В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 207

• 25 583
  • 730
  •   1
Отговори
# 540

наЩУ да не си пада по цветнокожи бе?  Joy Joy Joy Joy

Забравих да пиша за Рири... Има хубави песни момата, ама иначе е   smile3505
Ама Чачо може да си е променил вкуса от толкова седене в Америка hahaha hahaha
Тази не я знам  Thinking но сутринта прочетох, че Адриана Лима се развела   Whistling Нали в едно интервю я беше споменал. Какъв контраст  Rolling Eyes

знаеш я, Виви - Риана  Crazy   Joy
Ренко, кво й е бе  Joy

# 541
Хелоу бе!

От сутринта сте я подкарали с усмивките  Grinning Hug

наЩУ да не си пада по цветнокожи бе?  Joy Joy Joy Joy

Laughing Laughing Laughing

Според менИ трЕбе да търсим роднинска връзка между тия ми сладури дето ги следя отблизо

Нали е батЮ обаче е под напред в събитията  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

# 542
  • близо до брега на морето
Добро утро,ято крилато Hug Hug Hug
Чета и се хиля бе Joy Joy Joy
Вивчо Hug сакино къз-имаш още докато ме стигнеш Laughing те моите нал знаеш-немат край Mr. Green
Относно кралицата-аз я гледам Laughingпървия филм с Мурат-страшни очи и поглед Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-а колежката е ноу комент.За жалост някой кат се вземат на сериозно и си мислят,че са незаменими....тО от към емоция аз ще го играя по-добре бе Joy Joy Joy Joyа Бурак и аз го преоткрих тук-страшни очи има Heart Eyes
Хубав слънчев ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 10:00 от ludetina ulusoy

# 543
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Ох бе, Лили  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Маръ хууууу!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Джадъ, не се занимавай повече  Naughty Naughty Naughty ще те набия, бе! мен от призраци и таласъми не ме е страх   smile3512 smile3512 smile3512 smile3512  hahaha hahaha hahaha

Shocked Shocked  това пък ще ме бие  hahaha hahaha hahaha 
теб може да не те е страх, ама....  hahaha hahaha

Галееее,   Heart Eyes  рано беше за тоя стрес  Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha

# 544
  • София

Според менИ трЕбе да търсим роднинска връзка между тия ми сладури дето ги следя отблизо

Нали е батЮ обаче е под напред в събитията  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

Ох, бе, Гале  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Иве, не я познах  ooooh! не ми е в списъка с ашкъмите  hahaha hahaha hahaha

Мимка, не мога да те стигна, но като се усетя, че и този харесвам, и онзи, и се сещам за теб, къз  Hug Heart Eyes

# 545
  • Яко в Матрицата...
Мими Hug Heart Eyes, аз имах само двама, но от миналото лято вече се броят и на двете ми ръце  Rolling Eyes hahaha

Скрит текст:
А за Кралицата - гледах до 7ми епизод, като свърши и имам време, ще се опитам да го довърша. Добре че са Мурат, Фунда и още 1-2ма, че Мерием трудно я преглътщах. Много е зле тук, не съм я гледала другаде, дано в този филм, който рекламираха, да не е толкова зле Sick

Гале Hug Heart EyesShocked Shocked Батьо много палав, бре  Mr. Green Joy Joy Joy

# 546
  • Sofia, Bulgaria
Heart Eyes

Добро утро и от мен  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 547
пуснаха и комедията с Мурат  Joy Joy  с премиера 01.01.2016  Laughing Laughing  Клунито обаче е залостил вратата и не пуска     hahaha hahaha  ама идва 1-и  Laughing   ooooh!

# 548
пуснаха и комедията с Мурат  Joy Joy  с премиера 01.01.2016  Laughing Laughing  Клунито обаче е залостил вратата и не пуска     hahaha hahaha  ама идва 1-и  Laughing   ooooh!

Shocked Shocked Shocked Shocked вЕрно ли бе? Че тя тази комедия излезе съвсем наскоро  ooooh! ooooh! ooooh!
Клунито мноУ ме нерви, ама нЕма да го гърмя  Stop щото има и добри новини от него ..  Joy Joy Joy

# 549

Shocked Shocked Shocked Shocked вЕрно ли бе? Че тя тази комедия излезе съвсем наскоро  ooooh! ooooh! ooooh!
Клунито мноУ ме нерви, ама нЕма да го гърмя  Stop щото има и добри новини от него ..  Joy Joy Joy

мноУ е готин   Party Party  и яко си гони интереса   Joy

Laughing   Heart Eyes Heart Eyes

# 550
  • Яко в Матрицата...
Клунито вярно голяма скръндза се оказа Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 551
Toзи колаж са го пуснали на 8-ми март, ама аз го виждам чак сега  Joy Joy
Чачи с мама и малко с тати, ама малко само тати  Joy Joy Joy

# 552
# 553

ама какво е станало с краката на пончика бе?  hahaha hahaha hahaha hahaha