Истанбул [тема 39]

• 105 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Varna, Bulgaria
Изостанах с четенето, но се записвам да продължа.

Hug Hug Hug

# 121
  Отдавна не съм ви чела  и рекох да видя  какво  ви е мнението  и дали има смелчаци Mr. Green да ходят в Истанбул заради събитията  Sad ooooh!

Четох чок хубави разкази в темата   Heart Eyes Благодаря за разказите     и както изглеужда само ще чета и ще гледам Истанбул и Босфора  Heart Eyes на картинки  ooooh! Joy   Не бих се навила точно сега да пътувам  ще чакам до есента но едвали ще се промени нещо  ще става от зле по - зле  дано да греша  Peace Praynig  С такова желание чаках пътуването за пръв път

# 122
  • Варна и...духом на Босфора
 CryМного ми е мъчно....
Ли,той Фатих е целият Исторически полуостров,вероятно Фенер и Балат си имала впредвид.Може с няколко варианта-по баиря нагоре Mr. Green
или спускане надолу Crazy
Може да отидете с автобус до Карие,да разгледате и да се спуснете надолу из кварталите,и да хванете корабчето по Халич,примерно за Юскюдар.
Всъщност къде ще отседнете?
Друг вариант-от Ататюрк булевард
през улиците и нагоре из кварталите,като има много стари църкви от византийско и римско времи многобройни други,Гюл Джами и Мария на Монголците са ми в списъка,нашата църква,Гръцката патриаршия,и после може до Еюп с кораблика,но знаеш,че са на час,нали?
На Ортакьой бих отишла с рейса или с вапурите от Еминюню в 17,50 или 18.10.
За Емиргян-можете първо да разгледате Саъхил с Бебек и Арнавуткьой,да хванете корабчето в 12.35 и да слезете на Емиргян за прекрасен следобед в парка.
Ранен вариант-любимият ми-но за делничен ден.С гемийчето от Бешикташ до Истиние,чай около яхтения пейзаж,курве и пешачката до парка,е верно по-длъжко така,но готино,но ако си за 4-5дни поне в града.После след парка с25Е или друг слизате на спирка по крайбрежната м/у Бебек и Арнавуткьой,трябва да видиш бурадата.
Рп-52,благодаря за разказа. Hug
Оххх,сега пък прочетох,че германците затварят консулство,колежи и предупреждават германските туристи....

# 123
Изостанах с четенето, но се записвам да продължа.

Hug Hug Hug

А,чети,чети... bouquet

# 124
A моя team building ще пропадне заради последната експлозия. Почти всички ще се откажат...Аз пак ще отида, но сега се почва пак с търсене на хотел и т.н...

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 19:15 от Du

# 125
A моя team bulidling ще пропадне заради последната експлозия. Почти всички ще се откажат...Аз пак ще отида, но сега се почва пак с търсене на хотел и т.н...
Кога мислеше да ходиш?

# 126
22 - 24.04, за Цветница

# 127
  • varna
Аз по план имах още едно посещение на летен Истанбул , но синът ми ме заплаши ,че ще ми скрие международния паспорт. Mr. Green
Само като си помисля ,че миналата събота след прекрасната разходка по Босфора се разхождах по   
Истиклял  ..............

# 128
  • Варна
Ти ще му го дадеш ли? Паспорта, де.  Mr. Green
И на Истиклял, и на Хиподрума сме били... И хората, които загинаха, са били. Просто така е било начертано.
Като се имат предвид днешните статии за очаквани над милион емигранти, не знам дали скоро и нашата черга няма да се подпали.
Така че синът ти е прав да се притеснява, но и не може да се предпазим от всичко.

Аз вече се отказах да коментирам темата с познати, защото всички се страхуват. И отказват да ходят. Близките изобщо не ги занимавам.

# 129
# 130
Момичета,
Скрит текст:
моля ви кажете има ли тема за Венеция и Флоренция.
Цитат
Аз вече се отказах да коментирам темата с познати, защото всички се страхуват. И отказват да ходят. Близките изобщо не ги занимавам.
И аз не казвам на никого, че планирам юнско ходене в Истанбул, защото реакциите са  Mr. Green
Дано само се реализира, че в ТА, с която пътувам се оплакаха, че екскурзията за лалетата се е провалила.

# 131
Момичета,
Скрит текст:
...
Флоренция - имаше и други теми за нея.

Венеция

Можеш и мен да ме питаш по всякакви въпроси.  Wink

И за да не е само спам, ето една снимка от фейса:

# 132
Момичета,
Скрит текст:
...
Флоренция - имаше и други теми за нея.

Венеция

Можеш и мен да ме питаш по всякакви въпроси.  Wink

И за да не е само спам, ето една снимка от фейса:

Мими  Hug, благодаря ти!
Скрит текст:
Наистина мислех да те питам разни работи на лични, защото знам, че си пътешественик No1. Simple Smile
Сега чета пътеписи, ще прегледам и темите, и като наближи 3.09. ще ти задам всички въпроси наведнъж. Simple Smile

# 133
  • гр.Варна
Аз тръгвам на 07.04 и отдавна се отказах да обяснявам защо,как и къде.Каквото ми е писано,това ще стане.Може и в центъра на Варна да ме гръмнат ,нищо не се знае. Rolling Eyes

# 134
Предвид днешните събития в Брюксел, Истанбул звучи направо безопасно.

Общи условия

Активация на акаунт