"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
 Благодаря ти! Аз имах положителен тест за О. на 06.03 май ми е рано за тест.
Този, който направя на 10-11ден след О никога не ме е лъгал. За последна надежда си пазя тест и за 12-тия ден след О (но О трябва добре да бъде засечена, иначе никога нее сигурно колко дни са минали)
Когато бях бременна ми беше ++, след това винаги е бил -- в тези дни.
Става дума за престо.
Но понякога човек може да се подлъже по изпарителна черта, но аз знам как изглеждат и ги различавам. В началото се бърках и правех кръвни Simple Smile

# 136
  • София
Тествай се утре сутрин 10 ден (или за да си по-сигурна в други ден - 11ден) с първа урина, но избери Престо, защото шуърчек наистина отчитат 1-2дни след престото (от всичко което се е случвало на последък с тестовете в тази тема и в други няколко).
2-рия тест го направи ако не ти дойде.
Ако си търпелива, направо на 12 ден и каквото покаже Wink

# 137
  • Стара Загора
Мерсии златна си! Аз имам едни One step ленти ми пратиха със тестовете за О и ме сърбят ръцете амаааааа не искам да бързам......
Тествай се утре сутрин 10 ден (или за да си по-сигурна в други ден - 11ден) с първа урина, но избери Престо, защото шуърчек наистина отчитат 1-2дни след престото (от всичко което се е случвало на последък с тестовете в тази тема и в други няколко).
2-рия тест го направи ако не ти дойде.
Ако си търпелива, направо на 12 ден и каквото покаже Wink

# 138
  • София
аз ги ползвам също, но винаги проверявам и с престо, защото коментарите в амазон са от много лоши, до много хубави...
Има доста такива: - закъснявало й 10 дни, той показвал отрицателен, отишла на лекар и се оказала в 6-та седмица.
Или - показвал отрицателен, взела един друг, показал положителен, пуснала кръвен и излязло 200

Но има и доста такива, че още на 7ден след О са показали бледи черти.

Аз бях купила много такива, не ми показаха грешно нито един път - всички бяха отрицателни дори и без изпарителни черти. Но не знам ако бях бременна какво щеше да покажат.

# 139
  • варна
Не съм вярвала че ще попадна в такава тема ,но нещо ме е подгонила параноята  искам да попитам -миналия месец в деня около овулация го искара в последния момент (извинявам се за израза ) ,не бях сигурна кога точно трябва да ми дойде ,защото предния месец пък два дни преди кръвта ми тече леко розово ,на 26 от цикъла ми (по принцип ми е толкова)направих тест беше отрицателен и същата вечер  ми дойде .
НА 4 ден почти ми беше спряло и аз си помислих че ми е  свършило (по принцип ми е 6-7 дена ),правихме секс ,но на сутринта пак видях че ми е текло и през целия ден пак леко кафеникаво и така ми спря
Чудя се има ли причина да се безпокоя за евентуална бременност ,цветна примерно...

# 140
Мименце , аз мисля ,че няма от какво да се притесняваш щом имаш отрицателен тест и то направен във време , в което щеше да отчете , ако имаше нещо .

# 141

oliv_ani - късмет с теста Simple Smile сигурно имаш предвид тест Престо, а не "прего" Simple Smile
Да кажеш какво е станало, ще следя  Peace

Да, имах предвид Престо, явно вече от вълнение си измислям нови марки тестове Simple Smile Благодаря за подкрепата!

Интересното е, първо, че в аптеката нямаше Престо и второ, че след като попитах за най-чувствителите (10 mUI/ml) ме гледаха много странно и се наложи да си поискам по една опаковка от всички налични и сама да намеря и покажа какво имам предвид...  newsm78 В крайна сметка си взех Експрес тест (не съм го чувала) с търсената чувствителност, струваше само 1,50 лв. За съжаление показа само една чертичка. Макар, че на опаковката пише, че се прави по всяко време на деня, се чудя  дали утре сутрин да пробвам пак - нали сутрин е по-концентрирана урината, може пък да покаже нещичко...
Вие съобразявате ли се по кое време на деня правите тест?

# 142
Аз си правих в един и същи ден Престо 20 единици чувствителност и Хоум тест  10 единици.
Хоум тестът с първа сутрешна урина показа едва забележима втора чертичка.
Престото го правих същия ден след обяд с разредена урина / кафенце, вода, супичка и прочие / и ми показа тестова в пъти по наситена от контролата.
Направете си сами сметка дали наистина описаните единици чувствителност на опаковката отговарят на истината Simple Smile

# 143
  • София
Да, този хоум тест е изключително неточен.
Направи с първа урина утре пак.

# 144
И аз да се оплача , днес 9 ден след О правих Престо с първа урина и е категоично отрицателен , има ли смисъл да се надявам изобщо този месец ?

# 145
*Мери*, има, разбира се Simple Smile
И Престото е малко прехвален, макар наистина да е високо чувствителен.
Него го предлагат на седми ден след зачеване, което е рано.
Та имплантацията се случва дори и към десетия ден.
Докато лелката я няма, надежда си има.
Късмет!

# 146
Добро утро,
Дойде ми  #2gunfire #2gunfire много тъпо, чак ми се плаче
Искам да ви питам възможно ли е сама да се саботирам- правя почти всеки ден коремни преси по доста повторения и натоварването на коремната ми мускулатура е голямо, това оказва ли влияние върху забременяването  newsm78

# 147
Добро утро,
Дойде ми  #2gunfire #2gunfire много тъпо, чак ми се плаче
Искам да ви питам възможно ли е сама да се саботирам- правя почти всеки ден коремни преси по доста повторения и натоварването на коремната ми мускулатура е голямо, това оказва ли влияние върху забременяването  newsm78
Разбира се,че е възможно да оказва,съжалявам за лелката,дано другия месец е твоя!

# 148
Добро утро и от мен!
Тестът тази сутрин (при 3ти ден закъснение според мен) отново е отрицателен  Cry Вярно, пак хоум тест ползвах, защото това имах налично и не губя надежда. Сутринта ходих и до лаборатория, но се отказах да чакам, понеже имаше сигурно 50 човека пред мен.

Въпросите ми са за кръвния тест - при него резултатите финални ли са? Имам предвид може ли да е рано за него или той засича и най-малки количества хормон на бременността? Или пък той е на друг принцип?
 Видях, че цената е около 30 лв. - предполаган, че си зависи от лабораторията,  но толкова ли е нормално?
Благодаря предварително!  bouquet

# 149
  • София
При 3 дни закъснение ако случайно си бременна, по-скоро О ти е била по-късно, а ако не е била по-късно и си сигурна в това е хубаво ако не дойде до 7-ми ден закъснение да отидеш на лекар.

Кръвните ще отчетат точното количество хормон, дори и то да е 1 2 3 и т.н.т. и кръвния тест е категоричен.

По-скоро приеми, че не си бременна, ако си имала редовна Овулация и 3 дни закъснение, при 2 отрицателни теста наистина е малко вероятно да има нещо, съжалявам!

А колкото до мацката с престото на 9-ти ден, изчакай и направи и на 12-ти ден от О, тогава резултата ще е категоричен.

Общи условия

Активация на акаунт