Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 240
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, момичета! Това лято ще ни е натоварено от към почивки, но успях да навия ММ за Малдивите. Проблемът е, че можем само края на юли. Дали ще е много дъждовно? Ако е само за 1-2 часа на ден ще го преживея. Отделно дали има някаква промоция на самолетни  билети в момента?

Здравей , аз бях 2016 г . на Малдивите през м . юли - от 20.07 . Времето беше разкошно , на острова беше много спокойно и дъжд не валя .Имаше ден или два с малко облаци .

# 301
Страхотни сте! Обнадеждихте ме много Simple Smile Сега остава да изберем хотел и всичко ще е супер. Само ме е яд, че изпуснахме прословутата промоция на Катарците , но нищо здраве да е Simple Smile

# 302
Виж в сайтове като Момондо и Сикрет Флайнг дали няма изгодни. Нашите ги взехме миналата година за Малдиви от Момондо и бяха по 400 долара на човек макс, нещо такова беше.
Дано намерите изгодни. Успех!

# 303
  • София - Бургас
 Най - мащабната промоцията на Катар е винаги началото на м. Януари:)

# 304
Най - мащабната промоцията на Катар е винаги началото на м. Януари:)

Всяка година ли пускат такава промоция?   

# 305
Катар пускат промоции всеки месец- максимум 2...

# 306
natali uk кефиш ме, браво! Hug bouquet

Вие кога заминавате за Занзибар, на кой хотел се спряхте там?
сега в началото на април заминаваме за 16 дена на Малдиви/някой сигурно ще се пита какви ще ги търся толкова дни там,но аз обичам да се наслаждавам/. За Занзибар искаме  зимните месеци,но това означава в началото на 2018. Нямам все още предплатен хотел и билети. Спряхме се на хотел,за сафари чета,но зависи от някой  фактори. Дано се подредят нещата така,както сме ги запланували. bouquet

# 307
Kaleia, спряхме се на два хотела в Занзибар -Diamonds La Gemma dell'est Zanzibar  и Royal Zanzibar Beach Resor. И двата хотела са на прекрасния плаж на Nungwi.
 Извинявам се на момичетата, че се отклонихме от темата за Малдиви bouquet

# 308
Здравейте, върнахме се от Ellaidhoo Maldives преди няколко дни и останахме много доволни. Това беше първото ни пътуване до Малдивите. Много трудно избрахме остров - спряхме се на този заради кораловия риф, цената и добрите отзиви, определно си заслужаваше! Имайте предвид че ни загубиха багажа и носете винаги най-необходимото в ръчния багаж. Пожелавам на всички да посетят Малдивите, надмина всичките ми мечти и представи.

# 309
Коя компания ви загуби багажа и след колко време ви го доставиха, разкажи повече?

# 310
Коя компания ви загуби багажа и след колко време ви го доставиха, разкажи повече?
Fly dubai загуби багажа, имахме прекачване в Дубай и после спирка в Шри Ланка, без да слизаме. Моят багаж пристигна на следващия ден, а на приятелите ми след 2 дни. Имахме бански в ръчния багаж за щастие. Интересното е че само нашия багаж се загуби от целия полет, а се бяхме чекирали отделно в София и в Дубай. Багажът на приятелите ми беше претършуван и липсваше един подводен фенер, беше заключен с катинар и си пристигна заключен. Моят не беше докосван. Вчера подадохме жалба към авиокомпанията. 

# 311
Хм, много неприятно. Аз имам навик да слагам винаги най-необходимите неща /включително и банските  Laughing / в ръчния, че им нямам много вяра на авиокомпаниите.

# 312
Ние също летяхме с флай дубай до Малдиви, но нямаше проблеми с багажа. Но всеки път като летим взимаме в ръчния багаж бански и по една тениска нещо, ако случайно се загуби багажа да сме подготвени.
Има ли мами, летяли до далечни дестианции по време на бременност? Имаме билети отново с флай дубай за Април, но за друга далечна дестинация, а ще съм в 6-ти месец тогава и малко се притеснявам как ще издържа полетите. Ще се радвам, ако някой има опит и сподели.

# 313
  • София
Момичета, здравейте, чета ви и мед ми капе от устата.   Peace
Тази година живот и здраве ще се омъжвам (Септември), за съжаление няма да може да заминем веднага, но януари ми се иска да отидем на някое райско местенце. Колебая се между Тайланд и Малдивите и като ви чета, няма как да не задам няколко въпроса.
Предполагам цената ще е по-изгодна, ако по-рано направим резервацията, но след като си сменя името, как стоят нещата с това, че ще съм запазила на сегашното ми име, а януари ще съм с друго, някой сблъсквал ли се е с този проблем?
От това, което прочетох, най-изгодно е да сме с  АИ, колко горе излиза едно такова удоволствие за 10 нощувки (без полетите)?
Все още не съм сигурна какво ще правим и не смея да пиша на никого за оферти, но чета, че много от Вас използват услугите на Вили Огнянова - тя ли е най-изгодния вариант за организиране. Видях, че има и момичета, които сами са организирали почивката си, вие какво препоръчвате?
Благодаря  bouquet

# 314
Здравей, Файр! И честито за сватбата.
Аз за сватбено пътешествие препоръчвам Малдиви пред Тайланд.
Относно имената аз бях в същата ситуация. Купихме си билети докато бях със старата фамилия и след това се оженихме и беше медения ни месец. Същевременно си смених и паспорта, но и стария беше в мен заради валидна виза, та ги носех заедно заради имената. Извадих си и свидетелство за идентичност на имената , което преведохме и легализирахме, но никъде нищо не ми поискаха, нито ми направиха проблем по летищата за имената. Летяхме с турските авиолинии, ако това е от значение.
Между другото много дестанции като Малдиви предлагат изгодни пакети за младоженци. Ние бяхме с такъв пакет на Сейшели и от хотела ни искаха свидетелството за брак заради отстъпката, която правят за меден месец. За целта - живот и здраве, като подпишете есента искайте от общината да ви издадат и триезично свидетелство за брак, плаща се 10 лв. допълнително, но пък ако ти се наложи - например за летището дори за имената - ще ти свърши работа.
Ние ползваме Вили, много сме доволни, вече за няколко дестинации и горещо я препоръчвам. Страхотна е!

Общи условия

Активация на акаунт