"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Ralexandru изчакай още няколко дена и пак направи тест имай внпредвит, че може и да не ти покаже + на мен със сина ми в карая на 3 месец ми показа бледа втора черта.Когато ходих на генекплог ми казваха че имам киста няма бебе. Видяха го доста късно. Стискам палци да се похвалиш .

# 436
Ralexandru изчакай още няколко дена и пак направи тест имай внпредвит, че може и да не ти покаже + на мен със сина ми в карая на 3 месец ми показа бледа втора черта.Когато ходих на генекплог ми казваха че имам киста няма бебе. Видяха го доста късно. Стискам палци да се похвалиш .
  и на мен ми закъснява,видяха киста 28 .мм с жълто тяло,удебелена лигавица и каза да продължа дуфастон и да ида пак в Петък,каза че е възможно и да съм бременна,но не вярвам теста е отрицателен

# 437
Аз вече съм на 9-ти ден закъснение Sad
Теста (уринарен) вчера беше отрицателен, а мен ме боли ниско долу и в яйчниците та две не дидя, обилно течение... Зърната на гърдите започнаха да ме болят???
Луда работа.
Няма как да бях отишла вчера или да ида днес на лекар, тъй като са почивни дни, но утре смятам да посетя генеколога, че вече взех да се плаша.
Съвсем се стресирах.

# 438
Теста (уринарен) вчера беше отрицателен, а мен ме боли ниско долу и в яйчниците та две не дидя, обилно течение... Зърната на гърдите започнаха да ме болят???
Луда работа.
Няма как да бях отишла вчера или да ида днес на лекар, тъй като са почивни дни, но утре смятам да посетя генеколога, че вече взех да се плаша.
Съвсем се стресирах.
Кистите задържат цикъла,а може да е бременност,при някой теста не отчита в началото

# 439
Луда работа.
Съвсем се стресирах.

Най-вероятно не си бременна. Ако не ти дойде утре, в други ден, отивай на лекар.

# 440
Аз съм в подобно положение,принципно цикала си го отчитах на 30дни,но февруари ми закъсня с 5 дни и този месец си казах ме ще го отчитам на 34,пак ми закъснява с 3дни,а ако го отчитам на 30 6,7 дни много болезнени гърди,болки ниско в корема,ЦС и без една пъпка по лицето с един отрицателен тест,няма да си правя повече и да се настройвам,защото после се разочаровам

# 441
И аз съм с нередовен цикъл правих си тестове все отрицателни и един положителен но док каза че не вижда нищо може да е рано и да съм била с късна ову.Сега в понеделник ще разберем какво става не се отчавай надежда има докато цикъла го няма Simple Smile

# 442
И аз съм с нередовен цикъл правих си тестове все отрицателни и един положителен но док каза че не вижда нищо може да е рано и да съм била с късна ову.Сега в понеделник ще разберем какво става не се отчавай надежда има докато цикъла го няма Simple Smile
. Аз принципно съм с редовен 30 дневен,но ми закъсня на няколко пъти и сега го слагам от този месец на 34 и пак закъснява,има надежда,но не искам да се разочаровам пак. А при теб нещатат сигурно са се получили щом има + тест има нещо,но може би е рано и не се вижда

# 443
И на мен ми закъснява,бях на лекар в Петък,видя киста 27 мм,каза че не изключвала бременност,лбигавицата била много удебелена,не знам вече не знам,каза да продължавам с дуфастона до петък и тогава да ида на преглед пак  Cry Cry Cry Cry

# 444
И на мен ми закъснява,бях на лекар в Петък,видя киста 27 мм,каза че не изключвала бременност,лбигавицата била много удебелена,не знам вече не знам,каза да продължавам с дуфастона до петък и тогава да ида на преглед пак  Cry Cry Cry Cry
дано да е бременност пожелавам ти го

# 445
Ако е защо теста не отчита две черти,много ми е гадно и ми се плаче,на всичкото отгоре моя само ми дава надежди,и ми е още по-тежко така  newsm45 newsm45  Sad Sad Sad Sad Sad

# 446
  • София
При теб всичко беше таймирано и контролирано!
Бременност надали има. Тестовете щеше да го отчетат. Пусни си утре още един кръвен и ако е 0 спирай прогестерона и борете кистата.

# 447
Здравейте! По принцип цикълът ми варира - няколко месеца подред ми е по 28 дни, после отива към 30+. Спортувам доста активно и мисля, че това е с основно влияние. Както и да е, последните 3 пъти ми идва приблизително на 35 дни. Последно ми дойде на 18 март и приключи на 23. Снощи с приятеля ми съвсем спонтанно решихме да довършим работата и... се чудя доколко е възможно да зачена при тези обстоятелства, защото календарно мисля, че нещата са благоприятстващи newsm78 А кога най-рано е добре да проверя с уринарен тест? Не ми се иска да съм разочарована от теста Flushed
Благодаря!

# 448
  • София
Опита сте го направили на 17 ден от началото на цикъла.
Ако предположим, че този цикъл също ще ти дойде на 35-тия ден, то О най-вероятно ще се падне около 21-ви ден. Следователно това на 17-ти ден е близо до О и има шанс, но малък, зависи много дали ще оживеят плувците.
Но ако този цикъл ти е по-кратък, примерно 31-32дни, то значи сте оцелили точно момента.

Ако не правите повече непредпазени опити, то тест уринарен можеш да си направиш 12-13дни след опита или няколко дни преди да ти дойде.
За по-голяма сигурност, обичайте се още 3-4дни всеки ден примерно.
Ако ти дойде по-рано, то значи О е била по-рано и сте изпуснали момента.

# 449
Момичета.. Днес втори тест пак отрицателен .. Никви симптоми да ми дойде.. Забравих и да ви кажа,че попринцип като изключим миналия месец цикъла цял живот ми е бил 28 дни.. Сега съм го сметнала даже 34 и пак ми закъснява 4 дни... Дали да не ходя на доктор или да зачакам още..!?

Общи условия

Активация на акаунт