. Майка му се държи като. .. айде ще си спестя, но предполагам се досещате. Баща му има чудесно семейство в Англия,чудесни дечица и сигурно е много приятно там, вместо да трябва да понасяш новите любовници на майка си. Извинявам се, че звуча толкова крайно,но не ми се мисли, ако аз бях дете на Мадона ooooh! хич нямаше да се разбираме, въпреки че това щеше да е начина на живот, на който щях да съм свикнала.

# 680
и какви са тия любовници на майка му, като е сингъл от години насам ?

тя си е строга старомодна майка-  взела му телефона заради лоши оценки, той затова отишъл при баща си, който е по-мек ...
затова я първите снимки на Роко и баща му в Лондон бяха как са с колела и Роко си разглжда телефона- явен намек към ситуацията...

# 681
# 682
Гай Ричи със семейството си
Скрит текст:

# 683
и какви са тия любовници на майка му, като е сингъл от години насам ?

тя си е строга старомодна майка-  взела му телефона заради лоши оценки, той затова отишъл при баща си, който е по-мек ...
затова я първите снимки на Роко и баща му в Лондон бяха как са с колела и Роко си разглжда телефона- явен намек към ситуацията...

Точно така! Абсолютни лекенца и таткото и синчето  Peace

# 684
Точно старомодна изобщо не е! Party

# 685
 Тя нали имаше някакви малки гадженца, не са ли актуални вече, един цветнокож помня, един много красив Хесус...
 A Роко си мислех, че е вече самостоятелна единица, по голям го мислех, тя нали по време на клипа Music беше бременна?

# 686
  • Rock & Roll feeling ...
Лурдес въобще не ми харесва. Ако я видя на улицата ще я подмина.  И Мадона никога не ми е харесвала,камо ли вдъхновявала.  И честно казано,колко много хора я харесват, някак няма как да ми повлияе  Rolling Eyes Противна ми е и толкоз. А ква майка е ...  То това си е въпрос за цяла отделна тема  Laughing - новите известни,децата им и деформациите им  Tired

# 687
Тя нали имаше някакви малки гадженца, не са ли актуални вече, един цветнокож помня, един много красив Хесус...
Да, точно за тези гадженца става въпрос.  След Хесус имаше още няколко и май всичките бяха по-тъмнички, както тя си ги харесва.

# 688
На Мадона животът е работа, работа, работа. По-амбициозен човек от нея няма. Гай Ричи си висеше в пъбовете. Те затова и се разведоха.

Сигурна съм, че мама повечко дава зор на момчето.

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 18:15 от Lucy in the Sky with Diamonds

# 689
Николчето май редовно ходи на фризьор - наскоро НиЛоТо пак я беше снимала във фризьорски салон и имаше следния коментар, който веднага беше изтрит и блокиран от нея "Колкото и да го контиш това дете, по-красиво няма да стане"...

Общи условия

Активация на акаунт