Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 304
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Като сте си наумили Малдиви и ви е сватбено пътешествие, ходете там. Ние бяхме миналата година Юни месец средата и въпреки, че навсякъде пишеше, че ще вали и е дъждовно, имахме перфектно време. Валя 1-2 пъти и то за час-два, после превалява и слънцето изгрява отново. Изкарахме си страхотно, макар и извън сезона, хванахме и много добри оферти както на билетите, така и на хотела, именно затова, че се водеше извън сезона. Аз пак бих отишла извън сезона. Дано имате късмет като нас и уцелите слънчево време, ако не смените дестинацията.

# 376
Natali от края на април на Olhuveli - на този остров ни е за втори път, като цяло за 3-ти.
Под водата снимаме с GO pro 3, но аз съм фотограф и не съм доволна от качеството и възможностите на камерата ( професионално изкривяване) В същото време не съм и кой знае каква гмуркачка та да треперя на хубава камера под водата. Все пак да снимаш клипче за спомен с прилично качество става.

Camelita За сватбеното пътеществие през нашето лято препоръчвам Занзибар Wink А че времето не е Ок знам от близък местен приятел. Може да имаш късмет, но може да вали и седмица без да спре.
ние сме с последния модел и качеството е невероятно, а и клиповете им са супер под вода,те стигат до големи дълбочини

# 377
Natali, на голяма дълбочина цветовете са лоши, водата зелена, а ползвам филтър за голяма дълбочина. За шнорхелинг е Ок, но на под 10 м за мен не става.

# 378
  • София
Супер изгодни билети за февруари гледам сега за Малдивите за 2018 февруари! От Флай Дубай. Peace

# 379
Ние взехме за другата седмица с Турските авиолинии добри билети - 520 евро, нощни полети и с малък престой, включен багаж, храна и т.н.

# 380
Супер изгодни билети за февруари гледам сега за Малдивите за 2018 февруари! От Флай Дубай. Peace
Колко лв

# 381
Ние взехме за другата седмица с Турските авиолинии добри билети - 520 евро, нощни полети и с малък престой, включен багаж, храна и т.н.

И ние толкова, но на единия полет имаме гаден престой в Доха от 7 часа през ноща. Не знам какво ще правим с детето... нито да излезеш на хотел, нито да седиш на летището. Може би ще вземем ложа Confused

# 382
Нашите полети са с много кратки връзки. Истанбул - Мале директно. Май са през ден с тези през Доха? Защо не ги смените?

# 383
Нашите полети са с много кратки връзки. Истанбул - Мале директно. Май са през ден с тези през Доха? Защо не ги смените?
Ние сме с катарците, не се изразих правилно  Grinning

# 384
Simple Smile)) Бе и аз се зачудих за тази Доха, Коломбо ми де беше привидяло..)))

# 385
  • София
Колко лв
Миналата година на 14.03. сме купили билетите за този февруари за 654 евро отиване и връщане за двамата през Дубай със спиране в Коломбо.
Вчера за същата схема 628 евро беше цената.

# 386
Е, добре де - кое му е изгодното??
Турците сега са 520 Евро, и с голям багаж и директно. Флай Дубай през Шри Ланка ми се и т.н.
И миналата година имаха по 350 евро?

# 387
Аз ще чакам пак промоция на Катар дано има 😁

# 388
  • София
Е, добре де - кое му е изгодното??
Турците сега са 520 Евро, и с голям багаж и директно. Флай Дубай през Шри Ланка ми се и т.н.
И миналата година имаха по 350 евро?

Да, и си промениха разписанията и датите 2-3 пъти, плюс отменени полети и то преди заминаването. Не бих запазила с тях.

# 389
  • София
Цената, която kopche е написала е за двама, отиване и връщане! И аз мисля, че е изгодно ако можеш да планираш за такъв дълъг период!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт