Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 019
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
За четене - чета, но и там информацията е разнопосочна.  Laughing
Това зависи от хората и техният опит с гмуркане,шнорхелинг и т.н Аз първия път се радвах и на умрял риф видя ми се толкова хубав Grinning

# 676
За четене - чета, но и там информацията е разнопосочна.  Laughing
Това зависи от хората и техният опит с гмуркане,шнорхелинг и т.н Аз първия път се радвах и на умрял риф видя ми се толкова хубав Grinning
И аз се радвам на всичко!  Laughing

# 677
Здравейте. Предстои ми пътуване до Малдивите след 5 дена. Може ли някой да ми каже какъв адаптер за контакт трябва да взема? Благодаря

# 678
По хотелите дават, нп

# 679
Здравейте. Ще бъда благодарна ако някой може да сподели мнение за Курумба. Всякаква информация ще ми бъде полезна.

# 680
  • тук-там
Някой бил ли е в Сън Айлънд. Мненията са, че базата е стара...

# 681
  • Бургас
Здравейте. Предстои ми пътуване до Малдивите след 5 дена. Може ли някой да ми каже какъв адаптер за контакт трябва да взема? Благодаря
има и с европейски контакти, има и с тип UK. Купи си едно универсално с различни типове преходници, като пътуваш да знаеш, че имаш. Струва 10 лв, продават и в Техномаркет.  Peace

# 682
Здравейте,прочетох, че понякога пускат много изгодни билети до Мале, но освен Катарските авиолинии, не разбрах кои други да следя.
По миналата година пътувахме с Turkish airlines, останахме доволни, но цената на билета беше около 750€.
Благодаря предварително!
П.С Интересувам се за януари месец.

# 683
Candy Mama, ние купихме на Флай Дубай 319Е, но не съм сигурна дали скоро ще имат подобни офрти, сляха се с Емирейтс или някаква кооперация не съм сигурна какво точно, сега те изпълняват полета София-Дубай, а Емирейтс Дубай - Мале. На Флай Дубай обаче освен чекиран багаж няма нищо друго включено в цената (нито вода, нито храна).

# 684
      Здравейте!
В интерес на истината ,никога до сега не съм организирала  сама почивка за дестинация,по-далече от Гърция, Blush, и затова бих помолила,ако някой от вас има желание и възможност ,да ми систематизира стъпките по организацията на едно такова приключение на Малдивите. Praynig

# 685
      Здравейте!
В интерес на истината ,никога до сега не съм организирала  сама почивка за дестинация,по-далече от Гърция, Blush, и затова бих помолила,ако някой от вас има желание и възможност ,да ми систематизира стъпките по организацията на едно такова приключение на Малдивите. Praynig
Проверявам дали трябват визи, и ако да лесно ли се вадят, колко струват. Купувам билет (Катар, Флай Дубай, Турски авио линии за Мале). Търся в букинг нощувки, след това сравнявам цените по разни други сайтове, чета коментари в tripadvizor.com. Проверявам как да се предвижа от летището до хотела (обикновено търся отново коментари в tripadvizor) или разни форуми, търся какво може да се прави или види, пак там. Обще взето това правя всеки път Simple Smile. За малдивите и Tui.de бих проверила за нощувки или цели пакети направо.

# 686
Здравейте! Ние също сме били на Малдиви , но преди две години и летяхме с флай дубай за около 350 евро на човек.
Зачудих се - има ли мами, които са ходили там с малко детенце на годинка например?
Обмисляме да идем някъде пак, но вече сме 3ма и не знам коя дестинация би била подходяща за малкия, който ще е на годинка по времето, по което ни се иска да идем някъде. Ще се радвам, ако има кой да сподели нещо по въпроса 😁

# 687
DaAdAd,благодаря за насоките  bouquet :

И най-общо казано,колко горе-долу финансово излиза на човек примерно за 7 дни/без транспорт/?

# 688
DaAdAd,благодаря за насоките  bouquet :

И най-общо казано,колко горе-долу финансово излиза на човек примерно за 7 дни/без транспорт/?

Това много зависи от мястото за настаняване, трансфера от летището до острова Simple Smile например на остров Маафуши (населен с местни, няма къщички над водата, алкохола е забранен, къпането по бански е разрешено само на един плаж) има нощувки по 40-100$ със закуска, трансфера до там е с ферибот за около 2$. На някой от по-далечните резорти нощувките могат да варират от стотици до десетки хиляди на вечер, като трансфера също варира от 100 до 700$ на човек с лодка или хидроплан Wink Най-лесно на въпроса си можеш да отговориш като погледнеш в Tui.de каква е най-евтината оферта, като там се включва и трансфера и самолета. Горе долу същото излиза и сам, освен ако не избереш местен остров като Маафуши.

# 689
Здравейте! Ние също сме били на Малдиви , но преди две години и летяхме с флай дубай за около 350 евро на човек.
Зачудих се - има ли мами, които са ходили там с малко детенце на годинка например?
Обмисляме да идем някъде пак, но вече сме 3ма и не знам коя дестинация би била подходяща за малкия, който ще е на годинка по времето, по което ни се иска да идем някъде. Ще се радвам, ако има кой да сподели нещо по въпроса 😁
Миналата година/2016 всъщност Simple Smile/ сестра ми и зет ми ходиха на Малдиви с малка почти две годишна девойка по нова година. Детето е било толкова щастливо, че още говори за там. Сега е на три и не е за вярване, но разказва как изпращали костенурките да спинкат, как плували с рибките и каква турболенция имало в самолета Simple Smile
Една съфорумка тук, Kaleia, им организира почивката. Можеш да я питаш за идеи.

Общи условия

Активация на акаунт