Зимата полека отминава, Юнчето пълзи и се изправя.

• 82 787
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Катериче, браво на Сиянчето Simple Smile. Тя е вече голямо момиче и сама се справя, пък и от планинският въздух се огладнява повече Simple Smile
Моята Яна си играе със всичко което докопа, но най вече с вещите на батко си - изписани тетрадки, химикали, фулмастери, празни бутилки от минерална вода. От нейните играчки обича две плюшени кученца, кофичка с формички и лопатка и една музикална играчка. От битовите предмети обича дистанционното разбира се и телефоните ни.
 През деня обича да стои в стаята на батко си, да сяда на стола му и да му рови в шкафчетата на бюрото му. От няколко дни прави по няколко крачки сама. Има вече 5 зъба Simple Smile

# 391
Честит празник на всички!
Катериче, браво на Сианка колко е оправна.
Дими обича да се забавлява на кака си в стаята с нейните играчки понякога за неин ужас;)

# 392
Бу има едно зелено плюшено пате с него спи,гушка го целува го преди да легне.размотава го,хвърля го ,затова не му го давам извън кошарата  иначе всяка седмица ще трябва да го пера.има и друго зелено гумено пате,което му слагам във ваната за да го прилъгва да седи кротко в нея иначе не можеш да го изкъпеш.предимно играе с неща ,които шумят или дрънкат торбички,играчки, панера със щипки,капачки,кърпи,чорапи,брошури,памперси... Crazy по ТВ гледа предимно музикални клипове,мачове не целите де зяпа за кратко ,реклами на Нивеа,Пиццети и малките кроасани на 7 дейс това са му най-любимите.иначе гледа и "Семейни войни" по НоваТв,ама ги гледа гледа все едно разбира.никакви детски канали не отразява даже и БейбиТв.

# 393
  • София
Привет момичета!
Нямах много време да чета тези дни, но с гости и празници е така, ще наваксам после.
Да разкажа за нашето кръщене. Много се притеснявах, че е от рано - 10:00 часа, но после се оказа, че това си е чист късмет - за деня беше първото кръщене в манастира. Ние отидохме рано към 9:45 и имахме време да си подредим всички - дрешки, китка, кърпа. В манастира гореше печка и беше затоплено, предвид хладното време, топлеше се и вода за къпането. Започнахме почти на време в 10:07 минути. Отчето беше делови, без да пропуска елементи от ритуала и без да отегчава предимно детската ни аудитория. В промеждутъците закачаше батковците да не скучаят и да се държат прилично като за храм. Изчакваше ни да си снимаме, никой не ни е пришпорвал. Приключихме към 10:35 обаче, което вероятно ще се отрази на следващите кръщенета, като се натрупа закъснение може и да се получи "на конвейр" както ме попита Ралито, но при нас го нямаше това усещане. Всичко мина много добре. После отидохме на обяд в ресторант 507  и също останахме много доволни, децата играха на воля, а за нас това беше най-важното.
Снимките са в албума на групата, а фотограф беше кака.

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 12:09 от magi_sveta

# 394
Маги, честито ви християнче;) много благодаря, че сподели с нас страхотното ви изкарване. И ние сме от 10 ч., което от ММ не се прие добре, но сега ще му изтъкна позитивната страна. А съвсем лш голичка я съблякохте Лери? Каката ни беше по боди.

# 395
Маги, честито християнче и от мен  Hug

Sibil, много сладко как Вики гони котето  Heart Eyes

aYnaT, браво на Янчето за стъпчиците!  Hug Тази нашата Сиси, може и оправна да е, но няма никакви намерения да прохожда скоро. Пълзи си, изправя си се по мебелите и ходи по тях, но изобщо не иска да ходи иначе, дори и за две ръчички. Пуска се на дупе и тръгва да си пълзи  newsm78

За играчките, Сиси не играе много с тях. Обича обаче да изпразва коша си с играчки и да разглежда тези от тях, които е забравила. После познайте кой прибира  Laughing Много обича да пълзи насам-натам из апартамента, да вади неща от шкафовете, да се опитва да проникне в душ кабината, да маха решетката на канала в банята, да събаря шишета  и каквото друго намери. С такива работи се занимаваме  Wink Телефоните, разбира се, са интересни, както и дистанционните, защото мама и тати си играят с тях  hahaha Телевизия се стараем да не й даваме да гледа  Wink

# 396
  • София
Маги, честито ви християнче;) много благодаря, че сподели с нас страхотното ви изкарване. И ние сме от 10 ч., което от ММ не се прие добре, но сега ще му изтъкна позитивната страна. А съвсем лш голичка я съблякохте Лери? Каката ни беше по боди.
Рали, отчето каза, че му трябват само боси крачета, но понеже и каката и баткото не са изцяло къпани при кръщене (просто тогава не ни оставиха избор), реших, че Лери ще я съблечем... Даже опишка пода... Joy

# 397
Маги честито ви християнче! Имам усещането,че тази събота и нашия малчуган ще опишка нещо Simple Smile

# 398
  • athina
МАГИ-да Ви е живо и здраво христянчето!!! Разгледах снимките Ви страхотни са!!! bouquet

КАТЕРИЧЕ- не се притеснявай,че все още не иска да ходи малката-не се чувства готова!В последните дни чета много за "босото" прохождане и навсякъде пише,че правим лоша услуга като пришпорваме детето да проходи,а то не се чувства готово за това. Hug

# 399
Така е, Гери. Напълно права си  Wink То, детето, не се и поддава на пришпорване - пълзи си и хич не му пука  Joy Майка му просто няма търпение да може да си играе с другите деца по площадките без да внимавам непрекъснато кой ще я настъпи по ръчичките  Laughing

# 400
  • athina
 newsm59         newsm59         newsm59

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА КОИТО ДНЕС СТАВАТ НА ГОДИНКА!!!

КОКОНЧЕ- Много здраве,щастие и късмет пожелавам на сладката Михаела!Много,много да Ви радва!

ГЕРИНЦЕТОВ- Същите пожелания и за София! И всичко най-хубаво!

Мамите на другите три бебчета вече не пишат тук,но живи и здрави да са и много да ги радват.

# 401
Ей, честит рожден ден и от мен за бебоците, които порастват днес!  newsm59
Весел празник!!!  newsm38 party041 Gift

# 402
  • София
Честит рожден ден на всички празнуващи днес! Живи и здрави да са ви дечицата, много обичани и щастливи и с много мечти, които да сбъдват.
Моята Яна от няколко дена започна да пълзи  Grinning . По-добре късно отколкото никога, както се казва. Сега и е голям кеф - придържайки се обикаля от дивана до масата, след което сяда и пропълзява до някоя играчка или маминото краче Simple Smile

# 403
Извинявам се че се намесвам така в темата ви но една мама се нуждае от помощ и реших да помогна.
Момичета пробвах да отворя тема,но не успях бих искала да попитам някой има ли дрешки за момиченце от 3м нагоре 3-6м да са летни много ми е спешно
Ако някой може да помогне нека пише на лично
Извинявам се още веднъж.

# 404
  • athina
ДОБРО УТРО!!!

Как сте мамчета и бебоченца? Все по-малко мами се включват.
Замислили сме този уикенд да ходим за риба с преспиване.Малко ми е притеснено как ще се държи Никола-ще спим в палатка и се надявам да не му е проблем,че няма да си е вкъщи сред познати вещи.
Благодаря Ви момичета,че отговорихте на въпросите ми Hug Знам,че на този етап малките човечета опознават света и губят интерес към своите си играчки-всичко друго недостижимо и забранено до сега е мноооого по-интересно hahaha
На скоро ми зададоха въпрос-до кога съм смятала да кърмя.Детето било вече голямо,да съм му давала една пържола и да не го залъгвам горкото с кърма която едва ли имала вече някаква хранителна стойност-пощурях #Cussing out но нали съм възпитана и миролюбива-просто отговорих,че докато Никола не се оплаква от кърмата ми и има "интерес" към нея,а не към пържолите ще продължавам.КАКВО Е ВАШЕТО МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА?

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ВИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт