Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 222
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Да попитам тези, които ползвате туроператори, а и самите агенти, които пишат в темата:
Ако искам да посетя 2 места например, мога ли да получа цена за ден-два-три, или е само пакетна оферта за повече дни?

И аз искам да попитам същото!

# 286
Да попитам тези, които ползвате туроператори, а и самите агенти, които пишат в темата:
Ако искам да посетя 2 места например, мога ли да получа цена за ден-два-три, или е само пакетна оферта за повече дни?

Сигурно въпроса ми е странен, ама нямам никакъв опит с агенции, изключвайки почивките в Турция, където обаче знам какво искам предварително.  Simple Smile

Мими,въпросът не е до агенция,а дали има смисъл да се местиш за ден-два,три,още повече в зависимост от общия брой дни,които смяташ да отделиш за Малдиви.Ако идеята е да разделиш времето между ризорт и остров с местни,най-вероятно без проблем могат да го организират.Направо се обади на една,две агенции и ги попитай.

# 287

Сигурно въпроса ми е странен, ама нямам никакъв опит с агенции, изключвайки почивките в Турция, където обаче знам какво искам предварително.  Simple Smile

Мими,въпросът не е до агенция,а дали има смисъл да се местиш за ден-два,три,още повече в зависимост от общия брой дни,които смяташ да отделиш за Малдиви.Ако идеята е да разделиш времето между ризорт и остров с местни,най-вероятно без проблем могат да го организират.Направо се обади на една,две агенции и ги попитай.
еликсир, благодаря ти за мнението.
Аз просто не съм от типа туристи, които могат да лежат дни наред на плажа.  Embarassed
Знам, че точно това се прави на Малдивите, но в такъв случай ми се иска да лежа на няколко места, та поне да видя разликите между два ризорта(например).
Та в такъв аспект ми беше питането - дали агенциите се занимават с малко нощувки или продават готови пакети/дни или както там се казват.  Laughing

# 288

еликсир, благодаря ти за мнението.
Аз просто не съм от типа туристи, които могат да лежат дни наред на плажа.  Embarassed
Знам, че точно това се прави на Малдивите, но в такъв случай ми се иска да лежа на няколко места, та поне да видя разликите между два ризорта(например).
Та в такъв аспект ми беше питането - дали агенциите се занимават с малко нощувки или продават готови пакети/дни или както там се казват.  Laughing
Мими,те за продаването ще ти продадат каквото ти трябва,не продават готови пакети,а според броя нощувки,които искаш ти.Ние например сме за 9,ползваме Травелисимо.
В плана имаме круиз по залез и екскурзия до съседния остров с местни.Понеже съм изчела и старата тема,веднъж една дама се опасяваше какво ще прави 7 дни и дали няма да й е скучно,но в крайна сметка не съм прочела един да е казал,че му е било скучно,или му е дошло много.Напротив,7 дни не им стигат.Наши познати бяха за 7 дни и то на малък остров,сега отиват пак за 10 дни на друг остров.Ние сме избрали по-големичък с цел да има къде да се разхождаме.Не мисля,че и да идеш на друг ще е много по-различно и ще правиш нещо различно,само ще си натовариш бюджета с още един трансфер и ще изгубиш време вместо да си пиеш коктейла край басейна,на бара и т.н.

# 289
Не е баш така - ако обичаш да се гмуркаш, рифа е от значение.  Peace

# 290
  • Бургас

Разбира се, че можеш да получиш цена за колкото дни искаш. Друг е въпросът дали ще е изгодно. Различните хотели/ризорти предлагат редица промоционални предложения: 7 нощувки на цената на 5, отстъпки за ранни записвания, двойки, празнуващи  годишна от сватбата си и прочие.
Сега ни се наложи да удължим с 2 дена престоя на друга дестинация, заради канселиран полет с Турски авиолонии и цената на тези 2 нощувки е на половина на това, което платихме за 7 нощувки....  Shocked Та затова най-добре хора, които са наясно и се занимават с това, да ползваш за организация на пътуването.  Peace

# 291
еликсир,  LaDiDa, благодаря ви!  bouquet

еликсир, кой ризорт избра?

# 292
Здравейте група. Чета, че има хора,  които са били в Guest Hause. Може ли да споделите на кой остров и името на Hausa.

# 293
Здравейте, момичета! Това лято ще ни е натоварено от към почивки, но успях да навия ММ за Малдивите. Проблемът е, че можем само края на юли. Дали ще е много дъждовно? Ако е само за 1-2 часа на ден ще го преживея. Отделно дали има някаква промоция на самолетни  билети в момента?

# 294
7 дена за Малдиви са малко, поне 11 нощувки да е.

# 295
  • София - Бургас
natali uk кефиш ме, браво! Hug bouquet

Вие кога заминавате за Занзибар, на кой хотел се спряхте там?

# 296
Ralexa, юни, юли и август са месеците, в които вали и то с дни. Според приятел местен, това е единственото време, което не се препоръчва, защото валежите са повсеместни и продължителни. Ние сме ходили март и началото на май. Май валя 2-3 пъти на ден за по час. Не е приятно, но пък цените са на половина. Сега ще пътуваме края на април и се надявам всичко да е ОК.

# 297
Ралелкса, ние пък бяхме Юни 2016 и времето беше перфектно. Валя дъжд точно 2 пъти, като единия път заваля по време на вечеря, другия път заваля през деня, но беше точно за час и след това изгря отново слънце. Всеки ден сме били на плажа, не знам Юли как е, но Юни си беше идеално. То и там времето е трудно предвидимо, защото са си острови и на единия остров може да вали, а на другия да е слънце. Бяхме и преди 3 месеца на Сейшели и там беше по същия начин. От едната страна на оствора вали дъжд, от другата страна такава неописуема жега..
аз пак бих отишла на Малдиви извън сезона им, защото определено си заслужаваше като се има предвид разликата в цените в и извън сезона.

# 298
Благодаря ви! За съжаление заради работата няма вариант да отидем през друго време, така че това е единствения шанс. Дано пък извадим късмет Simple Smile Ако не ще си плувам в дъжда  Rolling Eyes

# 299
Ще имате късмет, ще видиш. Плюс това не гледай прогнозите за времето, защото преди да заминем само гледах времето и беше все дъжд според телефона ми, а кацнахме в 6 сутринта и вече имаше слънце и беше страшна жега. Докато стигнем до хотела стана 7, мислехме да спим след дългия полет, но беше такова слънце и жега, макар и толкова рано сутринта - че директно след настаняването бяхме във водата.

Общи условия

Активация на акаунт