Истанбул [тема 39]

• 105 846
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Хайде де, някое дизи няма ли да излезе? Трябва нещо да търся......Иначе не е интересно.

# 376
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug  Ду,прекрасни снимки и разказ! Огромни благодарности за снимките на Арената!
Както виждате,уважаеми съфорумки,това кръстовище вече не е същото Mr. Green и стадиона
измества Долмабахчето като атракция Crazy Wink Mr. GreenТо белота,то красота,то внушителност
в чест на надявам се Шампионската титла на Карталите!

Пепелче,и на теб благодаря за хубавите снимки и в момента гледам наживо Григор срещу Иво Карлович Heart Eyes Heart Eyes
 Асамарис,много нови дизита има бе,ти не гледаш ли новите,момичетата превеждат!
Оюнбозана им байшпил има много хубави гледки,и едната къща е ползвана и в друго дизи.

Светли и хубави празници желая на всички в темата! Hug

# 377
  • Бургас / UK
Здравейте,котарани  Hug Минавам да ви кажа едно "Селям" и ще почета малко...
Чефи, ще ходиш ли натам?  Hug

Mимии  Hug ,за сега не,но по-нататък може ... Mr. Green

# 378
Еминьоню- 1966

Шехзадебашъ- 1966

Таксим- 1940

# 379
Еминьоню- 1966

Шехзадебашъ- 1966

Таксим- 1940

Момичета, намирам ви на 2-ра страница. Що така? newsm78

# 380
# 381
Здравейте, вчера се прибрахме от Великолепния Истанбул. Благодаря за насоките, свършиха чудесна работа. И така... Трябваше да тръгнем на 28.04, но се оказа, че за тази дата няма хора и ни предложиха дата на тръгване 29.04 или 06.05. Избрахме 29.04, предварителната екскурзия, която бяхме заплатили януари месец( още незнаех за тази група) пропадна, т.к нямаше желаещи. Трябваше да се оправяме сами. Набързо направих програма, спрямо това, което бях прочела тук. Пристигнахме рано сутринта, настаниха ни в хотела и тръгнахме. Решихме първо да отидем до Пиер Лоти. Купихме и заредихме Истанбул карт. От там на Еминьоню( бях чела някъде, че оттам с корабче до ЕЮП) да, ама не толкова рано няма тръгващи корабчета, затворени гишета. Питахме и се оказа, че има автобус, който ходи до там. Пристигнахме, но отново рано- лифта затворен, добре, че оставаха 15 минути до отварянето. Вместо да чакаме отидохме да разгледаме джамията. Върнахме се и хайде горе. Терасата пълна , но намерихме една маса. Гледката и кафето уникални Simple Smile  Разходихме се после покрай крайбрежната и обратно на автобуса. Целта ни беше Сапфир. Хванахме метрото от новият мост и направо в Сапфира. Снимки, 4 Д преживяването и кафенце Simple Smile  След това Капалъто и Египетския, малко шопинг, т.к на другият ден освен, че беше неделя, беше 1-ви май. Завършихме деня с корабче по Босфора и балък екмек на Еминьоню. Уникални и двете Wink
На другият ден имахме бонус панорамна екскурзия с преминаване на другият бряг, посещение на църквата 1-во число и мол Форум, естествено Sea life. След това  Султанахмед. Влязохме в Йербетан, даже се снимахме, ММ като султан, аз като ханъма.  За Света София имаше огромна опашка. Тя остана за следващия път Wink Не ми стана ясно защо не работеше ресторанта? На другия ден тръгнахме рано, минахме през Одрин и по светло се прибрахме Simple Smile   Имах желание за принцовите острови, но и те останаха за следващият път и без това ще трябва да връщам ключе надявам се Wink

# 382
Здравейте! Планирам пътуване до Истанбул края на лятото и се включвам да следя мненията и съветите ви.Ходила съм един път там на организирана екскурзия,но не останах доволна, явно предпочитам да си обикалям по свободно. Доколкото разбрах май ще ми е най-удобно да запазя хотел в Лалели или Фатих(не съм много наясно :Д ). Бих била много благодарна ако ми препоръчате хотел (3,4 звезди) и някаква примерна програма. Ще мога да отделя на този прекрасен град само 4-5 дена Sad
И в крайна сметка преди да замина със сигурност ще си купя някой от пътеводителите на National Geographic, защото имам опит с тях и са доста полезни.  Grinning

# 383
Гюнайдън Simple Smile

# 384
Pepel ot rosi - обичам снимките, които качваш:)

Denica, пиши какво искаш да видиш в Истанбул, за да ти кажем къде ще е най - удобното място за хотел...
Иначе аз продължавам да препоръчвам хотела, в който вече три пъти отсядам, Бялк го беше препоръчал:

http://www.booking.com/hotel/tr/hurriyet.bg.html

Близо до всякакъв вид транспорт, на 15 минути пеша от Султанахмет...

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 10:54 от Du

# 385
Поздрав с една хубава песен с още по-хубав клип..

# 386
Леле, страхотен клип!  Party

# 387

Hug Hug Hug

# 388

newsm74

# 389
Може ли да ми помогнете как да кача снимки тук? Снимах ресторантчето на темата, но не мога да кача снимката. За съжаление не успяхме да хапнем т.к беше затворено.
За хотели бих препоръчала тези:

http://www.booking.com/hotel/tr/la-boutique-pierre-loti.bg.html? … _joT7pBoCa5jw_wcB

http://www.booking.com/hotel/tr/sultanhan.bg.html?aid=323176;lab … ZdC7d1RoC4CXw_wcB

И двата са на много лесно и удобно място.

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 17:26 от vampbal

Общи условия

Активация на акаунт