В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 207

• 25 389
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Искре........... Hug  Абла ти е отговорила................. Peace       Гале.............. Hug Hug Hug Hug забрайх да ти обадя............. Blush    Финал с увиснала ръчица и удавена косица.........нЕма да гледам................ Stop love001   последните 10 мин. няма да ги гледам и това е............... Wink   

# 676
Искре........... Hug  Абла ти е отговорила................. Peace       Гале.............. Hug Hug Hug Hug забрайх да ти обадя............. Blush    Финал с увиснала ръчица и удавена косица.........нЕма да гледам................ Stop love001   последните 10 мин. няма да ги гледам и това е............... Wink   

Joy Joy Joy Joy  да бе, повярвах ти  hahaha hahaha

Искре, не всяко брадато и рошаво е наЩУ  hahaha hahaha

# 677
мамка му и късмет  #2gunfire #2gunfire Joy Joy
браТчеда пак ме нервира  Crossing Arms Crossing Arms Joy

# 678

Thinking Thinking и що?  Joy Joy Нищо не казва за D&G, но за другата казва, че снимките ще са в Анталия или Бодрум.  Peace в края на месеца  Joy Joy Joy Joy Joy Joy юпиииииииииииии  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 14:31 от Ани (Aniska)

# 679

Thinking Thinking и що?  Joy Joy Нищо не казва за D&G, но за другата казва, че снимките ще са в Анталия или Бодрум.  Peace в края на месеца  Joy Joy Joy Joy Joy Joy юпиииииииииииии  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

дур бееее   newsm45 newsm45  дано пак ги отложат  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 680

дур бееее   newsm45 newsm45  дано пак ги отложат  Rolling Eyes Rolling Eyes

той март свърши и без това...

ПП Искам да кажа, че ми е все едно кога, какво, с кого, къде ще снима, мисля, че тайнаджийските им загадъчности ми прегориха бушоните, и ми е умрум'да дил...  Когато, тогава ще припадам...

# 681
Лу, ами много бързо ти прегарят бушоните бе  hahaha hahaha hahaha hahaha

джадъ, нИдей да рИвеш!  Stop Ако нямаш възможност да си тук в този период  Whistling Whistling аз ще се погрижа за Чачи.  Hug Hug Hug Hug Спокойна бъди.  Crazy Crazy hahaha hahaha

# 682
Лу, ами много бързо ти прегарят бушоните бе  hahaha hahaha hahaha hahaha

джадъ, нИдей да рИвеш!  Stop Ако нямаш възможност да си тук в този период  Whistling Whistling аз ще се погрижа за Чачи.  Hug Hug Hug Hug Спокойна бъди.  Crazy Crazy hahaha hahaha

гаднярка  newsm45 newsm45

# 683
Ехоооо ppp ppp pppwavey wavey wavey

Кво сЯ , ни филм , ни реклама  newsm45 newsm45 newsm45

Лу  Hug Heart Eyes

Цитат
Искам да кажа, че ми е все едно кога, какво, с кого, къде ще снима, мисля, че тайнаджийските им загадъчности ми прегориха бушоните, и ми е умрум'да дил...  Когато, тогава ще припадам.

То нямаме и избор , де  hahaha hahaha hahaha

Цитат

newsm78 newsm78 newsm78 ма това Чачко ли е ? прилича , ама май не е той  smile3530 smile3530 smile3530

Туй си е Чачко , със сигурност  newsm19 newsm19 newsm19

# 684
Споко, бе, ще ги пренавием жичките, не сме вчерашни, ама ако помогнете ще стане по- бързо  Hug Hug Hug

и това е Чачи  Heart Eyes

и това  Heart Eyes

със сигурност и тук  Heart Eyes

Иве, а ти защо рИва?   Rolling Eyes Rolling Eyes  Laughing

# 685

ooooh! ooooh!   щото имам кофти късмет  Joy

# 686

абе как да нямаш късмет бе?  ooooh! ooooh! Кой по-добре от мен ще се погрижи за Чачко?  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 687

абе как да нямаш късмет бе?  ooooh! ooooh! Кой по-добре от мен ще се погрижи за Чачко?  Crazy Crazy Crazy Crazy

сус беееее  #Cussing out    Joy Joy

# 688

Щот' фотосесията на Чачи ще излезе след спирането на нета, разбрах, то си е за рев! но Ани как ще се погрижи за Чачи, не ми стана ясно  smile3534  hahaha hahaha hahaha  Heart Eyes

love001

# 689

Щот' фотосесията на Чачи ще излезе след спирането на нета, разбрах, то си е за рев! но Ани как ще се погрижи за Чачи, не ми стана ясно  smile3534  hahaha hahaha hahaha  Heart Eyes

love001

Ани е с връзки и има собствен интернет  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Лу, не си разбрала  Joy Joy Joy Джадъъ, нЕма да е тука в края на месеца  hahaha hahaha hahaha и Чачи понеже знае това, тогава ще си дойде да снима рИкламата  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт