Почивка на Малдивите /тема 2/

• 132 998
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте дами , някой който е ходил в тези хотели може ли да даде повече информация , не мога да взема решение кой от двата :

http://www.kuramathi.com/

https://atmosphere-kanifushi.com/ newsm78 #Crazy Sick #2gunfire

# 46
Прочети предходната тема,има няколко мнения за Курамати.

# 47
Благодаря ви  Grinning

# 48
Здравейте Малдивки,
Имам нужда от съвет - как се почива на Малдивите с деца на 3 години?
Имам много питанки относно пътуването и престоя с малки деца.
Споделете, моля, ако някой от вас е пътувал с малки деца.

# 49
Mkalcheva, в предишната Малдивска тема имаше мнения на мами, които са ходили до там с деца. Разрови се да прочетеш.
Аз имам въпроси, тъй като наближава и нашата почивка на Малдиви:
1. С каква валута да заминем? Щатски долари?
2. Летим с flydubai - трябва ли да се прави онлайн чекин или може и на летището?

# 50
  • София
Здравейте!

Макар че бяхме в рая преди три години - Sun Island (без да е претенциозен остров, е прекрасен с невероятен риф!), идеята за повторно ходене там не ни е чужда. Записвам се да ви следя и току виж решим пак да отидем натам, макар и на друг остров  Blush

# 51
Здравейте и от мен! Преди време  исках мнение от вас за някои хотели и 
hatred щеше да посещава избраният от мен хотел за 3 път. Сега направих резервация с 15 нощувки за 2017 началото на април Adaaran Select Meedhupparu ResortПолет с Emirates. Времето е далечно ,но за да ползвам поне мъничко отстъпка. Благодаря за мненията!

# 52
Може ли някой пътувал с Катарските да ми каже
дали ще е проблем ръчен багаж с размер 55см височина.
Видях, че изискванията са им 50 см или 20 инча, но дали стриктно се следи за размера?
На килограми няма да има проблем.

# 53
Аз не.
Ние летим утре с Дубайските.
Толкова се вълнувам.
Ще пиша после да разкажа.  Heart Eyes

# 54
hatred щеше да посещава избраният от мен хотел за 3 път. Сега направих резервация с 15 нощувки за 2017 началото на април Adaaran Select Meedhupparu ResortПолет с Emirates. Времето е далечно ,но за да ползвам поне мъничко отстъпка. Благодаря за мненията!

Ако си в UK , предполагам да, най-уместно е да прочетеш техните мнения -англичаните,заедно с германците и италианците са най-многобройни на Малдивите, от поколения ходят и имат голяма база за сравенения и мнения, за всеки остров има много рецензии и може да се придобие доста ясна представа за рифа,условията ,морето и т.н.
Бг туристи са  малко и отскоро , както може да види в статистиките
http://www.tourism.gov.mv/download/april-2016/

# 55
Може ли някой пътувал с Катарските да ми каже
дали ще е проблем ръчен багаж с размер 55см височина.
Видях, че изискванията са им 50 см или 20 инча, но дали стриктно се следи за размера?
На килограми няма да има проблем.

Ние сме пътували и никой никога никъде не ни е мерил размерите. Само слагат маркер на ръчния багаж при чекиране.

# 56

Ако си в UK , предполагам да, най-уместно е да прочетеш техните мнения -англичаните,заедно с германците и италианците са най-многобройни на Малдивите, от поколения ходят и имат голяма база за сравенения и мнения, за всеки остров има много рецензии и може да се придобие доста ясна представа за рифа,условията ,морето и т.н.

# 57

Благодаря! О, стриктно ги следя и от там  се спрях и на хотела си и ред други съвети,но и момичетата ми бяха полезни. англичаните пътуват много, по 10 пъти и т.н. на Малдивите, а и въобще по света.

# 58
  • София
Аз съм в момента в Доха, Катар и мога да кажа, че никой не ти гледа и мери ръчен багаж. Летяхме и на отиване и сега на връщане от Токио с Катар Еърлайнс и съм много доволна. Никой не издребнява тук. Все пак не са ниско бюджетни. Peace

# 59
Момичета варианти за по-евтини полети?
Миналата година имаше на Еър Иберия за 320 евро до Малдиви от Мадрид ,сега са над 900 евро

Общи условия

Активация на акаунт