Нашите орхидеи - страсти, радости и грижи. Тема 18

• 82 652
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
60тина... И още искам Crazy .

# 226
  • Mostly in my mind
60 Shocked къде ги съхраняваш толкова много?

# 227
  • Ænima/Albuquerque
60тина... И още искам Crazy .

Shocked Shocked Shocked

# 228
  • София
60 Shocked къде ги съхраняваш толкова много?

Joy Joy Joy
Запомнете си учудването момичета, а пък аз ще ви питам след година колко имате вие  hahaha

# 229
  • някъде
А пък аз бих помолила друга потребителка да се включи с бройка  Wink Hug

# 230
В Кауфланд случих на хубави, с по два цветоноса, но бързо се разграбваха. По 13 ЛВ.

# 231
  • Варна
За бройката - аз гледам орхидеи от 2009 година и заковах на 10+ фалчета и 3 дендита. Нещо ми мина меракът да трупам бройки, а и наистина няма къде да ги слагам, просто няма. Много са ми нефункционални помещенията в момента.

# 232
 Simple Smile Simple SmileНито съм ги броила, нито смятам да го правя, като те хване орхидеената краста все има
нещо, което трябва непременно да имаш

# 233
  • Mostly in my mind
От четвъртък, 31.03, гледам,  че пак ще има орхидеи в Кауфланд. Днес ходих, но  бяха останали две.

# 234
  • Ænima/Albuquerque
За бройката - аз гледам орхидеи от 2009 година и заковах на 10+ фалчета и 3 дендита. Нещо ми мина меракът да трупам бройки, а и наистина няма къде да ги слагам, просто няма. Много са ми нефункционални помещенията в момента.

Аз съм с 12, и също мисля да закова на 13. Пазя почетното 13-то място за Мини Марк, но все още търся.  Crossing Arms

# 235
Живеем в къща, така че място има. Засега.
От една страна ми се иска да успея да се поозаптя вече. От друга не бих отказала една орхидеена стая. Дилема! Joy

# 236
Моля да не се смеете
Наскоро реших след много закачки че е крайно време да се фейсна с бройката. Взех лист и тръгнах да броя. След като отброих 127 леко си отдъхнах седнах на дивана и си викам - не са чак толкова много. След което си вдигам погледна и осъзнавам че имам още един цветарник в ъгъла на хола, който съм забравила с 23 орхидеи.
Та толкова за въздържането...

# 237
  • Ænima/Albuquerque
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 238
# 239
  • София
Леле колко много орхидеики си имате Rolling Eyes Shocked Shocked ooooh! ooooh!.И аз много обичам цветята но все сме по квартири и мъжо постояно се кара,че трупам.Аз имам една орхидеика и много се притеднявам дали ще мога да я отглеждам както трябва,понеже ми я подариха .Е тоя моята красавица прехвърлих я в друга саксика уж за орхидеии

Общи условия

Активация на акаунт