Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 62 762
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
Чувството на лека замаяност и на сънливост горе- долу колко време след спиране на цигарите продължават / въпросът ми е към тези от вас, които са изпитвали подобни усещания/ ?

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 00:44 от Rainbow Dust

# 601
Благодаря Ви, момичета Hug

При мен май се получи страх да не преживея миналия декември.
То нещата се заредиха тогава през 2-3 дни, раздяла с дългогодишния ми приятел, най-вече мама  почина, после новината да напускам жилището и евентуално работата, изчезнаха ми документите (малка болка). Е как тогава преживях, а сега не мога.

Рейнбол, при мен бяха около 15 дни тогава, успех  Hug

# 602
При мен нямаше замаяност и сънливост (напротив, бях много по-енергична и се наспивам след спирането много по-качествено и бързо), но ако караме по логиката, че никотинът възбужда, а липсата му води до сънливост, би трябвало да е максимум 10 дни това усещане, това е периодът на отърваване от физическата пристрастеност.

Ако и след него ги има тези симптоми, най-вероятно причината е друга.

# 603
Благодаря за подкрепата Simple Smile. Предния път успях по този начин, вярвам че ще мога да се справя отново. Ще е пак непланирано, но някак си сега още не съм готова и сякаш не ми е дошъл момента...ще следя темата и ще пиша, когато спра цигарите отново Simple Smile.

# 604
  • София
И аз смятам да откажа цигарите, за втори път. Първия изкарах три месеца Sad И запалих, ей така.И после се почна пак.
За 2017-та си заслужава да си дадем шанс.  Всички!
И ще си сменя аватара с непушещ Джони Деп, какъвто е и той.

# 605
Аз реших да не чакам 2017, онзи ден смачках последната (надявам се) кутия цигари. Пих и с компания вечерта, а при пиене волята ти отслабва.
И не съм пушила от онзи ден.

# 606
  • SF
Никога не си казах "Това е последната - край!" Или ако си го казвах, после имаше една още по-последна.
При мен стана неусетно. Едни лоши изследвания, може би сбъркани от лабораторията, ме заведоха на лекар, който ме прати на друг лекар - специалист  и докато си направя следващите изследвания, за всеки случай бях спряла да пуша. Беше зимата, миналия ноември, и не ми се мръзнеше на балкона, а у нас вътре никога не пушех. След седмица-две си дадох сметка, че една от всичките е била последната. Не ми се пушеше и не пушех.

Понякога си представям как от една с кафенце нищо няма да ми стане, но... Не, мерси! Спестих си много пари за глупости. Купувам си козметика от по-скъпичките и се глезя. Аз давах по 5 лева на 3-4 дни за цигари. Това прави една хубава спирала или четка за грим всеки месец - подарък от асоциацията на непушачите. Simple Smile За който е пушел повече, подаръкът е още по-скъп! Simple Smile

Най-важното, което сега оценявам... Сутрин моите колеги пушат пред вратата на офиса и аз се качвам заедно с тях в асансьора. Е няма такава смрад! И то не смрад от някакъв уличен канал, а от устите им! Невъзможно е хубава, гримирана жена с прическа рано сутрин да мирише на циганин! Не ми отива така да смърдя на околните и не искам!

# 607
  • Русе
Вчера взех детето от нашите, майка ми пуши..уж не вътре, ама още в колата ми замириса, викам си, въобразявам си, но вечерта моя като се върна и още от вратата вика..Ти си пушила, ми не съм ама якето й миришеше.. ooooh!

# 608
Хей, и аз да се отчета тук ....не знам от колко време не съм писала, но вече почти не влизам във форума.
Весела и бездимна нова година желая  Hug
Аз мисля, че направих 4 години вече и още съм непушач. Чак невероятно...дори вече лека полека ми става гадно като си помисля за цигари.
Ами това е. Успех на всички  Peace

# 609
Момичета , да се запиша и аз от 4 дни не съм пушила с ММ решихме ,че спираме. Малко ми е трудно, на моменти много ми се пуши,особено вечер. хапвам си повечко, намирам си занимания и леко ми е изнервено. Надявам се скоро да се нормализират нещата.Ще се върна на зад да чета вашите истории.

# 610
Успех на новите попълнения! Много сили и бездимни дни през 2017-та  Hug
...и леко ми е изнервено...
Прочетох го като извратено  Joy

# 611
  • Луната
Весела, щастлива, здрава и бездимна 2017 година! bouquet
Добре дошли на решилите да скъсат завинаги с цигарите... Трудно е само началото... мен освен решението в първите дни много ме нахъса и книгата на Алан Кар.
Желая успех на всички!

# 612
  • Русе
Alayne,  и преди съм споделяла, и ние с ММ ги спряхме заедно, посъветваха ме /психолог/ да заместя цигарите със секс Crazy
Иначе, успех от мен, по- трудното си го минала Hug

# 613
Какъв секс , не мога да ги гледам от 4 дни,  дразни ме до лудост, по- скоро ще го набия. #2gunfire

# 614
  • Русе
Какъв секс , не мога да ги гледам от 4 дни,  дразни ме до лудост, по- скоро ще го набия. #2gunfire
hahaha и при мен беше така..

Общи условия

Активация на акаунт