Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 019
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Да,все ще ги избутаме тези часове!
Момичета, при избора ми за настаняване евтиния трансфер ми е важен, отпадат варианти с хидроплан заради цената. Моля ориентирайте ме кой близки острови да гледам и какви са вариантите, пристигаме с 9;15 в Мале.

# 76
Момичета, при избора ми за настаняване евтиния трансфер ми е важен, отпадат варианти с хидроплан заради цената. Моля ориентирайте ме кой близки острови да гледам и какви са вариантите, пристигаме с 9;15 в Мале.

Мeeru - близо е до Мале, трансфер с лодка

# 77

Благодаря ти bouquet сега ще погледна!

Момичета, впечатления за този комплекс ADAARAN SELECT HUDHURANFUSHI  newsm78

# 78
Но красотата с хидроплана е друга

# 79
до Куреду дали освен хидроплан може да се стигне и с лодка или трансфер организиран от нас?
Задължително ли трансфера се прави от хотела?

# 80
до Куреду дали освен хидроплан може да се стигне и с лодка или трансфер организиран от нас?
Поискай оферти от Дертур и Туи,техните включват и трансфер.До Куреду са 130 км.,около 40 мин. с хидроплан по информация от каталога на Дертур.Прочети темите назад,има поне 3 разказа за Куреду.

# 81
Здравейте момичета, чета ви от известно време и в момента планираме пътуване до Малдиви декември месец Party, днес ми попаднаха изгодни билети с Катар airlines за 2-ма възрастни + 1 дете 992евро от Истанбул, искам да ги закупя през Paravion, дали е ок сайта?
Също и плащането на билетите става ли с дебитна карта Виза, направих един опит пробно, но на последната стъпка с плащането ми искат от сайта такса 24 евро? newsm78 и така общата сума се променя..

Благодаря предварително за отговорите bouquet
От Варна ли сте?
И аз планирам пътуване декември обаче още се ослушвам дали да летя от Истанбул предвид обстановката...Би ли ми писала на лични кога ще летите?
Не се ли притеснявате да не затворят граници или летища и да изгорят билетите...

# 82
Поискай оферти от Дертур и Туи,техните включват и трансфер.До Куреду са 130 км.,около 40 мин. с хидроплан по информация от каталога на Дертур.Прочети темите назад,има поне 3 разказа за Куреду.

Очаквам оферти от същите агенции, както и от Вили, но Все още не сме се спрели на нищо конкретно, имаме и добри предложения за тези комплекси, който почти покриват изискванията ни:
Adaaran Select Meedhupparu
Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

Mimizota на 4.12 пътуваме от Истанбул, надявам се да няма проблеми с полетите, но божа работа!

# 83
Записвам се и аз тук, тъй като планувам април да сбъдна мечтата си  Heart Eyes Изчетох темите и продължавам да ви следя, надявам се на повече споделяния от вече ходилите, защото всеки отзив е ценен.

# 84
Сигурно вече ще изглежда, че островът е мой Grinning , но все пак - ако искате евтин и непретенциозен остров с изключителен риф, започващ директно от плажа - Ембуду е добър вариант.

# 85

Adaaran Select Meedhupparu този е много по -добър

Благодаря ти bouquet сега ще погледна!

Момичета, впечатления за този комплекс ADAARAN SELECT HUDHURANFUSHI  newsm78

# 86
Здравейте и от мен Simple Smile Изчетох темата от начало до край и имам една голяма дилема. Въпросът ми е към тези, които са ходили и имат лични впечатления. Колебая се кое да изберем:
ADAARAN SELECT MEEDHUPPARU
 Royal Island Resort & Spa

И двата хотела предлагат еднакви оферти за това, което искаме, но не знам кой от тях да избера. Абстрахирам се от звездите... Моля, помагайте Embarassed

# 87
TripAdvisor ще ти даде отговор, изчети мненията , виж и посещенията и ще придобиеш представа, както и от многото снимки

# 88
Здравейте!

Макар че бяхме в рая преди три години - Sun Island (без да е претенциозен остров, е прекрасен с невероятен риф!), идеята за повторно ходене там не ни е чужда. Записвам се да ви следя и току виж решим пак да отидем натам, макар и на друг остров  Blush
Здравей, какво е разстоянието от летището? Търся нещо съвсем близо, с кратък трансфер. Щяхме да ходим в Мавриций, но се объркаха нещата с отпуските, и решихме да отидем до Малдивите за 3-4 нощувки, понеже е най-кратък полет от Дубай /ще летим с Емирейтс/. По принцип ще бъдем в Дубай  8 дни и искаме да отскочим до някой екзотичен остров. В кой хотел бяхте?

# 89
Здравейте дами , на 31 . 07 . 2016 г . се прибрах от Малдивите . Бях на остров Kuramathi Island Resort , на 20 мин . с хидроплан . Летях през Турция заради удобните часове на излитане най - вече на връщане .
Беше ми притеснено на отиване заради събитията в Истанбул който се случиха 2 или 3 преди полета но всичко беше нормално .

Попаднах в Рая и не исках да се прибирам . Знам че сега там е дъждовен сезон но валя само веднъж и то за 5 мин . Острова се води голям за Младивите и е много зелен , с невероятно красива пясъчна коса . За първи път ми се случва да не искам да се прибирам  smile3516 smile3515

Общи условия

Активация на акаунт