Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 010
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Bubkab, благодаря ти! Надъха ме, ще поровя още да почета.

# 691
DaAdAd,благодаря за насоките  bouquet :

И най-общо казано,колко горе-долу финансово излиза на човек примерно за 7 дни/без транспорт/?

Това много зависи от мястото за настаняване, трансфера от летището до острова Simple Smile например на остров Маафуши (населен с местни, няма къщички над водата, алкохола е забранен, къпането по бански е разрешено само на един плаж) има нощувки по 40-100$ със закуска, трансфера до там е с ферибот за около 2$. На някой от по-далечните резорти нощувките могат да варират от стотици до десетки хиляди на вечер, като трансфера също варира от 100 до 700$ на човек с лодка или хидроплан Wink Най-лесно на въпроса си можеш да отговориш като погледнеш в Tui.de каква е най-евтината оферта, като там се включва и трансфера и самолета. Горе долу същото излиза и сам, освен ако не избереш местен остров като Маафуши.

DaAdAd,отново ти благодаря  bouquet

# 692
  • София - Бургас
Здравейте! Ние също сме били на Малдиви , но преди две години и летяхме с флай дубай за около 350 евро на човек.
Зачудих се - има ли мами, които са ходили там с малко детенце на годинка например?
Обмисляме да идем някъде пак, но вече сме 3ма и не знам коя дестинация би била подходяща за малкия, който ще е на годинка по времето, по което ни се иска да идем някъде. Ще се радвам, ако има кой да сподели нещо по въпроса 😁
Миналата година/2016 всъщност Simple Smile/ сестра ми и зет ми ходиха на Малдиви с малка почти две годишна девойка по нова година. Детето е било толкова щастливо, че още говори за там. Сега е на три и не е за вярване, но разказва как изпращали костенурките да спинкат, как плували с рибките и каква турболенция имало в самолета Simple Smile
Една съфорумка тук, Kaleia, им организира почивката. Можеш да я питаш за идеи.

Flowers Hibiscus Много, много благодаря за препоръката Flowers Hibiscus
Малдиви са ми любима дестинация, с радост и от сърце ще помогна Heart

# 693
Kaleia, мрез кои сайтове търсиш оферти за хотели? Ще навия съпруга ми да тръгнем с детето само, ако намеря някаква изгодна оферта и го убедя, че вместо да ги даваме за почивка в Европа тези пари, ще можем да идем пак на Малдивите

# 694
  • София - Бургас
Привет, Victoria__ Simple Smile

Чрез Немските ТО - проверено и доказано дават най - ниски цени.
Макар, че често стравнявам и с Испански ТО  + още няколко доставчика + Турски ТО - всичко гледам и където има най  - ниска цена по конкретния ТО - действаме Simple Smile))
От практика обаче най - често чрез Немските излиза най - изгодно, там са вкл. всички данъци, такси и трансфери Simple Smile
Живот и здраве когато имате конкретни дати, ще помогна с търсенето, ще огледам прецизно всичко и съм убедена - ще намерим най - изгодното предложение :*

# 695
Здравейте , имам следните въпроси : резервирах през Катарски аеролинии ,имам електронен билет , чекирането за отиване и връщане   в София на летището ли става или само отиване ,за връщане от Мале летище.Пътувам соло , лесно ли ще се ориентирам за транзита  в Доха на летището.Ще съм благодарна за всички отговори.

# 696
Здравейте , имам следните въпроси : резервирах през Катарски аеролинии ,имам електронен билет , чекирането за отиване и връщане   в София на летището ли става или само отиване ,за връщане от Мале летище.Пътувам соло , лесно ли ще се ориентирам за транзита  в Доха на летището.Ще съм благодарна за всички отговори.
В София се чекирате до Мале и багажа ви ще го търсите направо там.
В Мале се чекирате за обратния полет до София и багажа ще очаквате направо в София.
Летището в Доха е лесно за ориентация.

# 697
Здравейте , имам следните въпроси : резервирах през Катарски аеролинии ,имам електронен билет , чекирането за отиване и връщане   в София на летището ли става или само отиване ,за връщане от Мале летище.Пътувам соло , лесно ли ще се ориентирам за транзита  в Доха на летището.Ще съм благодарна за всички отговори.
В Мале се чекирате за обратния полет до София и багажа ще очаквате направо в София.
Много благодаря за бързият отговор , ще съм в Ембуду вилидж  , ако някой има пресни отзиви, моля нека сподели.

# 698
Скрит текст:
Много благодаря за бързият отговор , ще съм в Ембуду вилидж  , ако някой има пресни отзиви, моля нека сподели.
Ето тук  и тук съм чела за Ембуду.

# 699
Скрит текст:
Много благодаря за бързият отговор , ще съм в Ембуду вилидж  , ако някой има пресни отзиви, моля нека сподели.
Ето тук  и тук съм чела за Ембуду.
Огромно благодаря за труда и отговора, само единият бях видяла и чела.

# 700
An.Ilieva, може ли да споделите, ако е удобно, разбира се, каква сума ви излиза престоя за Ембуду /може и на лични/? Защото съм чела, че предлагат изгодни оферти.

# 701
An.Ilieva, може ли да споделите, ако е удобно, разбира се, каква сума ви излиза престоя за Ембуду /може и на лични/? Защото съм чела, че предлагат изгодни оферти.
За четири нощувки през Hotels.com - 684 $ , отделно  там към 75 $ / данък 12% /  и транспорт до острова в двете посоки 75 $  , това са основните разходи за FB /пълен пансион/ ,  като на место ще плащам за напитките и вода.

# 702
Kaleia, мрез кои сайтове търсиш оферти за хотели? Ще навия съпруга ми да тръгнем с детето само, ако намеря някаква изгодна оферта и го убедя, че вместо да ги даваме за почивка в Европа тези пари, ще можем да идем пак на Малдивите

Здравейте,
Най-изгодно ще ви излезе престоя на местен остров. Аз живея на остров Маафуши повече от 3 години и острова се е развил доста за това време. Прочетох доста негативни коментари за местните острови. Всъщност не е чак толкова зле. Ако някой не може да си позволи да отиде на Резорт, може да го направи на местен остров, откъдето могат да се посетят Резортите в близост на достъпна цена. Един престой на Резорт може да е доста по-скучен отколкото на местен остров. Ако имате въпроси с удоволствие ще дам информация за всичко, което ви интересува.

# 703
  • тук-там
Здравей, Мишел.
Какви са възможностите за дневни трипове до резортите - най-вече транспорта ме интересува. Осигурява ли се от резорта или всеки се справя самосиндикално?
Ние ще сме на два различни острова - едните в резорт, другите на местен /още не сме избрали/.
Искаме да има възможност за трансфер между двата.

# 704
Здравей, Мишел.
Какви са възможностите за дневни трипове до резортите - най-вече транспорта ме интересува. Осигурява ли се от резорта или всеки се справя самосиндикално?
Ние ще сме на два различни острова - едните в резорт, другите на местен /още не сме избрали/.
Искаме да има възможност за трансфер между двата.

Здравей,
Дневни трипове до Резортите се правят с организиран транспорт. Заплаща се вход за дневното посещение и трансфера в двете посоки.
Обикновено трансфера до Резорта е от летището и не всеки резорт позволява собствен трансфер. Така, че ако сте на някой местен остров и искате да отидете със собствен трансфер до Резорта, пуснете запитване дали е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт