Пише, че сме прехвърлени за следващо класиране на 22.06. Пак не ми е ясно. Т.е. само ми е ясно, че няма да се тръгва на ясла сега. 

Както за милите думи, така и за съветите! (купихме столче на Cybex, обърнахме го по посока на движението, и сега, за мое и на ММ голямо щастие, бебка пътува спокойна и доволна 
Бъдете живички и здравички, мили пораснали дечица!!!! Растете много щастливи и безгрижни, бъдете гордостта и радостта на мама и тати! 
Голямо браво на оправната госпожица! 
Ще го измислиш кое как, важното е, че дестинацията ви е прекрасна
Браво на вас! Ще чакаме да разказваш после
Много се смях като си представих вашата госпожица как показва как щяла да се пече
Иначе и Мария показва на колко годинки ще стане
много са сладички! 
Аз съм от мамите, които не само мислят, но и са убедени в правотата си, да си останат и втората година в майчинство. Няма нещо, което да искам повече (освен всички да сме здрави, разбира се) и съм много щастлива, че ще си я гледкам поне още една година.
Да ти призная аз й дадох и праскова да опита, но и аз като теб реших, че ще поизчакам още. Много кисели ми се сториха и реших, че ще изчакам да им дойде времето. И Мария няма любима играчка, но си играе много с почти всички. Сякаш я привличат повече музикалните, много ми е танцувална, пуска си ги сама, изправя се, вдига ръчички и започва да се клати наляво надясно, голяма ми е коконка
Сега от скоро включи и крачетата към танците
Иначе и на нас са ни любими дистанционните, обувките, чорапите, памперсите, клечките за уши и камъчетата
Все още е голям фен на всякакви книжки, разлиства ги с огромен интерес, а и нещо им приказва постоянно
За кърменето – на нас открай време ни останаха само 2 кърмения в денонощие – вечер преди да заспи и сутрин към 5-6. Не бързам да отбивам все още, не ми пречи. От два дни сякаш се опитва сама да прекрати сутрешното цокане, и се събужда към 6.30-7 директно, но аз пак й давам, а и тя не отказва 

Да ви е живичка и здравичка, и много да ви радва! 
И аз нямам търпение да видя останалите сладурковци и малки красотички 
Вече е доста по-бърза, понякога дори притичква, а мама или тати тичат след нея. Почивката й се отразява повече от добре
На снимчиците ще видите как си почиваме и се забавляваме (стига да успея да кача от тук някакви). Това, което ми прави впечатление откакто сме тук, е че бебка е започнала да мъмрониса и реве, когато мама я няма 
и за лятото, че имаме доста планирани пътувания. След три седмици е първата и екскурзия със самолет до Испания и отсега го мисля пътуването, багажите, храната и програмата, която да съобразим с режима и, но аз съм от смелите мами и зная че всичко ще е наред.

Не сме подстригвали все още Никола.Малко ми се свидят сладките му къдрички,но в скоро време ще трябва да ги прежаля,защото започнаха страшните жеги и много се поти.Има поверие,че първо попът трябва да отреже от косата по време на кръщенето и същата тази коса да се запази и чак тогава да се подстригва детето.Никола го кръстихме рано така,че мога да си го подстригвам когато си реша.