"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, имам въпрос. От всичко изчетене не ми стана ясно, при условие, че всичко е наред колко време след ову. идва менструацията. Цикъла м не е редовен...най-дълъг 40 дни, най-къс 28 дни. Последната ми менстр. беше на 25.02, а на 11.03 имах положителен тест за ову.
Кога мога да си направя димашен тест, на който да вярвам. Днес су правих, но е отрицателен, но май е рано...надявам се да е рано  Thinking

# 286
  • София
О е от 24 до 48ч след положителния тест за О, ако твоя е бил на 11-ти, то да приемем, че на 12-ти е била овулацията.
Следователно трябва да ти дойде на 26 или на 27-ми ако всичко е наред. Т.е. днес ти е 9-10ден след О и утре може да си пуснеш кръвен тест, а уринарен за най-сигурно или на 24-ти или на 25-ти, а още по-добре на деня на очаквания цикъл Simple Smile
Късмет!

п.п. цикъла идва между 12 и 14дни след О, ако дойде преди 12-тия ден, т.е. на 9-10-11-ти ден, може да има проблем с лутеалната фаза (фазата на цикъла ти от О до кървенето), което често е проблем за задържане на бременност ако тя настъпи.

# 287
Мнооого благодаря. Остана ми надежд::  дано да е оправдана. Ще пиша при всякаква развръзка. Успех на всички

# 288
Здравейте дами, от много отдавна не бях писала - сега пак ми се налага. Моята история е следната:
Този месец трябваше да ми дойде на 2-3.03.2016, но пих витамин Ц да Я забавя малко (тъй като моя мъж си идваше от Италия точно тогава само за 5 дена и не се бяхме виждали 2 месеца) та дойде ми на 8.03.2016 беше странно 2-3 дена, на втория ден беше по силно , ама много кратко.  не се пазихме обаче достатъчно, когато беше той в БГ .След М обаче много ме болят яйчниците и ГЪРДИТЕ (гърдите направо вече 2-ра седмица не спират) всичко е много странно- чувствам умора, имам някакво  гадене и издуване вечер  и газове Embarassed. Абе общо взето втора седмица не съм себе си. Възможно ли е да са стана ли нещата?

# 289
Аз не съм оптвала никога да забавя менсруация с вит.Ц или с друго и нямам представа как действа. Ако не сте се пазили и си имала ову. има шанс. Но според мен има вероятност да си разбъркала цикъла и от това да са "различните" симптоми. Дано все пак е стнало това, което искаш. Hug

# 290
По това, което обясняваш е трябвало да ти дойде заедно с идването на мъжа ти, но си го забавила с витамин Ц и тогава всъщност е било не пазенето с мъжа ти. После ти е дошло, нали така?
Ако съм разбрала правилно, то аз не виждам възможност да си забременяла... Simple Smile

# 291
Момичета, ето ме и мен. Преди малко се връщам от гинеколог. Днес юи е 10-ти ден закъснение, но няма бременност, имам киста с размери 4,6х4,3 някъде. Лигавицата ми е 9,5. Засега чакам да св спука, лигавицата била тънка, за да ми даде препарат за предизвикване на цикъла. Ако все пак до 14 дни не ми дойде, пак да отида. Решихме да започна ОК след като тая драма с кистата мине, за три месеца, а междувременно пращам и съпруга ми за спермограма. Има ли някакви начини да предизвикам спукване на кистата?  Crazy  Laughing

# 292
  • София
с утрогестан или дуфастон Simple Smile
нормално е лигавицата да е тънка, щом не е имало О

# 293
Брайда на 17.03 видяхме фоликул 19.3 мм и на следващия ден бихме Прегнил 5000,като на 17 имах болки,рано ли ще е да направя тест 12 ден от овуто и мога ли да му вярвам?

# 294
  • София
направи на 12 ден и повтори след два дни ако е положителен, късмет  Peace

# 295
Здравейте 3 дена преди да ми дойде правих секс с приятеля си той не е свършвал в мен но повторихме няколко пъти при това и след като ми свърши пак правим опити любопитно ми е кога мога да разбера дали съм бременна и дали е възможно да почне да ми се отразява веднага бременноста да ми се гади и такива симптоми ..
Извинявам се сигурно задавам много въпроси но искам много да стана майка

# 296
Аз немога да разбера правите ли опити оли не ? Според мен най-сигурно се разбира като ти закасне цикъла Simple Smile

# 297
Можеш да разбереш дали си бременна след като са минали поне 12 дни от овулацията ти Simple Smile

# 298
Здравейте на всички, да се включа и аз. Тъй като много време се чудим с мъжа ми кога да започнем опитите за бебе, решихме спонтанно и двамата някъде към 13.03. По календарни изчисления и такива на приложението в телефона ми, тогава е бил последния ден от О. Чакам цикъла в събота 26.03, пък да видим. Чувствам се малко странно, но е възможно и да си внушавам, затова ще изчакам търпеливо още 2 дни. Започнах да пия фолиева киселина даже, тъй като мисля и следващия месец да продължаваме. Виждам, че препоръчвате Престо, ще се възползвам и аз, но първо да видим ще идва ли, няма ли да идва.......

# 299
Здравей, щом не/акаш М на 26.03, то спокойно днес можеш да си направиш Престо, ако си нетърпелива. Ако има нещо би трябвало да отчете.
Няма такова нещо като последен ден на О. Овулацията на стъпва с пукането на фоликула, което се случва изключително бързо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт