Истанбул [тема 39]

• 105 851
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Може ли да ми помогнете как да кача снимки тук? Снимах ресторантчето на темата, но не мога да кача снимката.
...

В тази тема има обяснения как се качват снимки във форума.
С няколко думи - снимката трябва да е качена някъде предварително, след което да копирате адреса и да го поставите между символите за снимка.
Можете да използвате , което се намира на реда над полето за писане на отговор - поставяте адреса на снимката в мнението, маркирате го и след това натискате символа за снимка.

# 391
# 392
Ето и последната :

# 393
чудни снимки vampbal и pepel ot rozi, чуден е и клипа на Неолита...Simple Smile

# 394
Вампбал, чудни, ама чудни снимки!!! Голямо удоволствие ми доставиха!!!

# 395
Една снимка от фейса:

Някой ходил ли е в това кафе - Hüsnü Ala Cafe  ?

# 396
.....

Ако Ду или ти не сте сядали там, Беличка или Еми, едва ли някой е пил чай там. Simple Smile

# 397
.....

Ако Ду или ти не сте сядали там, Беличка или Еми, едва ли някой е пил чай там. Simple Smile
Аз не съм, но лятото ще се поправя! Simple Smile

# 398
 Joy Така си и занех!-Успех на поправителния Peace

# 399
И аз не съм, но и аз като Мими лятото ще се поправя, живот и здраве...Simple Smile

p.s. Ето един сайт, където съм намира приятни места за разходка и за хапване има - препоръчани от истанбулчани...

http://www.spottedbylocals.com/istanbul/category/activity/relaxing/

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 23:19 от Du

# 400
И аз не съм, но и аз като Мими лятото ще се поправя, живот и здраве...Simple Smile

Ду, нядавам се двете да поседнел на тези шарени масички

# 401
Както казах - живот и здраве:) След като днес ми отмениха резервацията за море в Анталия защото почти всички хора са се отказали заради "сложната политическа обстановка в Турция", един Истанбул остана...Simple Smile

# 402
Както казах - живот и здраве:) След като днес ми отмениха резервацията за море в Анталия защото почти всички хора са се отказали заради "сложната политическа обстановка в Турция", един Истанбул остана...Simple Smile
съжалявам, знам колко е кофти, но има толкова дестинации, които те зоват: )

# 403
Неприятно...
Ние тази година даже не сме правили резервация...
Евентуално в последния момент ще направим или ще бъде другаде...

Да ми кажете кога мислите да сте в Истанбул! Simple Smile

# 404
Неприятно...
Ние тази година даже не сме правили резервация...
Евентуално в последния момент ще направим или ще бъде другаде...

Да ми кажете кога мислите да сте в Истанбул! Simple Smile
Ако Ду ме организира, тръгвам веднага Simple Smile  Тя знае Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт