Почивка на Малдивите /тема 2/

• 132 998
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Mimozata , преди време имаше на добри оферти с Emirates, но не знам сега как са с цените. Провери  и дано още има нещо добро.

# 61
Често излизат промоции от Западна Европа за Малдиви за 300 и няколко евро, ако ми попадне ще пратя.

# 62
Вчера си взехме Истанбул-Мале с Кaтарците за под 300 евра.
Гледам,че още е активна цената.Има добри цени за ноември и декември до средата.За по-ранните месеци не съм проверявал ,а след 11,12,2016 цените се вдигат.

http://www.jetcost.com/results.php?sid=FFR1_57702b1b926e3

# 63
Благодаря
Сега ми излезе на Етиад от Истанбул за 305 евро,ще потърся и от Сфоия,устрова ме и Букурещ,тя ми е най-близо..

Adaaran Select Hudhuranfushi (4,0*), Nord-Male-Atoll някой бил ли е тук ?

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 16:15 от mimozata

# 64
Mimozata, на мен лично този повече ми харесва , а и тук посещението му на в повече пъти, с много добри отзиви Adaaran Select Meedhupparu resort

# 65
А този предлагат ли го ТУИ ?
Аз гледам техните и тоя ме устройва ценово и като хранене имал 100 % отзиви..Ще ги питам дали го има ..

# 66
Момичета Вили от Туи ли беше или Дертур ?

# 67
  • Варна
Момичета Вили от Туи ли беше или Дертур ?

Заповядай Мимозата, този път едно момче ще помогне. Simple Smile

Reiseburo City Center
Business Plus
Lufthansa City Center           Tel:    +359 2 951 52 62
29, Kapitan Andreev str.       Fax:   +359 2 951 59 07
1421 Sofia
Email: vili@lufthansacitycenter.bg
General contact: office@lufthansacitycenter.bg
www.lufthansacitycenter.bg

# 68
Благодаря ти!Вчера се свързах с нея чакам и от там оферта...

# 69
Здравейте момичета, чета ви от известно време и в момента планираме пътуване до Малдиви декември месец Party, днес ми попаднаха изгодни билети с Катар airlines за 2-ма възрастни + 1 дете 992евро от Истанбул, искам да ги закупя през Paravion, дали е ок сайта?
Също и плащането на билетите става ли с дебитна карта Виза, направих един опит пробно, но на последната стъпка с плащането ми искат от сайта такса 24 евро? newsm78 и така общата сума се променя..

Благодаря предварително за отговорите bouquet

# 70
Директно в сайта на Катарците не е ли подобна цената?

# 71
Да, закупих директно от сайта на Катарците, за 3-Мата (2-ма възрастни +дете на 7год.)2040 лв по $380 на човек 🤗 Държахме полета обратно от Мале да е възможно най-късно за да използваме и последния ден максимално, но за сметка на по-дълъг полет 18ч с 8 часа престой в Доха където не е вкл.нощувката в хотел. Ще умуваме дали ще се размотаваме на летището или ще наемем хотел, моля дайте някакви изгодни предложения идеи като да правим 8 ч.😳
Сега започвам и да избирам хотел/остров връщам се назад да чета😊
Искам да попитам и за полета,кога се уточняваше къде ще те настанят като място в самолета, отдавна не съм пътувала и съм забравила тези подробности 🙄 Имаше опция за избор на менюто, но за местата не..

# 72
  • София
И аз избирам остров и хотел, информацията е много и объркваща. Бях харесала един - Робинзон клуб, пишеше че има много хубав риф до самия остров. Обаче от тази година отзивите за рифа не са добри - пише че е обрасъл с аглае, каквото и да значи това. Май нещата се променят и трябва да се четат новите отзиви.

# 73
... моля дайте някакви изгодни предложения идеи като да правим 8 ч.😳

Всъщност на летището има и място за почивка/сън/ и няма да е чак такава трагедия престоя от 8 часа. Не, че е приятно, но в никакъв случай не е мелодрама. А и на летището има доста интересни магазини за големите и детски кът за малките - все ще утрепете още някой час.

# 74
И ние висяхме в Дубай 6 часа, но не в драма. Минават.

Общи условия

Активация на акаунт