"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Червено, но доста бледо смесено с прозрачно , еднократно.. По пронцип като ми идва М си идва директно без подобни зацапвания. Ще изчакам до утре ако не започне М, ще правя пак тест и евентуално кръвни. Стискайте палци  Praynig

# 211
Миналия месец ми дойде на 17ти. По принцип средно ми е на 28 дни, много рядко 30. 1-2 дни плюс-минус... но днес леко прокървих, но не е като обичаната М.  От няколко часа нищо ... май ще ходя за тестове, а този си го направих с първата урина днес сутринта. Не смея да бързам да се радвам. Това ми е първи опит и нямам идея какво да очаквам  Heart Eyes само се вълнувам Simple Smile
Около 10 дни след акта правих тест и нямаше втора чертичка тогава.
На мен ми беше на 17-ти също,миналия месец.Сега не ми идва вече 2 дена след датата,утре ще станат 3 .Бързах да се зарадвам,но тазсутрешния тест ми даде само една чертичка.Утре сутрин пак ще повторя,с друг тест.Стискам палци за теб,стискай и ти за мен.Да пишеш утре какво е станало.Знам какво е да го мислиш и очакваш.Иска ти се да има начин да научиш на момента,незабавно baby_neutral

# 212
Благодаря за подкрепата! Стискам палци и за теб! Силно се надявам да има 2 чертички и да изживеем едновременно страхотното чувство. Като се успокоим ще се случат нещата  Heart Eyes

# 213
Благодаря за подкрепата! Стискам палци и за теб! Силно се надявам да има 2 чертички и да изживеем едновременно страхотното чувство. Като се успокоим ще се случат нещата  Heart Eyes
Да,аз гледам да съм спокойна,но не ми се получава.През час повтарям на мъжа-още не ми е дошло  Joy Хайде,лека вечер от мен,заспивам със стиснати палци!

# 214
Сонитка, щом е еднократно, ок Simple Smile
Дано няма нищо вече и тестът е двучертичков.
Вервам, и теб те чакам да се хвалиш.

# 215
Преди малко направих теста-  EFN
Абсолютно отрицателен,няма и помен от втора черта.А все така продължава да не ми идва и изобщо не усещам да ми дойде.ПМС като че ли почва да отминава даже.Еххх,няма да е и този месец явно.Ще почакам до понеделник,ако и до тогава не ми дойде,правя още един тест и отивам на лекар.
Стискам палци сега за ssonitka,тя остава да ни зарадва Simple Smile

# 216
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета, рядко пиша в темата, но ви чета. От миналото лято не се пазим, а от зимата правим по-сериозни опити за бебе. Ходих на гинеколог - преглед, ехограф, цитонамазка - всичко е ОК. Интересно нещо ми каза лекарката и реших да го споделя и тук, може на някой да е полезно. При секцио ( с каквото съм аз) било възможно да се получи стеснение на тръбите. Изследването за проходимост на тръбите било първото, което трябва да се направи при повече от 1 година неуспешни опити за забременяване. Лекарката каза, че ако има малко стеснение се случвало имеено чрез това изследване да се преодолее, тъй като контрастното вещество се вкарвало под налягане. Та чести били случаите, при които жената забременява след това изследване. Аз все още не съм го правила, надявам се да не се наложи. Последно ми дойде на 18.02. На 1.03 и на 4.03 правихме секс (за съжаление не винаги когато искаме има възможност  Embarassed). Цикълът ми е редовен +/- 2 дни.
М закъснява с 1 ден за сега, но мисля да поизчакам поне до утре за тест защото ще се разочаровам ако направя и видя 1 чертичка. Не е ли много несигурно да се прави тест преди закъснението? Може О да е била по-късно и тестът да не покаже, а да има бременност.

# 217
Здравейте момичета, рядко пиша в темата, но ви чета. От миналото лято не се пазим, а от зимата правим по-сериозни опити за бебе. Ходих на гинеколог - преглед, ехограф, цитонамазка - всичко е ОК. Интересно нещо ми каза лекарката и реших да го споделя и тук, може на някой да е полезно. При секцио ( с каквото съм аз) било възможно да се получи стеснение на тръбите. Изследването за проходимост на тръбите било първото, което трябва да се направи при повече от 1 година неуспешни опити за забременяване. Лекарката каза, че ако има малко стеснение се случвало имеено чрез това изследване да се преодолее, тъй като контрастното вещество се вкарвало под налягане. Та чести били случаите, при които жената забременява след това изследване. Аз все още не съм го правила, надявам се да не се наложи. Последно ми дойде на 18.02. На 1.03 и на 4.03 правихме секс (за съжаление не винаги когато искаме има възможност  Embarassed). Цикълът ми е редовен +/- 2 дни.
М закъснява с 1 ден за сега, но мисля да поизчакам поне до утре за тест защото ще се разочаровам ако направя и видя 1 чертичка. Не е ли много несигурно да се прави тест преди закъснението? Може О да е била по-късно и тестът да не покаже, а да има бременност.

Аз сега чета теми относно тестовете за бременност и дори на 10-тия ден има вероятност да покаже една чертичка.Разрови се в нета и ще видиш колко много жени имат отрицателен тест ,даже не един и 2 ,а се оказват бременни.Някои пък им показва  EFP няколко дена преди М.Явно е строго индивидуално.Според мен си направи един тест сега,не очаквай нищо и ,ако продължава да не ти идва повтори след няколко дена.Търпението и чакането му е майката/извинявам се за израза/ на цялото това бебеправене  Joy

# 218
VervamДа мила,при някой имплантацията настъпва на 9-10 ден,и чак след 2-3 дни хормона се покачва достатъчно,за да се отчете от теста зца бременност,за това уринните се правят  14 дена след доказана овулация,а кръвния е 12 ден,хормона се натрупва по бързо в кръвта на жената.Желая ти това закъснение да е от бебенце,а не от нещо друго..  Hug Hug Hug Hug Hug

Млиички моля ви за стиснати палчета,вчера ми поставиха Хоримон 5000,за финалното узряване на яйцеклетката,и сега чакам 1 Април,за да направя тест за бременност  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 219
  • София
Проходимостта на тръбите е едно много полезно изследване.
Преди да родя първото ми дете имах проходими тръби, сега скоро си правих пак (раждах със секцио) и се оказах с една напълно запушена тръба.
И ето, почнаха още по-големи проблеми след това! (сега някой да не си помисли тука, че му подписвам диагнозата, че като е раждал секцио, тръбите са му запушени)

Така че, ако си на път да се навиеш да си го направиш, само бих те укоражила да го направиш, за да знаеш реално как да действаш.

Колкото до тестовете - всяка жена е различна, ако си знаеш кога ти е била овулацията, то теста на 12-13дни след нея е напълно достоверен, освен ако не е калпава бройка.
И аз съм чела за десетки случаи на 5 дни закъснение 1 чертичка, на 10 дни закъснение  - 2 чертички, но определено според мен, това са жени, които не си следят изкъсо овулацията и не се знае кога изобщо им е била Simple Smile
Кръвен ще отчете на 11 дни след О, дори и инплантацията да е на 10-тия ден. Дори на 10-ти ден ако в момента се инплантира пак ще отчете нещо кръвния, може да е 2-3ЧХГ, но няма да е 0.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 11:10 от Brayda

# 220
Брайда,дали на 12 ден от доказаана овулация,но предизвикана с Хориомон 5000,теста ще е достоверен  bouquet

# 221
  • София
На 12 ден един кръвен и на 14-ти ден друг ще покаже дали хормона расте или намаля.
Дори и на 12 ден да е имало още останало, на 14-тия няма как да има и ако покаже повишение ще е от бременност.

Всяка жена се чисти различно от инжекцията, принципно мисля, че за 5000единици, 10 дни след това би трябвало да е останало много малко, но съм чела за случай в който, след 5000ЧХГ на 10-ти ден остава.

# 222
Да,от Понделеник съм на Дуфастон 2 по 1,сега остана да стискаме палци,мерси много  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 223
  • Бургас
Теди, нали фоликула ти беше от страната на непроходимата тръба? За какви тестове пак говориш?

# 224
Момичета,преди малко ми дойде.Цикълът ми се подиграва с мен Grinning 1 час ,след като си направих теста...
така се и очакваше с 2 отрицателни Simple Smile Честно да си кажа,докато чаках да стане и като се замислих,че отдолу може да са 2 черти,малко ме хвана шубето Stuck Out Tongue Другия месец пак ще се потим и все някога резултат ще има.Миналия месец май беше по-добре,че ми подрани малко,защото тези 2-3 дена закъснение сега направо ме изкараха извън релси Simple Smile
Искам да попитам едно последно нещо ,може би малко глупав въпрос,но се зачудих дали нещата са така,както аз си ги мисля.Ако няма отделена яйцеклетка,иначе казано,няма овулация,ще има ли М?Ще има ли кръвотечение този месец?Или М настъпва само,ако е имало О преди това?

Общи условия

Активация на акаунт