Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможностите за транспорт от летище Ататюрк до гара Есенлер в Истанбул?
Как мога да получа турска SIM карта и откъде мога да я купя?
Как мога да направя семейно пътуване до Кападокия по-евтино?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможностите за транспорт от летище Ататюрк до гара Есенлер в Истанбул?
-
Как мога да получа турска SIM карта и откъде мога да я купя?
-
Как мога да направя семейно пътуване до Кападокия по-евтино?
За да направите по-евтино семейно пътуване до Кападокия, обмислете самостоятелно пътуване. Например, резервирайте полети директно от сайта на Turkish Airlines, настанете се в хотели чрез платформи като Booking и наемете трансфери чрез утвърдени компании. Това може да ви осигури повече гъвкавост и по-ниски цени.
-
Колко време отделиха за посещение на парка в Емиргян по време на екскурзията?
-
Кои са три апартамента, които се разглеждат за настаняване в Истанбул и къде се намират?
най накрая анулирах хотела в кумкапъ и резервирах в сиркеджи yazar hotel се казва и ми се вижда чист и на добро място
слизам с метрото на мармарай и от там пак с метрото до сиркеджи
такали е ? Или мармарай беше ново открит железопътен тунел
ако не ставам досадна със въпросите си близо до автогарата има ли къде да купим истанбулкарт нали ставаше за всеки тип превоз
Аз,лично няколко пъти съм се придвижвала от автогарата до Еминону (сутрин към 6:30) и автобуса е почти празен,пътува се спокойно,няма ги още кошмарните задръствания,разглеждаш красоти и докато се усетиш си стигнал крайната спирка.Аз това,сутршното,пътуване го препоръчвам,дори и за семейство с дете,защото качваш се,сядаш и слизаш...няма прикачвания,вървене от едното място до другото(сами знаете,понякога,колко се върви ,за да се стигне до желания перон) и то с багажа и детето.Всичко това,естествено е когато хотела е в този район(Сиркеджи) и понеже жената си е намерила друг хотел,в този район,аз и препоръчвам вариант с автобус.