Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 143
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
И аз съм харесала този ризорт, така че ако стане, както го планувам началото на май да идем, ще ти дам отзиви за него. А не те ли притеснява юни месец, че времето може да е дъждовно? Аз даже и за месец май се колебаех да не хванем лошо време, но пък тогава цените са доста по-надолу от април да речем...
април не е дъждовен месец, и е със скъпи оферти,както и февруари и март.  Много добре си направила,че си избрала май и мисля,че от търсенето тук англичаните посещават Малдиви и май и юни и валежите са кратки и е топло и офертите са добри. Ние ще ходим в началото на април и си е скъпичко, ако имах възможност и аз бих избрала май....

# 151
И аз съм харесала този ризорт, така че ако стане, както го планувам началото на май да идем, ще ти дам отзиви за него. А не те ли притеснява юни месец, че времето може да е дъждовно? Аз даже и за месец май се колебаех да не хванем лошо време, но пък тогава цените са доста по-надолу от април да речем...

Доста четох и повечето мнения бяха, че времето не е проблем тогава и всички си идват с тен. Дано имаме късмет все пак, защото е дъждовен сезон. А иначе за самия хотел има много положителни оценки, цените за този период са добри, особено за ол инклузив. Веригата Cinnamon е закупила ресорта наскоро и тече постепенна реновация. Основните минуси са строежа на съседния остров, който обаче трябва да приключи до януари, така че няма да ни засегне, и слабия интернет в някои зони.

# 152
Ние пътуваме другия месец (декември) за Малдиви, вече нямам търпение да избутаме този месец и да стягаме багажа dance
Закупихме билетите юли,директно от сайта на Катарците, за 3-Мата (2-ма възрастни +дете на 7год.)2040 лв по $380 на човек, имахме лека промяна на часовете при полетите заради смяната на времето, но така даже по ни устройва.
Ще пътуваме от Истанбул и единствено за там ми е притеснението, самото чекиране и т.н 

# 153
Ох, и аз се надявам да е хубаво времето през май, че доста пари се дават и да си заслужава всичко.
Lusia, кой курорт сте избрали?

# 154
Имали почивали на Малдивите септември-октомври?Четох,че тези месеци са доста дъждовни,но ако вали за по час-два на ден изобщо няма да ме притесни.И още един въпрос имам:Чудя се за пакета хранене,ако не изберем всичко включено,знаете ли какви долу-горе са цените на вечеря и обяд по ризортите?

# 155
Имали почивали на Малдивите септември-октомври?Четох,че тези месеци са доста дъждовни,но ако вали за по час-два на ден изобщо няма да ме притесни.И още един въпрос имам:Чудя се за пакета хранене,ако не изберем всичко включено,знаете ли какви долу-горе са цените на вечеря и обяд по ризортите?
За септември и октомври не си рискувай парите!!!! Лошо е времето от всички отзиви до тук видяни, все е облачно и вали ,дори не е приятно. Друг е въпросът за месец май и юни,това са топли месеци и дъждът преминава бързо.

# 156

За цените в ресторантите можеш да се информираш като изпратиш мейл със запитване до острова, който сте избрали - ние така направихме и ми изпратиха файлове с актуални меню + цени на всички ресторанти и барове на острова.

# 157
Ох, и аз се надявам да е хубаво времето през май, че доста пари се дават и да си заслужава всичко.

След дълго избиране се спряхме на този Adaaran Select Meedhupparu, плажна вила.

# 158
А аз го заглеждам този курорт. Така че, ще ми е много полезно впечатлението ти като се върнете. Аз също вероятно от Истанбул ще летя с Катар, освен ако не пуснат нещо много изгодно от София, тъй че с нетърпение ще очаквам да се включиш и да разкажеш подробно като се върнете. Пожелавам ти незабравимо изкарване Simple Smile

# 159

След дълго избиране се спряхме на този Adaaran Select Meedhupparu, плажна вила.

В началото на април  ще сме на този ресорт ,с ол инклузив за 16 дена. Тук много го посещават и да много добри отзивите. Ще чакам отзиви!!! Приятно изкарване!!!

# 160
Непременно ще се включа с отзиви Simple Smile, ние предпочетохме да пътуваме от Истанбул заради по изгодната цена,  и ние е по-наблизо, на два часа път е от Бургас.

# 161
natali uk , mkalcheva благодаря за съвета  Hug А как стои въпроса с времето през август  newsm78 (края на август)
За сега най-много се двоумим,даже триумум между Conrad Maldives Rangali Island,Coco Palm Dhuni Kolhu и Filitheyo Island Resort ....ако някой е бил на някой от тези,моля да сподели впечатления  Hug

# 162
Момичета, мисля че има промоция на полетите на Катарците. Досега ми излизаше почти 2000лв за 3мата, а днес е около 1500лв. в едната посока. Който търси билети да провери.
Аз досега само ви чета, скоро се надявам и да се присъединя към пътуващите Wink

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 17:10 от HaT

# 163
natali uk , mkalcheva благодаря за съвета  Hug А как стои въпроса с времето през август  newsm78 (края на август)
За сега най-много се двоумим,даже триумум между Conrad Maldives Rangali Island,Coco Palm Dhuni Kolhu и Filitheyo Island Resort ....ако някой е бил на някой от тези,моля да сподели впечатления  Hug
Доколкото знам ,август не го препоръчват много,но тук хората пътуват,но си е риск

# 164
За периодите, които следя няма никакво намаление на цената. Все същата си е, а е в промоционалния период уж.

Общи условия

Активация на акаунт