"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Че в Лондон частни лекари няма ли? Или това са привилегии само на източна Европа?  newsm78 То и аз си нямам джи пи, не съм осигурена и не живея в България, пък на лекар ходя когато си искам (стига да има свободен час, ако ли поне ще е малко по-късно)! Кажи по-добре, че не искаш да даваш пари за частен и готово, а не в Лондон съм и тем подобни! И майка ми живя в Лондон 3 години, без джи-пи пък ходи на лекар  Tired

# 481
Да извинявай не се изразих прсвилно,тъй като всичко тука е помия и работя сеемица и половина за 200£ ,а тука частните лекари искат толкова само за преглед .. Да не ми се плаща.. Благодаря за съвета Simple Smile

# 482
Ами виж- ние нито сме лекари, нито можем да те пргледаме! Трудно е от няколко думи да кажем- това е е проблема/решението/диагнозата! Докато не те види лекар- все в неведение ще си! Тук няма да търгне никоя да ти каже нещо, за да се самолекуваш ако има проблем! може да е задържан фоликул, може да ти е била късна овулацията... има десетки причини цикъла да ти закъснява ид а не си бременна! Но без преглед- никой нищо не може да каже! Така че или ще трябва да прежалиш 200 паунда или ще седиш и че чакаш надявайки се да си се стресирала доста и затова цикльо да закъснява!  Peace

# 483
Сърдечни благодарности! Hug

# 484
Моля и успех!  Peace

# 485
  • SOFIQ
8 дни закъснение имам вече преди 4 дни правих тест беше (-) brayda възможно ли е да съм била с късна О. Или просто да закъснява защото много съм напълняла тук за една седмица и в лицето съм отекла леко

# 486
  • София
Няма как да знаем, ако не си правила тестове и ако не си била на лекар.
Освен да правиш тестове през ден и ако стане повече от 12дни закъснение да отидеш на лекар, или да посетиш някой лекар по-бързичко днес-утре да те види за киста или жълто тяло, друго не се сещам.
Може и кръвен тест примерно.
А и ако си имала късна О, то за да не те хващат тестовете и да си бременна случайно, О трябва да ти е била в края на цикъла.
Иначе 8 дни след О ако има бременност може още да не хване никой тест, а може и да хване, зависи кога е станало.

# 487
Здравейте..отново. Днес направих два теста, от които един невалиден и един отрицателен. Започвам да се замислям или да отида на кръвен, или просто да чакам. Simple Smile

# 488
Привет отново!
Изпълнихме заръките и от вчера съм със засилено цервикално течение, особено сутринта като стана, направо се подмокрям, буквално се изсипва от мен. Поспалив съм и ме боли кръстът, отпред ниско в корема също. Мисля, че са положителни признаци?

# 489
  • София
ако имаш още 1-2-3дни до цикъл можеш да направиш тест - кръвен или уринарен, до тогава чакай Simple Smile
Цервикалното течение е много индивидуално Simple Smile
Принципно е по-воднисто ако приближава цикъла

# 490
ако имаш още 1-2-3дни до цикъл можеш да направиш тест - кръвен или уринарен, до тогава чакай Simple Smile
Цервикалното течение е много индивидуално Simple Smile
Принципно е по-воднисто ако приближава цикъла
По-скоро съм в овулация. Правихме го на 17,18,19,20 ден. Днес е 21 (за цикъл средно 35-дневен става дума), но овулацията ми никога не е болезнена за разлика от сега.

# 491
И аз се завръщам, днес ще си купя тестове за О. Телефона казва, че е на 11-ти, сега ще питам и теста и нападам мъжа ми. За по-сигурно всеки ден по един два пъти, сутрин и вечер, какво пък.....пролет е все пак

# 492
Здравейте момичета.  Hug Този месец цикълът ми продължи 29 дни, по принцип е между 28, 29, 30 дни. Миналия месец ми дойде на 16.03, кървенето продължава 7 дни. Използвам ову калкулатор от интернет, знам, че не е най-правилната алтернатива  Embarassed и според него на 30.03 съм била в овулация. Ние бебеправихме на 28, 29, 31. Тази сутрин ми призля и повърнах 2 пъти.  Sick Според вас възможно ли е това да се случи толкова рано, съжалявам за глупавия въпрос. Embarassed Поздрави.  Hug

# 493
Не, не е възможно. Peace

# 494
При мен болежките продължават (много силни в кръста и долу вдясно) и гърдите ми започнаха да се подуват. Притеснявам се, защото все си мисля, че е рано за признаци, а наистина никога не ми е била болезнена овулацията. Освен това според моя човек съм станала и много гушлива 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт