Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 62 756
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
А той милият толкова се старае,  романтичен спа weekend е запазил, а аз си представям, как си пуша в джакузито. Качих ни на кантара преди малко за празниците и 4 дни не пушене, 4 кг отгоре аз и 6 за него. Скрих всички шоколади в къщи ( само преди дни си донесохме 1 кашон)

# 616
  • Слънчевия дом
Да си призная честно много ми се пуши , вече два месеца и половина не пуша и все си търся  оправдания да пропуша въпреки всичко което чета , мотивирам се всеки ден но пак ми е много трудно едвам се сдържам на косъм съм  Sad .Когато отказвахте цигарите имахте ли такива периоди и докога продължи-ха? Като чели отначало ми бе по-лесно и вместо да ми става все по-лесно и по-лесно със всеки изминат ден ми става по-трудно.Не знам моля  Praynig помагайте !

# 617
Вече не си спомням какви периоди съм имала, все едно никога не съм пушила.
Мисли си, че имаш деца, че си им нужна. Че имаш да живееш, че искаш да живееш пълноценно и да си здрава и не си струва да се тровиш. Мисли си, че цигарите не са по-силни от теб. Ей такива мънички неща.

# 618
  • Русе
Отначало всичко ми беше на шега, някак не авинаги, ми докогато изкарам...така минаха 2 месеца, и когато реших да не пуша повече, ми пушеше ми се. Посля някак отмина от само себе си, и сега след 5  месеца е по- лесно. Даже не мисля за цигари...освен в редки моменти, когато минавам през стрес. Така, че да, преминава този момент. Hug Не си поставяй крайни цели, като никога, ама никог ада не пуша, по- скоро нещо като твой собствен експеримент как да променя живота си към по- добро ..нещо такова. Стискам палци!

# 619
  • Слънчевия дом
Точно , не съм казала никога , хич не обичам да казвам никога няма да запаля цигара примерно , и точно това ме държи , много може би няма да ме разберат но това означава че аз държа контрола а не цигарите .Благодаря за подкрепата .

# 620
Пропуснах да се похваля. Две години без цигари. Не вярвах, че ще успея.

# 621
kati_21 точно там е разковничето. Когато мозъка е и като цяло човека се чувства ограничен от нещо конкретно, тоест чувства определена забрана, техората  са го казали: "Забраненият плод". Това те подтиква още повече да го желаеш. Ако знаеш, че имаш свободата да запалиш когато пожелаеш, но не го правиш, защото така си си решила, това е начина. Поне за мен Simple Smile

# 622
Аз съм си супер.... на бар като пия ми минава идеята от време на време, но след няколко секунди ми става смешно, че си мисля такива глупости и гледам бързо да изгоня налудничавите идеи Simple Smile Не мога да кажа, че ми е трудно вече, особено с този студ....нацелих периода за спиране просто.

# 623
Записвам се и аз във вашата тема, днес ми е 4ти ден. Пушаческия ми стаж е около 17,18 години, по една кутия на ден.
Никак не ми е лесно, на моменти направо ми идва да се разплача. Иначе прочетох 2 пъти книгата на Алън Кар и всъщност тя ми даде стимул и сила. Първият път беше преди около седмица, после се настройвах психически и така в събота прочетох я отново и спрях да пуша.
Надявам се нещата да стават по-добре и то бързо, защото колкото и да си повтарям колко е по-добре и т.н., нещо си ме човърка здравата и не знам колко ще успея да издържа.
Иначе нямам никакви странични ефекти, освен замаяност и изнервеност. И тези пориви, за които говорите, не мога да ги различавам, защото някак имам чувството, че са постоянни просто.
Абе тегава работа си е...

# 624
Здравейте,момичета.
И аз прявя непрестанни опити , полагам уж усилия... но всъщност все още съм в клуба на пушачите. Днес не си купих цигари но за сметка на това измуфтих цели 4 бр 😞 ... Като ми се припуши адски и си казвам ,, Ще си купя само още една кутия, изпушвам я и край!,,. Това упражнение го правя вече около 10 пъти 😢

# 625
  • Русе
Такаа, искаш д акажеш , че за деня 4 цигари ти стигат..ми ти си супер! Хората от 2 кутии ги спират, ти от 4 цигари ли няма да успееш.  Hug Просто ти трябва малко време и нагласа, опитай за 1-2 дена само, ей така за идеята. И да не стане, какво толкова, имаш още много опити, да не си на матура, я!! Малко говоря от камбанарията на човек, дето се гласи да ги отказва поне 6 месеца, ама само се гласи.. hahaha

# 626
Можеш и без тези 4. Сигурна съм.

# 627
Здравейте,надявам се че мога да се присъединя към тази група,не пуша от няколко дни и с радост ще преглеждам темата Simple Smile

# 628
Здравейте, да се запиша и аз в клуба ...надявам се! Ден 3 без цигари........имам периоди през деня, където ми идва да убия някого, да плача, да викам, все едно тялото ми не е мое. Спи ми се повече, сутрин имам някаква гадна кашлица. Знам, че ще успея. Пуша по половин кутия на ден, ако излизам по 1 кутия задължително! А как ям Embarassed Embarassed.............майко, след бабин ден съм и на диета!!  Laughing Laughing Като казах снощи на мъжо и леко се оплаши  Laughing Shocked
 Много искам и той да ги спре, за сега пасува, само си говорим.......той иска да му взема лепенки или дъвки, някой с опит с тях?

# 629
  • Русе
ДОБРЕ ДОШЛИ!!
Особенно ми е приятно да те видя тук J_M_L Hug
Е те сега е най- гадно, нооо минава . С времето става по лесно, колкото и сега да ти се струват празни приказки. Наистина би било добре да го направите заедно с половинката, но засега ще си добър пример, а защо не и нещо като...Виж аз могааа!! Laughing
Залепенките от моя опит нищо не мога да кажа, но имаше тук споделили много позитивни неща.
Ginger, как си?

Общи условия

Активация на акаунт