Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 102
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Ние бяхме на Куреду м. февруари тази година, и не съм видяла нито една хлебарка или пък плъхове, обаче на няколко пъти видях как опушват острова с нещо, предполагам против такива гадости. Не беше неприятно, в смисъл да има мирис, или нещо задушаващо, просто пръскат с някакъв препарат предполагам.

Супер,ще ни напишеш ли сайта на хотела,в който сте били!

# 121
  • Близо до морето :)))
исках да ви кача снимки да видите как изглежда това нещо с "опушването" но не се справих.

разбира се: http://www.kuredu.com/

много пъти е коментиран този остров Simple Smile) живот и здраве догодина пак сме там Simple Smile

# 122
исках да ви кача снимки да видите как изглежда това нещо с "опушването" но не се справих.

разбира се: http://www.kuredu.com/

много пъти е коментиран този остров Simple Smile) живот и здраве догодина пак сме там Simple Smile
Значи сте доволни,така ли?

# 123
Мнооого Simple Smile назад в темата съм писала повече Simple Smile

# 124
Мнооого Simple Smile назад в темата съм писала повече Simple Smile
А кои бунгала са най-хубави,т.е. най-удобни

# 125
Много си зависи от това, което искате. Simple Smile Ние бяхме една нощувка в water villa, а останалото време в beach villa Simple Smile Повече ми хареса на пясъка, но непосредствено до брега Simple Smile Въпрос на предпочитания. Нашата вила беше от външната част на острова, там е малко по-неприятно за шнорхелинг, има повече течение и т.н. , но пък е по-спокойно. Ние бяхме в O beach villa. Има подробна карта на острова в сайта. Има и няколко такива вили от другата страна те бяха с номер от101 до 110 и от 201 до 210 ако не се лъжа. В началото много исках там да ни настанят, по-близо е до "центъра" на острова така да се каже, там са концентрирани хората през ценя и вечерта Simple Smile малко по-шумно е Simple Smile честно казано навсякъде би ми било хубаво Simple Smile дори и в garden bungalo които са във вътрешността на острова и нямаш пряка гледка към водата. Където и да е за мен острова предлага отлични условия Simple Smile Може би съм пристрастна, не съм била на друг и не мога да дам сравнение, но сме изключително доволни Simple Smile

# 126
Много си зависи от това, което искате. Simple Smile Ние бяхме една нощувка в water villa, а останалото време в beach villa Simple Smile Повече ми хареса на пясъка, но непосредствено до брега Simple Smile Въпрос на предпочитания. Нашата вила беше от външната част на острова, там е малко по-неприятно за шнорхелинг, има повече течение и т.н. , но пък е по-спокойно. Ние бяхме в O beach villa. Има подробна карта на острова в сайта. Има и няколко такива вили от другата страна те бяха с номер от101 до 110 и от 201 до 210 ако не се лъжа. В началото много исках там да ни настанят, по-близо е до "центъра" на острова така да се каже, там са концентрирани хората през ценя и вечерта Simple Smile малко по-шумно е Simple Smile честно казано навсякъде би ми било хубаво Simple Smile дори и в garden bungalo които са във вътрешността на острова и нямаш пряка гледка към водата. Където и да е за мен острова предлага отлични условия Simple Smile Може би съм пристрастна, не съм била на друг и не мога да дам сравнение, но сме изключително доволни Simple Smile

Страхотно, а през агенция ли пътувахте или си букнахте онлайн стаите, също така с коя авиокомпания пътувахте?

# 127
Получих няколко оферти от три агенции и се спряхме на Травелисимо във Варна Simple Smile първо, защото имаха най-добри условия и цена и второ защото са от Варна от където сме и ние Simple Smile Летяхме с Fly Dubai, следващата година живот и здраве сме взели билети с Катарците. Имаше и много добри цени с Австрийските авиолинии през Виена, директно от Варна, това също ни беше вариант, може да проверите Simple Smile Малко са възможностите от Варна, да не кажа почти никакви, с Турците, и това през Виена, но сега от агенцията ни взеха цял билет комбиниран с БГ еър от Варна до София, и от там с Катар през Доха до Мале. Имало възможност да се комбинират полетите и да излезе като цял билет. Simple Smile

# 128
# 129
Получих няколко оферти от три агенции и се спряхме на Травелисимо във Варна Simple Smile първо, защото имаха най-добри условия и цена и второ защото са от Варна от където сме и ние Simple Smile Летяхме с Fly Dubai, следващата година живот и здраве сме взели билети с Катарците. Имаше и много добри цени с Австрийските авиолинии през Виена, директно от Варна, това също ни беше вариант, може да проверите Simple Smile Малко са възможностите от Варна, да не кажа почти никакви, с Турците, и това през Виена, но сега от агенцията ни взеха цял билет комбиниран с БГ еър от Варна до София, и от там с Катар през Доха до Мале. Имало възможност да се комбинират полетите и да излезе като цял билет. Simple Smile
Благодаря ви за изчерпателния отговор! А относно храната в хотела,ние ще сме с дъщеря ми,моято е на 8 г и бих искала да знам какво предлагат там

# 130
Това не е хотел, това е името на острова  Simple Smile , т.е. ризорт, там има доста ресторанти, всъщност от бюфет ресторантите само два са разрешени за деца, другите са за над 12г. и един за над 18г. Разнообразието е огромно Simple Smile

# 131
Ами ... не се заклевам....
Възможно е и да са по всички острови, ама на по-луксозните да са "замаскирани"...

Направо ми се отщя да ходя там🙊

О, нищо на света не би ме отказало при възможност да отида пак там!
Независимо на кой от островите...

# 132
  • София
Някой летял ли е с Аерофлот до Мале? Цената е добра, но лично аз имам занижени очаквания към тях, макар да не съм летяла с тях? Ще съм благодарна, ако някой има опит да сподели: как е хранета, има ли готини филми, интернет, какво има за пиене (алкохолно Mr. Green)

# 133
Някой летял ли е с Аерофлот до Мале? Цената е добра, но лично аз имам занижени очаквания към тях, макар да не съм летяла с тях? Ще съм благодарна, ако някой има опит да сподели: как е хранета, има ли готини филми, интернет, какво има за пиене (алкохолно Mr. Green)

Да, ние летяхме с тях тази година.
Аз лично съм много доволна, особено на отиване всичко беше супер, само на връщане единия полет закъсня, щяхме да изпуснем втория, но като цяло всичко беше ок.
Храната е ок, имаше добър избор за филми, аз почти не усетих дължината на полета, сега не очаквай някакъв страхотен лукс, особено ако си в икономическата класа, но ако ме питаш дали пак бих летяла с тях, отговора е - да  Peace

# 134
И ние летяхме тази година с Аерофлот, икономична класа, нямам забележки. Храната също беше добре, винаги топла и достатъчно. Твърд алкохол не се сервира. Коментирахме си, че е имало инцидент с напоркани и вече не сервират. Но това не пречи да си се качиш фиркан/понадрусан, имаше една група младежи, част от които едва се държаха на краката си, как издържаха тия хора да не умрат не знам...Филмите - скоро излезли по кината и естетсвено "ну погиди" за децата Simple Smile. Дневния полет не го усетих, но нощния си беше гърч, децата заспаха, но ние се кривихме по седалките ....И аз пак бих летяла с тях +1
За хлебарките, слава Богу, не видях, изпитвам панически ужас, но след нашето приключение, попаднах на този пътепис...имало е и в багажа на разказвача.

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 22:53 от Z♥

Общи условия

Активация на акаунт